Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ikyki ok ![]()
@momi33diky za odpoved ![]()
Holky ja nejsem zblbla, jen si rikam co kdyby, to je vsechno. A mejte me klidne za smesnou ![]()
Jinakk seet v krouzku nebudem, pujdeme na hrbitov zapalit svickky(tak jakokazdy rok),pak si mozna ozdobime stromecek, pokud bude snih, tak si pujdem zabobovat. ![]()
Já si teda myslím, že konec světa sice nebude, ale lidi jsou tak po. elaný, že budou rabovat a vykupovat supermarkety a nakonec se pozabíjí sami
![]()
@valina1 píše:
Začínám mít obavy, že seopravdu něco stane, protože zblblých lidí je čím dál víc![]()
![]()
Ja se bojim paniky
, to je to jediny
To mě dřív někde srazí auto, než bude konec světa.. myslím, že tvůj problém je, že toho máš tolik načteného o tomto datu, jak si psala v příspěvku asi na druhé straně.. moc tomu věříš, jak sis mohla všimnout, spousta z nás ani nevěděla co by se jako mělo stát..
užij si den a neřeš blbiny..
…já myslím, že panika nebude ![]()
Neznám ve svém okolí nikoho, kdo by se tím vážně zabýval ![]()
@blorchi nemám tě za směšnou, jen mě spíš trápí, že na to tolik lidí myslí a slyší, že to vůbec řeší a že se nechají fanaticky zblbnout- což myslím, že bude mít horší násldky než „konec světa“
@tterka píše:
Hele holky, vy si z toho děláte srandu, ale u nás na základce je ředitelské volno - a to bývá jen, když jsou volby, nebo když neteče voda. Případně na konci šk. roku… Takže pan ředitel má asi také strach
Tak jdu zjistit, jak je to se školkou
To je fakt brutalni tohle. To jeste vic ty lidi zpanikari
.
Chudaci deti
My budem mít asi zrovna Vánoční večírek ve firmě
. Jinak budem fungovat úplně normálně. Nevidím důvod dělat tento den něco jinak.
Lidi se akorat plasi, konec sveta bude max. s toho jak se strachy pos.rou
!!!
Jestli bude 3 dny tma tak dalsi katastrofa vypokne v srpnu/zari az budou porodnice praskat ve svech
![]()
No, jestli bude opravdu konec světa, tak aspoň nemusím řešit že mám do důchodu už jen 32 let
![]()
@momi33 píše: …já myslím, že panika nebude
Neznám ve svém okolí nikoho, kdo by se tím vážně zabýval
No ke me se dostaly udesny zpravy
.
Rodice odhlasili deti ze skolek, nakupuji zasoby.
V mem okoli konkretne se tez nic nedeje, anebo se to boji rict ![]()
@xmarge píše:
My už máme nakoupený zásoby a jedeme do skrýše v horách, kde vydržíme ty doporučovaný tři měsíce!
Jaké tři měsíce?
![]()
Vždyť má puknout zem a nebo se zalít vodou:-)
To ti žádná skrýš nepomůže
![]()
@tterka Radši anonymně… Jsem ředitelka školky, od 20. máme zavřeno - malujeme třídy. Ale jedna maminka se mě přišla úplně vážně zeptat, jestli máme zavřeno kvůli 21.12…