Kde budete 21.12.?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6624
29.11.12 19:40

My už máme nakoupený zásoby a jedeme do skrýše v horách, kde vydržíme ty doporučovaný tři měsíce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.11.12 19:40
@lyrica píše:
Budeme fungovat jako vždycky. :roll:

Ale vzdyt jo, to ja taky, ale nnei treba kroutit ocima.Ja se normalne ptam.slusne.ze.Ja nerikam zue prijde neco, nebo ze v neco verim. Proste mam spoustu pocitu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
becky87
29.11.12 19:41
@xmarge píše:
My už máme nakoupený zásoby a jedeme do skrýše v horách, kde vydržíme ty doporučovaný tři měsíce!

holky tak diky za diskusi. Zrovna z tehle veci se prdel nedela, a to nejsem zadna chodici fanaticka. Ovsem kdo chce kam.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4378

Ja budu v letadle na ceste domu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386

Já tomu taky nevěřím, ale je mi divný, že se o tom mluví všude ve světě, všichni to rozebírají… tak doufám, že se nic nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.11.12 19:43
@ikyki píše:
@blorchi nic protože co se asi stane? Máš nakoupený dárky nebo čekáš co se stane:

ikyki.co veta to perla.

• Citovat
  • Upravit
498
29.11.12 19:44

To mas jak s tim koncem sveta v roce 2000. Taky vsichni pokakany a nic se nestalo. Tes se na Vanoce, i kdyby, stejne nic neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
@blorchi píše:
holky tak diky za diskusi. Zrovna z tehle veci se prdel nedela, a to nejsem zadna chodici fanaticka. Ovsem kdo chce kam.. :kytka:

No počkej - já se tě slušně, neironicky ptám už podruhý, resp. potřetí, co si představuješ, že nastane - a tys mi ani neodpověděla. To potom fakt není žádná diskuse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
@blorchi píše:
holky tak diky za diskusi. Zrovna z tehle veci se prdel nedela, a to nejsem zadna chodici fanaticka. Ovsem kdo chce kam.. :kytka:

a někomu to jako prdel přijde tak jako tobě ne mě třeba jo.....je to nesmysl…meteorologové neumí předpovědět pořádně počasí ani na den dopředu a májové to umí několik tisíc let dopředu…

• Citovat
  • Upravit
16906

Já budu s dětma ve škole koukat na pohádky, jíst cukroví, pít čaj, rozdávat a rozbalovat dárky. Pak půjdu domů, s manželem půjdeme ven s pejskama. Dobalíme dárky a budeme se těšit na Ježíška s rodinou.

Ale děti ve škole se mě často ptají na konec světa. Říkám jim, že jednou určitě přijde, neovlivníme to. A taky říkám, že JÁ si myslím, že konec světa rozhodně nepřijde teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.11.12 19:45
@blorchi píše:
ikyki.co veta to perla.

Hlavně, že ty neperlíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
29.11.12 19:45
@jutinka píše:
Já tomu taky nevěřím, ale je mi divný, že se o tom mluví všude ve světě, všichni to rozebírají… tak doufám, že se nic nestane…

ale ja prece taky nejsem zadnacodici fanaticka, ale priznavam ze mam divny pocit to ano.Vadi mi, vsechny ty predpovedi, snazila jsem je vsechny co nejlepe precist. A udelat si o kazde nejaky obrazek.Vim ze se nic stat nemusi, ale to ale tu proste je to je vsechno holky.Ja proste budu s detma doma :*

• Citovat
  • Upravit
41882
29.11.12 19:46

@blorchi však v pořádku. Jen si nemyslim, že tím, že se budete doma držet za ruce něco vyřešíte. :nevim: A omlouvám se, ale fakt mi to přijde k smíchu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.11.12 19:46

21.12. mně začíná „zimní dovolená ve městě“. (Den předtím vypínáme stroje v celé firmě a začíná zimní odstávka.) Takže budu chodit po městě a bavit se pozorováním lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.11.12 19:47

Já budu stavět sněhuláky doufám :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová