Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni ![]()
Malému jsou čerstvě 2 roky a od středy má rýmu, ale takovou divnou. Měl malinko červenou spojivku a od čtvrtka si nos švrdlá, že ho bolí, má ho plný soplíků a krust, které sem tam zakrvácí.
Ve čtvrtek jsme byli na orl, jestli si do nosu něco nestrčil, ale nic tam nemá a prý se jedná o rýmu. Jenže malej přestal i v noci spát, budil se s pláčem, že nos bolí. Tak mi to včera nedalo a byli jsme na pohotovosti, byla tam super doktorka, na konec jsme se dohrabali k tomu, že mu nejspíš začala pylová alergie. Takže mu nasadila Claritin, do pár hodin od podání bylo vidět, že se mu fakt ulevilo. Dokonce i skoro celou noc spinkal.Ale ráno zase krev u nosánku a už z obou dírek
Trochu mě to zaráží, nikdo to neřeší. Máte s tím prosím některá zkušenost? Stříkáme mořskou vodu s Mn, na noc Olynth a nosánek na doporučení dr vytírám Infadolanem. Vše jen lehce, na kraji nosánku.
Díky všem za reakce
@Saatine jj na to má právě ten Infadolan…že obsahuje vitamín A a hojí rychle
Když se to děje mě, taky používám jelení lůj ![]()
Vcera jsem resila s mou tetou (orl lekarka) strupovaty frnak naseho maleho usoplence. Rikala, ze za to muze v mnoha pripadech zlaty kok. Takze, mam vzit mlade na vyter
@ejhle No malej ho chytil už v porodnici do nosánku, to je fakt. Měl celková i lokální atb, protože se mu to dostalo i do oka. Ráno zavolám naší doktorce a zeptám se, jestli by mu výtěr udělala ![]()
@petrusepetrus nas prdous ma ty strupy v nosanku taky od narozeni. Nekdy je to lepsi. Jindy horsi a rady nasi lekarky- zvlhcujte vzduch a nos splichejte morskou vodou uz mne neba. Takze taky necham udelat vyter