Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
4.12.12 09:26

@manca 1 jsme na tom uplne stejne :oops:

• Citovat
  • Upravit
1963
4.12.12 09:31

HOLKY TAKY MÁM FAKT STRACH A NEJHORŠÍ JE ŽE S TÍM FGAKT NIC NENÁDĚLÁME…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.12.12 09:33
@SKYTULE píše:
HOLKY TAKY MÁM FAKT STRACH A NEJHORŠÍ JE ŽE S TÍM FGAKT NIC NENÁDĚLÁME…:(

Vis co presne, ja si rikam, ze co se ma stat se stane. Takze na to nemyslim. Trochu me i uklidnily holky tady :think: takze ted to mam tak 50na 50 :nevim: Ja verim, ze bude vsechno v pohode, ale stejne si deti necham doma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8071
4.12.12 09:37

Ženský, můžete mi rozumně vysvětlit, z čeho máte strach? Co se může stát zvláštního 21. prosince 2012? Vždyť je to celý jedna velká blbost, toho se snad můžou bát jen malé děti a dospělí lidi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.12.12 09:46

Víte co. Ono je to třeba k zasmátí a lidi se uklidnují, že je to blbost, ale zase, když se podíváte co všechno předpověděl ten Nosterdamus nebo jak se jmenoval a dost se toho splnilo. Třeba se taky Američani smály, že je žádná vychřice nezlomí a jak je to srovnalo se zemí. Tolik katastrof bylo předpovězeno a stalo se. Zrovna tak bylo předpovězeno spousty konců světa a nic se nestalo, ale ted na to všichni spoléhají mávnou nad tím rukou a ono se stát může. Jako představa, že jsou děti někde ve škole a nedostanou se domů ( dojíždí z vesnice do města)Jsou tam sami s učitelkou všude tma a ty děti tam šílí, brečí, chtějí domů k rodičům. Venku panika, takže se k nim ani nedostanu. Všude šílená tma lidi šílí umlátí se já v náručí ještě roční dítě 8o :,( Takhle mě to provází ve dne v noci ani z toho nespím, proto tady strašim do noci :oops: Fakt už si myslím, že jsem z toho zralá na doktora, ale věřím, že když se nic nestane tak budu zase ok. A ted do mě smějte se. Nestydím se za svoje pocity a strach, proto nepíši anonymně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
4.12.12 09:53

Mám taky strach že se něco stane, ale jak ti co tomu nevěří jak vědí, že bude vše v pořádku? Jak si tím mohou být jistí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.12.12 09:53

Jo a včera ráno mi volal šéf, jestli bych nepřišla( chodím jen o víkendu) tak jsem mu řekla, že doufám, že mi to zaplatí dokonce světa at z toho vůbec, ještě něco mám :mrgreen: Prý, že tohle už dostanu po konci světa tak se mu teda na o už asi v…u. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.12.12 09:55
@renda81 píše:
Mám taky strach že se něco stane, ale jak ti co tomu nevěří jak vědí, že bude vše v pořádku? Jak si tím mohou být jistí?

Bud, protože si to nechtějí připustit a nebo, protože se už kolikrát nic nestalo tak proč by se mělo ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.12.12 09:56
@manca 1 píše:
Víte co. Ono je to třeba k zasmátí a lidi se uklidnují, že je to blbost, ale zase, když se podíváte co všechno předpověděl ten Nosterdamus nebo jak se jmenoval a dost se toho splnilo. Třeba se taky Američani smály, že je žádná vychřice nezlomí a jak je to srovnalo se zemí. Tolik katastrof bylo předpovězeno a stalo se. Zrovna tak bylo předpovězeno spousty konců světa a nic se nestalo, ale ted na to všichni spoléhají mávnou nad tím rukou a ono se stát může. Jako představa, že jsou děti někde ve škole a nedostanou se domů ( dojíždí z vesnice do města)Jsou tam sami s učitelkou všude tma a ty děti tam šílí, brečí, chtějí domů k rodičům. Venku panika, takže se k nim ani nedostanu. Všude šílená tma lidi šílí umlátí se já v náručí ještě roční dítě 8o :,( Takhle mě to provází ve dne v noci ani z toho nespím, proto tady strašim do noci :oops: Fakt už si myslím, že jsem z toho zralá na doktora, ale věřím, že když se nic nestane tak budu zase ok. A ted do mě smějte se. Nestydím se za svoje pocity a strach, proto nepíši anonymně :*

Přesně tak, taky ve mě něco hlodá, co kdyby. 21.je dcera doma, když uz nic tak si prodlouží prázdniny ve školce. Být doma s rodinou je jedina vec, kterou chci. A když už nic nebude, alespon si clovek ulevi a zasmeje se tomu. Lide se báli odjakziva vseho /poledni e, rǔzné bytosti/ prijde mi prirozene obavat se z neznámé situace ktera by mohla nastat. Alespon to zamaskuje predvanocni stres. Neverim na konec sveta jakoze zanik civilizace, spis doufam, ze prijde neco pekneho, duchovne vyspejeme apod. A jestli tomu ma predzvest nejaka tma, tak ať. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.12.12 09:59

Tak tohle mě nedávno dostalo :lol: :lol:

dobry večer, chtela jsem ze septat naco se mame vubec přichystat jestli propukne to ticho či ta tma ma se to vubec stat? děkuji
Tma bude po západu Slunce určitě, jako každou noc, i to ticho by mohlo být, záleží na sousedech. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tolik odpověď astofyzika P. Sobotky ohledně 21.12. 2012

http://web.nova.cz/rozhovory/?… třeba ten rozhovor mnohé z vás uklidní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.12.12 10:04

Holky klííííd nic se nestane, určitě budu taky s malým doma, budu sledovat zprávy, ale nebojím se,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.12.12 10:11
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.12.12 10:17
@Kirbisek píše: :mavam:
:P :P :P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.12.12 10:18
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.12.12 10:22

A to mi připomělo další vtip: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová