Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@momi33 píše:
hm, a nemá se všechno propadnout do pekla?![]()
![]()
Abychme nedopadli jako v A. I. umělá inteligence, kdy ho našli pod zmzlou vodou, co zalil New York, a oživili ho nějací ufouní![]()
![]()
![]()
Podle toho, co říkal Mulder z Akt X, tak jsou to úchylové![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebo v Době ledové, zmrlí v nějaké ledové kouli:-)))
Tak to nevím, já slyšela zalít vodou, nebo že má puknout zem:-)Tak se o tom mluví na Moravě ![]()
@Renatt píše:
Jaké tři měsíce?![]()
![]()
Vždyť má puknout zem a nebo se zalít vodou:-)
To ti žádná skrýš nepomůže![]()
![]()
![]()
![]()
ne ne, na tři dny má být tma a nebude nikde žádná energie, většina nepřipravených se zblázní! My připravení budeme ukryti, pak tři měsíce vydržíme ve skrýších, než se ti blízniví pobijou, pak vylezem a budeme žít v míru a lásce:o)
@xmarge píše:
ne ne, na tři dny má být tma a nebude nikde žádná energie, většina nepřipravených se zblázní! My připravení budeme ukryti, pak tři měsíce vydržíme ve skrýších, než se ti blízniví pobijou, pak vylezem a budeme žít v míru a lásce:o)
Tak proto ta moje máti dnes nakupovala tolik svíček
![]()
@sunnyho.motylek píše:
No jo, ale zakladatelka se jen ptala co budeme dělat neptala se na zásoby a na to jestly se budeme modlit
No to já si právě uvědomuji, proto mě udivuje, jak někteří reagovali…
@Ka-tcha píše:
No to já si právě uvědomuji, proto mě udivuje, jak někteří reagovali…
Já vím, že ty ano to nebylo myšleno na tebe
![]()
Ta hysterie lidí kolem, kteří tomu opravdu věří, mě ale taky neuvěřitelně znepokojuje… ![]()
Na konec světa 21.12. nevěřím, ale upřímně přemýšlím, že nechám syna doma a nepůjde do školky. Také se bojím, že může propuknout nějaká hysterie a představivost jednuduše pracuje a říkám si, co když se stane něco v ulicích a mé dítě bude třeba zrovna na procházce se svou třídou.
Možná se mi budete smát, ale věřím, že někdo bude panikařit a může udělat cokoliv…
@Misula.vdf píše:
Na konec světa 21.12. nevěřím, ale upřímně přemýšlím, že nechám syna doma a nepůjde do školky. Také se bojím, že může propuknout nějaká hysterie a představivost jednuduše pracuje a říkám si, co když se stane něco v ulicích a mé dítě bude třeba zrovna na procházce se svou třídou.
Možná se mi budete smát, ale věřím, že někdo bude panikařit a může udělat cokoliv…
Tak tomu věřím taky, myslím si, že mnoha lidem hrábne
Tak doufám, že nebude panika a davové šílenství a lidi se nepobijí a nebude jich plný špitál.
Mám totiž v ten den noční
a nepřeji si nic jiného, než klid. ![]()
@Renatt píše:
Nebo v Době ledové, zmrlí v nějaké ledové kouli:-)))
Tak to nevím, já slyšela zalít vodou, nebo že má puknout zem:-)Tak se o tom mluví na Moravě
U nás na západě ticho po pěšině ![]()
Tak já budu doma s mladší dcerou, starší půjde pravděpodobně do školky. Manžel má ten den v práci vánoční večírek. Už jsem ho upozornila, že pokud nebudu doma, až se vrátí, tak jsem v páté dimenzi
![]()
V 8 rano by mela nastat totalni tma. Nejde o konec sveta jako takový ale konci období materialusmu a nastane transformace organizmu k duchovni ociste a postoupeni do jine dimenze. Ne vsak u vsech. 10% obyvatelstva by melo poumirat. Nekdo se transformuje bez problemu, nekdo v bolestech a nekdo vubec. Nekdo z pocitu bezmocnosti v totalni tme ukonci zivot sam. Co se doporucuje: zatemnit/zaluzie a zavesy/ a nachystat zasobu jidla. Planety by se mely dostat do stejne roviny a mozna proto nastane tma. Doporucuje se nedivat ven, nechodit ven. Clovek muze videt veci na ktere neni pripraveny a zblbnout. Zvirata budou 2-3dny pred zalezla, nervozni. Podle nich se pozna co se bude dit. /venku ani ptáčka/
Druha varianta je, ze transformace vznikne jen u duchovne vyspelych lidi, ostatni tu zaniknou vladtni vinnou. Jak to bude ve skutecnosti je zatim ve hvezdach, ale kazdopadne i cas se zrychlil a to o 8hodin. Cas je jen lidsky vynalez, kmitocet zeme je rychlejsi a taky zeme je mnohem vice vyklonena. Z rána je ráz večer, clovek pomalu nic nestihne. Cloveku ktery neveri ve veci mezi nebem a zemi nema smysl vysvetlivat a presvedcovat ho. Ja budu doma s rodinou, podle chovani zvirat 20.pripadne nadelam rizky a nachystam cukrovi, zatahnu a nanosim drevo. Ostatne roztahnout zavesy muzu vzdycky ![]()
Zakladatelce: Neboj se, nic se dít nebude, 21.12.2012 je jen krásně magické datum pro takovéto věštby a vzhledem k tomu, že „konec světa“ je už ohraný, tak zkusili něco jiného. Ale pokud máš strach, tak si udělej zásoby, jestli tě to trošku uklidní. Myslím, že pár z těch, co tu nad tvou otázkou obrací oči v sloup, mají taky brouka v hlavě. Podle mě na tom nic není, že chceš být pro jistotu s rodinou. Ale pro příště se radši diskuse na toto téma vyvaruj a radši si zkus popovídat s někým z rodiny nebo s dobrou kamarádkou, tady se ti moc pochopení nedostane ![]()
Jinak u nás to bude den jako každý jiný. Já s prďolkou sama buď doma nebo někde na štrachu a manžel v práci
Příspěvek upraven 29.11.12 v 21:00
Konec světa tu už byl tolikrát ![]()
Budeme fungovat normálně, tohle prostě neřeším…
A i kdyby konec světa byl, tak co. Bude se mi líp umírat že jsem ten jeden den strávila jinak?
![]()