Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
29.11.12 22:48

Já si pořád říkám, jestli si tak málo z nás pamatuje, co se šířilo o konci světa před rokem 2000. A jedinné co se stalo, tak jsou z toho poměrně silné ročníky dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.11.12 22:48
@Ka-tcha píše:
Co se týče toho Blesku, není to nějak právně napadnutelný? Jako šíření poplašné zprávy?! 8o To snad není možný, čeho jsou ta média schopna… :pocitac:

jsou na plaici. Dokazes si predstavit, co to muze udelat se starsimi lidmi :(, nebo s lidmi s depresemi?
Potom ano, verim, ze zemre nekolik lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.11.12 22:49

Budu v práci s pocitem dnes naposled :pankac: A druhý den tam půjdu znova celá naštvaná že tam zas musím :mrgreen: - Né mě moje práce baví, ale to téma mě pobavilo :palec: :potlesk: Budu to brát jako každý normální den. Na konec světa nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.11.12 22:50
@MisaHanuska píše:
Já si pořád říkám, jestli si tak málo z nás pamatuje, co se šířilo o konci světa před rokem 2000. A jedinné co se stalo, tak jsou z toho poměrně silné ročníky dětí :mrgreen:

Jojo, pamatuji. Presne, jak nas ve skole desili a nejen o roce 2000, nas strasili i na zakladce a ja pak jako dite nemohla spat, protoze jsem se bala. Trauma jsem mela radny.
Mati mi vypravela, ze za jejich detskych let se ve skolach rikalo to same, ze v roce 1980 ( tusim) bude konec sveta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
29.11.12 22:50
@Ka-tcha píše:
Co se týče toho Blesku, není to nějak právně napadnutelný? Jako šíření poplašné zprávy?! 8o To snad není možný, čeho jsou ta média schopna… :pocitac:

I Prachař při vyhlašování SLAVÍKA to zmínil a nebyl tam sám.
Ach jo, taková panika, jdu radši spát:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
29.11.12 22:54

Nejlepší na tom je, že až se toho 21. nic nestane, tak se do roka zaručeně objeví nová předpověď. Zaručeně „pravdivější a ověřenější ", tentokrát opravdu "jasná a nevyhnutelná“. Tolikrát už různí „plašilové“ operovali s Nostradamem a jinými vizionáři, různými učenými knihami či lidovou moudrostí a nic.

• Citovat
  • Upravit
Ka-tcha
29.11.12 22:57

Přesně tak, pamatuju si to už jako dítě. Vždycky nějaký dobrák přišel se zaručeným scénářem konce světa podle Nostradama atd. Jsem člověk s velikou obrazotvorností a jako dítě jsem z toho mívala hrozné noční můry. Jeden čas pravidelně! Rozpaluje mě to doběla, že si to někdo vymýšlí a šíří mezi lidmi strach a paniku! :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Ka-tcha
29.11.12 22:59
@Renatt píše:
I Prachař při vyhlašování SLAVÍKA to zmínil a nebyl tam sám.
Ach jo, taková panika, jdu radši spát:-)

Co k tomu dodat?! Někdo už holt neví, jak nejlépe prodat sebe, nebo své zboží… Už to ani není vtipné… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10975
29.11.12 23:00

Hlavně by si všichni ti „moudří“ šířilové měli uvědomit, že v mnoha případech je lepší nevědomost. Protože pokud opravdu věří, že to přijde, tak s tím těžko někdo něco udělá, že 8) Tak proč si kazit předvánoční už dost stresující období :mrgreen: Ať žije klidný, láskou prokvetlý, sladkým provoněný Advent :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
29.11.12 23:01

Blorchi, my budeme v 8 ještě všichni doma a doufám, že v posteli. Někde jsem četla a i tu někdo psal, že v 8 by měla nastat tma, ta at jsme spolu, at mám u sebe děti. A když tma nenastane, tak prožijeme den normálně a uvidíme co přijde. Kamarádka co ke mně chodí, taková esoterička, na duchovno, přírodní věci mě uklidnuje, že konec svět a nebude, že se má jen něco stát, má být světlo a lidi se obrátí k lepšímu. To bych brala :mrgreen: a ač jsem realisticky smýšlející člověk, jo červíček ve mně hlodá. Stačí mi se podívat co dělá příroda poslední dobou. Navíc třeba dnes na Slovensku spadl kompletní počítačový systém na poštách, prostě nefungoval a člověk najednou zjistil, že bez elektřiny by byl mimo. Na silnici jsme viděli asi 6 bouraček, šílený kolony, které třeba v tu dobu nebývají. Takže jo, věřím, že něco přijde, ale chci věřit, že to nebude konec světa, jen nějaká lepší změna. No, ale svíčky a jídlo asi nakoupím dopředu no :oops:

• Citovat
  • Upravit
Kies
29.11.12 23:03

Budu doma, jestli to přijde, ať to přijde, nikdo s tím nic nenadělá, tak nevím, proč se to furt řeší, že? A kdo podniká kroky na ‚záchranu‘, ať podniká, jeho věc… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
74217
29.11.12 23:03
@Anonymní píše:
Včera jsem se zrovna dívala na dokument o 21. prosinci. A žádná věštba o konci světa nebyla tak shodná, jako ta, co má nastat nyní. Předpověděla ho tzv. Vanga, Merlin, Čínská kniha a také v Bibli se píše o soudném dni, který by mohl odpovídat 21.12. Pro případ, že by se opravdu něco dělo mám nakoupené balení svíček a přemýšlím, že i 2 dny před tímto datem nakoupím aspoň konzervy a jiné zboží, které vydrží alespoň ty 3 dny. Mám takové divné tušení, že se opravdu něco stane. Ani vědci sami vám neřeknou, co může způsobit postavení planet, každopádně to postavení planet už je dané, s tím nikdo nic neudělá… nikdo neví, co se může stát s tím přívalem energie, která nastane. Nejhorší předpovědí je přesun pólů, který by nastale ze dne na den a to by mělo opravdu katastrofické následky, zemětřesení, obrovské tsunami apod. Klidně mě mějte za blázna, anonymně mi to ani nevadí, ale já přemýšlím o odjezdu k mé rodině, manžel bude v práci a nechci tu být pro všechny případy sama s dětma. Umím si představit, kolik lidí si vezme na ten den dovolenou. Už i na Nově se o tom mluvilo před pár týdny. V rádiu to poslouchám každý den. Pokud tomu opravdu nikdo nevěří, proč o tom čím dál více lidí mluví? Kdyby tomu nikdo nevěřil, tak jsou všichni v klidu a nikdo to neřeší.

Ty už fakt nehul :pankac: :pankac: :pankac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 23:13

A proc myslis ze se o tom nemluvi??? Protoze by zacalo rabováni, zabijeni a dalsi veci. Lidi by se okradali vse by zkolabovalo. :roll: lide co o tom vi se potichu pripravuji a to ze ti sem nekdo z nich napise z toho si neco vezmi, nenutim te ale info mas a jak s ni nalozis je tva vec. A nejsem zadny fanatik ani jehovista apod. Jsem jen asi dusevne na jine urovni nez vy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31289
29.11.12 23:21

Anonymko, všichni o tom mluví, protože je to prostě vděčné téma…a narozdíl od krize, jen to mluvení o tom konec světa nepřivolá, snad…
možná bude konec světa, protože se lidi zblázní a něco provedou :roll: :mrgreen:

kdybych měla věřit na každý konec světak tak nedělám nic jiného, než se stěhuju do krytu - podle kamarádčiny tchýně jehovistky je konec světa třikrát do roka :zed:

jinak k otázce od blorchi - budu doma, jako normálně, zásoby v plánu fakt nemám, pokud bude konec světa, tak mě pár konzerv nezachrání, ani to, že budu sedět jako poslední anonymka u babičky v obýváku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.11.12 23:21

Já jen nechápu, že když sem někdo z holek napíše svůj názor na to, že hned někdo o něm napíše ať už to nehulí a podobně-to je přece už urážení ne? To by jste si mohli odpustit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová