Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, jak dlouho jste vydržely vy, netestovat. Dneska jsem 5 den po ET.
Miry - malá je nádherná, přeju moc moc zdravíčka a štěstíčka všem , jistě si budeš teď po té dlouhé cestě užívat každou vteřinu s malou! Obdivuju tě, já bych to asi nedala tolikrát, jednak je to záhul na psychiku a taky kolik je to tisíc.....fakt smekám!!!:palec:
Mio: Děkuju, už si zvykám, ale poprvé jsem měla vcelku dost strach
Brzy k tomu přibyde ještě Gonal, ale to je tenčí jehlička…jen ať to k něčemu toto všechno je!!!
Jessikka: Naprosto vím, co prožíváš, čeká mě to taky!!Ale máš příznaky, je to jistě na dobré cestě!!!Držím pěsti ![]()
Holky, já teď trochu odbočím.....jak tak přemýšlím nad tím vším, nevím, zda po ET být či nebýt na neschopence!!!Jsem učitelka na 2. stupni - učím matematiku a němčinu a DNES mě deváťáci vytočili na maximum…nic se nechcou učit, vše je na ......, žádné DÚ…prostě nic a samé vulgární slova kolem!!! Mám strach, že pokud bych po ET šla do práce, tak po jedné takové hodině musím každopádně o to mimi přijít!!!Co si myslíte?!!!
Jessikka: já testovala tuším 10. nebo 11. den, do 14. jsem vážně nevydržela ![]()
Marti: máš-li možnost, neváhej a na neschopenku běž! Také bych šla, kdyby za mě v práci byla náhrada! Už bych na ní dááááávno byla.
Já bych taky šla na neschopenku. Do práce jsem chodila jen jednou a potom už jsem si raději brala vždycky neschopenku - pro jistotu.
Ahojky děvčata, tak jsem se dneska ráno vzbudila a bolí mě v krku jak blázen!!Teprve čekám na MS a od 2DC začínám s Gonalem. Myslíte si, že je to problém? Samoška, že se léčím vším možným ( slivka s medem a citronem snad zabere!!) Jsem z toho ale dost nervózní!!!!
![]()
marta.sami píše:
Ahojky děvčata, tak jsem se dneska ráno vzbudila a bolí mě v krku jak blázen!!Teprve čekám na MS a od 2DC začínám s Gonalem. Myslíte si, že je to problém? Samoška, že se léčím vším možným ( slivka s medem a citronem snad zabere!!) Jsem z toho ale dost nervózní!!!!![]()
![]()
Já měla to samé dva dny před OPU. Doktor řekl, že hlavně nesmím mít teplotu na narkozu. Ale určitě zalest do postele a nepodcenit to!!!!
Jessikko díky, tak jsi mě uklidnila, já to jistě vyležím. Čtvrtek a pátek nemám v práci náročný a pak budu celý víkend polehávat.....
Jinak jak to s tebou vypadá, jak to zvládáš? Už jsi testovala?
marta.sami píše:
Jessikko díky, tak jsi mě uklidnila, já to jistě vyležím. Čtvrtek a pátek nemám v práci náročný a pak budu celý víkend polehávat.....Jinak jak to s tebou vypadá, jak to zvládáš? Už jsi testovala?
Nee, asi se hecnu a vydržím do té příští středy ![]()
Marti: zkus taky pryznicový obklad (snad se to takto píše), tím léčila moje mamka mě i ségru, já to dávám malé a je to fakt super
Jessikka: hmm, to jsi dobrá, jestli to vydržíš! A nějaké pocity? ![]()
Mia77 píše:
Marti: zkus taky pryznicový obklad (snad se to takto píše), tím léčila moje mamka mě i ségru, já to dávám malé a je to fakt superJessikka: hmm, to jsi dobrá, jestli to vydržíš! A nějaké pocity?
A holky, vy jste vydržely? Já se bojím dřív, abych nebyla zklamaná, prostě takhle ještě pořád můžu doufat ![]()
No pocity, myslím, že jsem cítila hnízdění, ET ve středu a v pátak mě celý den braly křeče do podbřišku. Mám s čím srovnávat a to jsem měla i tenkrát. No a bolí mě nohy, svalová únava, i když nic nedělám. Ale nechci se na to moc upínat.
Děvčata, musím to zaklepat, včera jsem šla chrupat hodně brzy - teplý čaj, zábal na krk, slivka + citron + med , k tomu paralen a je mi o hodně lépe!! Dneska to ještě zopakuju
Jinak jsem i psala paní doktorce a opravdu pokud je člověk nemocný, měl by celý IVF cyklus přesunout!!!!! Tak se musím léééééčit
![]()
Mějte se nádherně a odolávejte virózám lépe než já......papa ![]()
Jessikka: já do 14. dne nevydržela, testovala jsem asi 11. den, chtěla jsem vědět, na čem jsem, abych se zbytečně netěšila nebo nedoufala. A druhá čárka už tam byla ![]()
Marti: no paráda, tak kurýruj, kurýruj, ať vajíčka můžou v pohodě růst a ne se potýkat s bacily ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď