Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu, že to někomu vrtá v hlavě a prostě má potřebu se o tu obavu s ostaními podělit............ale opravdu není dobré se tím zabývat a přidělávat si starosti, těch máme všichni dost i tak.
On problém je samo o sobě to, co dokáže způsobit panika a masová hysterie…
Já jsem např. tenhle den objednaná na melír, abych byla na Vánoce frajerka a odmítám si připouštět, že by to neměl být den jako každý jiný. ![]()
@IvkaH píše:
Lidi se akorat plasi, konec sveta bude max. s toho jak se strachy pos.rou!!!
Jestli bude 3 dny tma tak dalsi katastrofa vypokne v srpnu/zari az budou porodnice praskat ve svech![]()
chlap si před X lety koupil giga přenosnou pohotovostní lampu, hudral, jak jí potřebuje, a nakonec, když vypadl u nás všude proud, tak svítila asi 15 min
tak třeba mu zas budu moct omlátit o hlavu tu bezva investici
![]()
@Clarita píše:
My budem mít asi zrovna Vánoční večírek ve firmě. Jinak budem fungovat úplně normálně. Nevidím důvod dělat tento den něco jinak.
Správně, na konec světa se pořádně opít
![]()
@Weru píše:
No ke me se dostaly udesny zpravy.
Rodice odhlasili deti ze skolek, nakupuji zasoby.
V mem okoli konkretne se tez nic nedeje, anebo se to boji rict
ke mě se dostávají každý den úděsné zprávy ![]()
ale bohužel jen s pracovní tématikou
![]()
No tuším, že se má cosi stát, ale nevěřím tomu. Takže budeme fungovat normálně, ani nevím, co je to za den. Bude-li všední, tak manžel jde do práce a já s prďolou budem doma.
@momi33 píše:
No, jestli bude opravdu konec světa, tak aspoň nemusím řešit že mám do důchodu už jen 32 let![]()
A že na něho nemáš našetřeno, že? ![]()
Jinak souhlasím s tím, že víc bychom se měli obávat paniky, kterou způsobí podobné poplašné zprávy. Všímám si totiž toho, že kdykoli se nějaká taková vědecky popře, okamžitě se objeví nová zaručeně správná!
Nechápu, proč má někdo pořád potřebu vyvolávat podobné nálady, mělo by to být trestné, nebo snad i je? ![]()
@ikyki píše:
a někomu to jako prdel přijde tak jako tobě ne mě třeba jo.....je to nesmysl…meteorologové neumí předpovědět pořádně počasí ani na den dopředu a májové to umí několik tisíc let dopředu…
ale mayové „nemluví“ o konci světa, končí pouze mayský kalendář, podle kterýho tenhle svět funguje. A záleží jen na nás, jak se k tomu postavíme
No jeste, aby to zacli resit ve zpravach na nove a pak zacbe davove silenstvi hlavne v obchodech
![]()
@Renatt píše:
Správně, na konec světa se pořádně opít![]()
![]()
![]()
![]()
Tak, tak
. A jestli budu pít hodně, tak konec světa pro mě bude ráno s bolavou hlavou
.
My si budeme užívat, že máme doma i tatínka ![]()
Ale kdyby mělo něco přijít tak by mohlo napadnout tolik sněhu, že by se nedalo nikam a všichni by museli zůstat doma pohromadě a zabavit se sami. A fakt věřím tomu, že ve spoustě domácností by to samo o sobě způsobilo konec světa ![]()
@momi33 píše:![]()
![]()
do tý doby našetřím
pokud nebude konec světa![]()
![]()
![]()
No a co já s tím penzijkem, co si tak poctivě spořím?
![]()
Zas to propadne
![]()
@momi33 píše:
ke mě se dostávají každý den úděsné zprávy
ale bohužel jen s pracovní tématikou![]()
![]()
![]()
Ženský, prosím vás, čtěte pozorněji. Zakladatelka není žádná fanatička, říká si pouze „co kdyby“. Proč hned napadat, zesměšňovat nebo dělat z někoho hlupáka?
Trocha pochopení a tolerance by se před Vánoci hodila každému z nás, což?!