Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
4.12.12 10:23
@Kirbisek píše:
A to mi připomělo další vtip: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.12.12 10:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.12.12 10:31

Holky, koukněte na to se zdravým rozumem, vždyť je to holý nesmysl!!!
Třeba 23. dubna 1990: Věštkyně Elizabeth Clareová z Montany na tento den předpověděla nukleární holocaust. Tisíce lidí daly výpověď v práci, a zásobily se vodou, potravinami a zbraněmi. Zbytečně!!!

Takových „jistých konců světa“ si ještě poslechneme hodně i po 21.12.!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
4.12.12 10:36

A k dotazu zakladatelky: já budu v práci, manžel taky a děti ve škole. A odpoledne si budu válet šunky s blaženým pocitem, že mám před sebou téměř 2 týdny dovolené!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
4.12.12 10:40

No evím zdravým rozumem si řikám že je to nafouklé a jen pro to že skončil kalendář si někdo řekl jé to by mohl být konec světa a na to už se začali nabalovat další výmysli lidí…ale stejně u mě převládá ten strach…nemít děti asi to neřeším ale takhle..ani nechci pomýšlet..mam tři prcky…jinak o nějaké takové věci se zajímá mé segry tchán..občas bevím o čem mluví a nikdo ho moc neposlouchá ale tvrdí že nic nebude jakože katastrofy a konec světa ale že vejdeme do nějaké té 85té dimenze ale my nic nepostřehnem..prostě že se bude lidstvo postupně měnit..k lepšímu..prostě má nastat zlatý věk..a to bych zase brala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
4.12.12 10:41
@SKYTULE píše:
No evím zdravým rozumem si řikám že je to nafouklé a jen pro to že skončil kalendář si někdo řekl jé to by mohl být konec světa a na to už se začali nabalovat další výmysli lidí…ale stejně u mě převládá ten strach…nemít děti asi to neřeším ale takhle..ani nechci pomýšlet..mam tři prcky…jinak o nějaké takové věci se zajímá mé segry tchán..občas bevím o čem mluví a nikdo ho moc neposlouchá ale tvrdí že nic nebude jakože katastrofy a konec světa ale že vejdeme do nějaké té 85té dimenze ale my nic nepostřehnem..prostě že se bude lidstvo postupně měnit..k lepšímu..prostě má nastat zlatý věk..a to bych zase brala… :)

5té dimenze… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
4.12.12 10:48

Paní, nebo slečna zakladatelka a jí podobné, by si měly zajít pro nějaké prášky na uklidnění a v ten den si zobnout… :nevim: Já to nechápu! Jak někdo může takto uvažovat a připravovat se na den D :D Mě tyto zakládající diskuze opravdu moc bavěj! :potlesk: :palec: Člověk s normálníma starostma snad nemá ani čas nad takovíma p......ma přemýšlet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
4.12.12 10:51
@SKYTULE píše:
5té dimenze… :)

A já si říkala, že o žádné 85. dimenzi jsem nikde nečetla. :lol: Ani se mi nechce věřit, že už za 17 dní budeme vědět, jestli bude vše ok. Věřte, že se nic zásadního nestane. Maximálně bude vytrženo dost lidí. Osobně bych raději byla vytržená než aby mi vytrhli děti a já tu zůstala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.12.12 10:59
@Ka2 píše:
Paní, nebo slečna zakladatelka a jí podobné, by si měly zajít pro nějaké prášky na uklidnění a v ten den si zobnout… :nevim: Já to nechápu! Jak někdo může takto uvažovat a připravovat se na den D :D Mě tyto zakládající diskuze opravdu moc bavěj! :potlesk: :palec: Člověk s normálníma starostma snad nemá ani čas nad takovíma p......ma přemýšlet :nevim:

Platíčko lexaurinu to jisti, neboj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.12.12 11:03

@micha.bello A to myslíš jak stím vytrženim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.12.12 11:33
@micha.bello píše:
A já si říkala, že o žádné 85. dimenzi jsem nikde nečetla. :lol: Ani se mi nechce věřit, že už za 17 dní budeme vědět, jestli bude vše ok. Věřte, že se nic zásadního nestane. Maximálně bude vytrženo dost lidí. Osobně bych raději byla vytržená než aby mi vytrhli děti a já tu zůstala sama.

Jak vytrženo? Jako ředkvičky do nějaký ufounský lodě? 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.12.12 11:37
@Ka2 píše:
Paní, nebo slečna zakladatelka a jí podobné, by si měly zajít pro nějaké prášky na uklidnění a v ten den si zobnout… :nevim: Já to nechápu! Jak někdo může takto uvažovat a připravovat se na den D :D Mě tyto zakládající diskuze opravdu moc bavěj! :potlesk: :palec: Člověk s normálníma starostma snad nemá ani čas nad takovíma p......ma přemýšlet :nevim:

Slecna ;)

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
4.12.12 11:41

Holky, já vás zase chápu s tím strachem o děti, když ten „konec světa“ tak nafoukli a udělali z toho úplné šílenství. Ale nebojte se, mějte dětičky u sebe a uvidíte, že si akorát prodloužíté vánoční volno ;)
Trpět nespavostí kvůli tomu určitě nemusíte. Brzo se z toho zblázníte a za chvilku nepůstíte dítě z domů vůbec, aby ho náhodou nesrazilo auto nebo něco jiného.
Mayové to popřeli, teď jsem viděla nějakou astroložku a říkala, že konec světa určitě nebude. Že dochází k určité transformaci lidstva, ale myslela tím tu ekonomickou krizi a tak, ale že konec světa určitě nebude. Tak klidně spěte a připravte si s dětma krásný program na 21.12. a společně si to hezky užijte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
4.12.12 12:35
@Ka2 píše:

Také patřím k těm, které se na to dívají střízlivě, nicméně podobné soudy?! :roll: Vždyť o těch lidech nic nevíte, jak můžete napsat podobnou útočnou pitomost, aniž byste se alespoň pokusila jim porozumět? 8o Člověk může znát všechna možná vědecká vysvětlení, ale to neznamená, že občas nedostane strach, že?! Zejména z reakcí lidí. A když pak čtu podobné reakce, jako je ta Vaše, tak se také začínám bát. Tam, kde chybí alespoň minimální tolerance, by se v případě katastrofy (na kterou mimochodem také nevěřím) tedy děly věci…

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
4.12.12 12:46

@Ka-tcha porozumět čemu prosím??? Joo..bum bác! tma… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová