Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ka-tcha
29.11.12 20:10

Ženský, prosím vás, čtěte pozorněji. Zakladatelka není žádná fanatička, říká si pouze „co kdyby“. Proč hned napadat, zesměšňovat nebo dělat z někoho hlupáka? :think: Trocha pochopení a tolerance by se před Vánoci hodila každému z nás, což?! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Dorothea

Chápu, že to někomu vrtá v hlavě a prostě má potřebu se o tu obavu s ostaními podělit............ale opravdu není dobré se tím zabývat a přidělávat si starosti, těch máme všichni dost i tak.

On problém je samo o sobě to, co dokáže způsobit panika a masová hysterie…

Já jsem např. tenhle den objednaná na melír, abych byla na Vánoce frajerka a odmítám si připouštět, že by to neměl být den jako každý jiný. ;)

• Citovat
  • Upravit
25324
@IvkaH píše:
Lidi se akorat plasi, konec sveta bude max. s toho jak se strachy pos.rou :-)!!!
Jestli bude 3 dny tma tak dalsi katastrofa vypokne v srpnu/zari az budou porodnice praskat ve svech :P :mrgreen:

chlap si před X lety koupil giga přenosnou pohotovostní lampu, hudral, jak jí potřebuje, a nakonec, když vypadl u nás všude proud, tak svítila asi 15 min :think: :lol: :lol: tak třeba mu zas budu moct omlátit o hlavu tu bezva investici ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
29.11.12 20:11
@Clarita píše:
My budem mít asi zrovna Vánoční večírek ve firmě :mrgreen:. Jinak budem fungovat úplně normálně. Nevidím důvod dělat tento den něco jinak.

Správně, na konec světa se pořádně opít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Weru píše:
No ke me se dostaly udesny zpravy 8o.
Rodice odhlasili deti ze skolek, nakupuji zasoby.
V mem okoli konkretne se tez nic nedeje, anebo se to boji rict :mrgreen:

ke mě se dostávají každý den úděsné zprávy ;)
ale bohužel jen s pracovní tématikou :,( :,( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225

No tuším, že se má cosi stát, ale nevěřím tomu. Takže budeme fungovat normálně, ani nevím, co je to za den. Bude-li všední, tak manžel jde do práce a já s prďolou budem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
29.11.12 20:12
@momi33 píše:
No, jestli bude opravdu konec světa, tak aspoň nemusím řešit že mám do důchodu už jen 32 let :pankac: :pankac:

A že na něho nemáš našetřeno, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.11.12 20:12
@Renatt píše:
A že na něho nemáš našetřeno, že? ;)
:lol: :lol: :lol:
do tý doby našetřím :pankac:
pokud nebude konec světa :cert: :cert: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
29.11.12 20:13

Jinak souhlasím s tím, že víc bychom se měli obávat paniky, kterou způsobí podobné poplašné zprávy. Všímám si totiž toho, že kdykoli se nějaká taková vědecky popře, okamžitě se objeví nová zaručeně správná! :roll: Nechápu, proč má někdo pořád potřebu vyvolávat podobné nálady, mělo by to být trestné, nebo snad i je? :think:

• Citovat
  • Upravit
482
29.11.12 20:13
@ikyki píše:
a někomu to jako prdel přijde tak jako tobě ne mě třeba jo.....je to nesmysl…meteorologové neumí předpovědět pořádně počasí ani na den dopředu a májové to umí několik tisíc let dopředu…

ale mayové „nemluví“ o konci světa, končí pouze mayský kalendář, podle kterýho tenhle svět funguje. A záleží jen na nás, jak se k tomu postavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.11.12 20:14

No jeste, aby to zacli resit ve zpravach na nove a pak zacbe davove silenstvi hlavne v obchodech
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
@Renatt píše:
Správně, na konec světa se pořádně opít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak, tak :pankac: :mrgreen:. A jestli budu pít hodně, tak konec světa pro mě bude ráno s bolavou hlavou :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975

My si budeme užívat, že máme doma i tatínka :mrgreen:

Ale kdyby mělo něco přijít tak by mohlo napadnout tolik sněhu, že by se nedalo nikam a všichni by museli zůstat doma pohromadě a zabavit se sami. A fakt věřím tomu, že ve spoustě domácností by to samo o sobě způsobilo konec světa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
29.11.12 20:15
@momi33 píše: :lol: :lol: :lol:
do tý doby našetřím :pankac:
pokud nebude konec světa :cert: :cert: :lol: :lol:

No a co já s tím penzijkem, co si tak poctivě spořím? :D :D
Zas to propadne ;) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.11.12 20:15
@momi33 píše:
ke mě se dostávají každý den úděsné zprávy ;)
ale bohužel jen s pracovní tématikou :,( :,( :lol: :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová