2 měsíční miminko ve dne nespí

197
22.2.23 12:20

2 měsíční miminko ve dne nespí

Zdravím, chtěla bych se pouze zeptat na Vaše zkušenosti.
Mám 2 měsíčního syna, jeho spánek během celého dne vypadá následovně.
Vzbudí se cca v 9 ráno, pak během dne usne třeba 2× na 20 minut a na noc usíná až v 11 v noci. Pak již spinká dobře, vzbudí se cca kokem 3 a 6 hod., jen se nají a hned spinká dál.
Jsem dost v šoku z toho, že opravdu víceméně je celý den vzhůru, nebyla jsem na to zvyklá, i když chápu, že nemůže spinkat pořad, jako když byl novorozenec. Co se svými dětmi celé dny děláte? Já nemít šátek, tak s nim neudělám opravdu nic. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3059
22.2.23 12:27

Hrazdička, hrací deka, ohrádka.. střídala jsem, vždycky ho něco chvíli bavilo. Když jsem chtěla vařit dala jsem si malého třeba do vajíčka v kuchyni a on koukal. Pár minut než jsem si nachystala základ vydržel a pak už jsem se mu zase věnovala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
22.2.23 12:29

Máš výhodu, že chce být v šátku. To u mého dítěte nešlo.. jo a ještě jsme hodně využili houpátko 4moms, ale to až myslím po 3 měsíci. Tam se vždycky uhoupal a usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.23 13:01

@Janinka290401 buď ráda, že je v šátku. Mladý spal na začátku 3× denně 15 minut a hotovo prostě :mrgreen: :lol: jinak jsem tou dobou měla 3 starší na online výuce, takže jsem litala od jednoho k druhému, do toho vaření, úklid atd.. mladý občas na desce, v houpatku atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.2.23 20:12

Malá spala dost podobné.. jen místo dvou dvacetiminutovém měla 1 spánek. Max hodinu. 🙃 Často se to mění. 🙃
Hráli jsme si na desce, nosila jsme v šátku, leželi jsme na gauči.. a tak podobně. 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí