1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
1.3.16 21:43

@adrusenkaaa budu na to příště myslet. A zkusím to taky. Nějak necítím že by yo vyšlo. Nic mi není… ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 21:46

@kratjana Ale vyjde to! To tak je, že nekdo nema přiznaky. Pak budeš příjemne překvapena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.3.16 21:52
@adrusenkaaa píše:
@kratjana Děkuji Janičko. Už nemůžu dospat na zítra. :mrgreen: Odblokace to jsou různé pohyby, nádechy a výdechy a je to i přes konečník :oops: http://www.onhb.cz/article.asp?…

Ježíši, přes konečník, no tak to by nebylo nic pro mě… A kde ti to dělali, myslíš, že když se na to zeptám na rehabkách, že o tom budou něco vědět? Tohle mě zaujalo víc, než akupunktura… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.3.16 21:54

@kratjana Ale no tak Jani, ještě to nevzdávej, ještě není nic ztraceno… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 21:56

@T.martasek Taky jsem se toho bála, ale není to tak hrozné. Trvá to tak minutu až dvě. Pro miminko všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.3.16 22:03
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek Taky jsem se toho bála, ale není to tak hrozné. Trvá to tak minutu až dvě. Pro miminko všechno!

Jako tys to měla přes ten konečník? Ty jo, tak to asi nepůjde u mě… Bolelo to? A zeptám se ještě jednou, mám se zeptat na rehabilitaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 22:05

@T.martasek jo.Spiše se zeptej fyzioterapeutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.3.16 10:21

Ahoj holky, občas se sem na vás chodím dívat a sleduju, jak to tady pokračuje, čekám pozitivní testy Janci, Kikusky i všech ostatních. Jinak já jsem v 31. tt, chlapeček má kolem 1600 g a je správně hlavou dolů, snad tak zůstane. Krom cukrovky nemám žádné komplikace a už pomalu vybírám porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.3.16 10:27

@Netaneta děkuji. Nějak ale nepocituji že by to mohlo vyjít. Isem dnes 8.den po ket.
31.tt to je fakt mazec. Fakt to letí neskutečně. Před rokem měl tchán 60. A teď bude slavit další narozeniny. Úplně mě to děsí. Mně za rok 30. A dítě žádné. Jak se bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 10:29

@Netaneta Jééé tak to je super, vše jak má být :pankac: :pankac: A mezi jakými porodnice mi se rozhoduješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:11

@Netaneta Tak to je hezké, doufám, že naše skupinka bude také mezi těmi, kterým to vyšlo… Přeju hodně štěstí a zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:15

Holky, je utrogestan jen na předpis nebo mi ho v lékárně prodají normálně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:20

Hmm, už jsem to našla, na předpis, tak to je v pytli, mám ho málo, tak ty lázně asi neklapnou… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.3.16 11:22
@T.martasek píše:
Hmm, už jsem to našla, na předpis, tak to je v pytli, mám ho málo, tak ty lázně asi neklapnou… :?

Já Tě nějak vůbec nechápu.. a jak dlouho ten Utroš máš brát? A proč ho bereš?.. Může Ti ho předepsat i tvoje Dr. přeci :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.16 11:29

@Kikuška90 Chtěla jsem si posunout MS, protože pokud ji dostanu, tak jak mám, tak mi vyjde odběr vajíček přesně v den, kdy máme zaplacený pobyt v lázních… Odběr je v Brně, lázně v Bechyni. A doktory mám v Opavě a to je odsud asi 70 km… Tak jsem to chtěla posunout, ať jsem v té Bechyni na stimulaci a odběr vyšel až po ní… Je to trochu srozumitelné? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.