Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renatt píše:
No a co já s tím penzijkem, co si tak poctivě spořím?![]()
Zas to propadne![]()
![]()
nojo, ale zas na druhou stranu, nebudu už muset platit úvěry
![]()
@Ka-tcha píše: Ženský, prosím vás, čtěte pozorněji. Zakladatelka není žádná fanatička, říká si pouze „co kdyby“. Proč hned napadat, zesměšňovat nebo dělat z někoho hlupáka?Trocha pochopení a tolerance by se před Vánoci hodila každému z nás, což?!
Vždyt ji nikdo nezesměšňuje ![]()
Mně je spíš směšná ta panika kolem. Nemyslím tady, ale tak mezi lidma ![]()
Konec sveta urcite nekdy bude, nemuzeme si myslet ze zrovna tato planeta zustane navzdy a dinosauri taky vyhynuli a vedci tvori hypotezy proc se to asi stalo, ja jen doufam ze ten konec bude za spoustu a spoustu let a ne na nejaky den ktery kdosi predpovedel ![]()
@momi33 píše:
nojo, ale zas na druhou stranu, nebudu už muset platit úvěry![]()
![]()
![]()
No jo, už nám bude všem dobře:-)
Některým v pekle, některým v nebi:-)
Jestli pojede elektrika, tak budu normálně fungovat. Jestli nepojede, tak budu zalezlá v posteli a drkotat zubama ![]()
@Renatt píše:
No jo, už nám bude všem dobře:-)
Některým v pekle, některým v nebi:-)
jj, jen musíme doufat, že se znovu nenarodíme, třeba v Afghánistánu, nebo v Somálsku ![]()
@momi33 píše:
jj, jen musíme doufat, že se znovu nenarodíme, třeba v Afghánistánu, nebo v Somálsku
To už nic nebude, bude KONEC.
Jedině bysme se narodili jako ryby
když se má vše zalít vodou:-)
@Renatt píše:
To už nic nebude, bude KONEC.
Jedině bysme se narodili jako ryby![]()
když se má vše zalít vodou:-)
hm, a nemá se všechno propadnout do pekla?
![]()
Abychme nedopadli jako v A. I. umělá inteligence, kdy ho našli pod zmzlou vodou, co zalil New York, a oživili ho nějací ufouní
![]()
Podle toho, co říkal Mulder z Akt X, tak jsou to úchylové
![]()
Bodou uz 21 davat v telce pohadky? Jestli ne tak asi budu nekde venku.
Mi přijde že tady někdo nečete
Jasně odborníci vyvrátili jakýkoliv konec světa, mayové to neprorokovali na tenhle den ![]()
Nicméně, já budu doma, prcek ve školce a manžel v práci ![]()
To bude pátek takže přítel bude v práci tak to řeknu mámě a segře a budeme spolu pak přítel
@Mobidick píše:
Bodou uz 21 davat v telce pohadky? Jestli ne tak asi budu nekde venku.
Pěkná profilovka ![]()
@Renatt píše:
Vždyt ji nikdo nezesměšňuje
Mně je spíš směšná ta panika kolem. Nemyslím tady, ale tak mezi lidma
No já čtu diskuzi od začátku a některé příspěvky jsou tedy velmi nevybíravé. Přijde mi to zbytečné, ačkoli jsem sama z tábora „nevěřících Tomášů“.
Možná jsem citlivější díky těm těhotenským hormonům…
![]()
@Ka-tcha já jsem ve 23tt a řvu i u reklamy ![]()
Ale toto mě asi nebere.
Moje mamka taky plaší, kolegyně v práci taky a já nechápu.
@Ka-tcha píše:
No já čtu diskuzi od začátku a některé příspěvky jsou tedy velmi nevybíravé. Přijde mi to zbytečné, ačkoli jsem sama z tábora „nevěřících Tomášů“.Možná jsem citlivější díky těm těhotenským hormonům…
![]()
No jo, ale zakladatelka se jen ptala co budeme dělat neptala se na zásoby a na to jestly se budeme modlit