Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadySi píše:
@Lakyna Tak to máme taky podobné, malý se budí často v 5.59h, když vidím pětku na začátku, tak mě berou mdloby a pak vzápětí vidím, jak to přeskočí na šestku a vstávají další dva:-DDD, o spaní do osmi nemůže být řeč:-D
![]()
U nás dneska vstávačka v 5.45
![]()
@Tereza1986 netuším, už nevím, co to bylo za diskusi, teď jsem vygůglila něco v tom smyslu, ne že bych na to věřila ![]()
http://zena-in.cz/…lnymi-radami
@LadySi Já už jsem to vzdala, jsem permanentně unavená z nevyspání, přes den neusnu, to bych i mohla, babička by si je na chvíli vzala, ale já neusnu, večer brzo taky neusnu, chodím tak mezi 22 - 23hod. spát a jako ve 4.41hod. ráno - to je fakt sebevražda pro mě. Já nevím, že si ty děti nevyberou nějakou lepší hodinu, kdy se budit, např. v 8:08 nebo tak něco ![]()
Taky jsem se narodila 21.11. a taky se mi dost často stává, že kouknu na hodiny zrovna v tolik. Pravda že jsem nad tím občas uvažovala, ale nevím
![]()
@Lakyna Tak já čekám se spaním na poslední kojení ve 23.30h, takže když stihnu vytuhnout do půlnoci, tak je to super a pak ještě kojení ve dvě, ve 4 a v šest už musím vylézt, pěl let jsem se nevyspala, soucítím s tebou, mám doma tři skřivany:-DDD
![]()
@veveruskaa píše:
jj to je možné, že člověk vnímá intenzivněji datum svého narození![]()
My, kteří jsme po 24., ani ne
.
EDIT: Hups, 23.
Příspěvek upraven 26.03.14 v 08:35
Ja i manžel pořád videli 22,22 prostě všude a pak taky 22,02 to se nam pak narodila dcera ![]()
Zrovna před pár dny jsem narazila na podobnou diskuzi na jiných stránkách:
Tyy joo, ted jsrm trochu zklamana.Ja si rikala, ze jsem vyvolena. A ono se to stava pulce emimina ![]()
@Kelly3 píše:
Joo, mě se to poslední dobou stává skoro pořádbuď 22:22 nebo 11:11, ale nějak to neřeším, jen se vždycky zasměju
Ty voe, uz to ani nedocitam - ja se podivam na mobil vzdy v 11:11 - hodinky nenosim, ale tohle me i trosku desi, nevim co si o tom myslet a sugesce to neni.
@veveruskaa píše:
já často vidím na hodinách 19:11, ne každý den, ale byly doby, kdy se mi to stávalo pravidelně… narodila jsem se 19.11:![]()
Ja to mam presne stejne, taky narozena 19.11. a na hodinach taky „porad“ vidim 19:11 ![]()
Už roky, se podívám pokaždý když je 22:22 zrovna ted je 22.22
No dobrý ![]()