Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ka-tcha
5.12.12 11:48

Anonymní - chápu všechny, kteří se obávají. Obavy totiž rostou i u mě - v závislosti na tom, kolik lidí se obává. Přesně takhle se šíří panika. Ačkoli jsem střízlivě uvažující člověk, také přemýšlím - co kdyby náhodou. Nemám ale ráda čiré nesmysly, a proto mi promiň ten odkaz - o věku vodnáře: http://www.astro.cz/article/5463

• Citovat
  • Upravit
10975
5.12.12 12:10

Osobně bych všem doporučila ve dnech kolem toho 21.12. nečíst noviny, nedívat se na televizi, odprostit se od internetu a věnovat se rodině, přípravě Vánoc atd. ;) Pokud to udělá třeba jen polovina z nás, tak se ta druhá může klidně zbláznit, ale my o tom nebudeme mít ani tucha :pankac: Takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.12.12 13:01
@MisaHanuska píše:
Osobně bych všem doporučila ve dnech kolem toho 21.12. nečíst noviny, nedívat se na televizi, odprostit se od internetu a věnovat se rodině, přípravě Vánoc atd. ;) Pokud to udělá třeba jen polovina z nás, tak se ta druhá může klidně zbláznit, ale my o tom nebudeme mít ani tucha :pankac: Takže asi tak :mrgreen:

tomu říkám skvělý příspěvek :palec: Super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.12.12 20:15

Holky najeďte na seznam a napište do vyhledavače Konec světa2012 a dejte enter…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 20:46
@Deniel píše:
Holky najeďte na seznam a napište do vyhledavače Konec světa2012 a dejte enter…

Děláš si srandu???Kam to ještě napíšeš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 20:49
@Deniel píše:
Holky najeďte na seznam a napište do vyhledavače Konec světa2012 a dejte enter…

Nemyslím to zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.12.12 20:53

@sunnyho.motylek tak já vím, že nemyslíš, jen mě napadlo to napsat všude, kde se o tom psalo :D :D :D :D alespoň se naváže další diskuze :D :D :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 20:56
@Deniel píše:
@sunnyho.motylek tak já vím, že nemyslíš, jen mě napadlo to napsat všude, kde se o tom psalo :D :D :D :D alespoň se naváže další diskuze :D :D :mavam: :mavam:

Udělala jsi dobře já sem to zkusila až pak co jsem ti to napsala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.12.12 20:58

@sunnyho.motylek jojo stojí za to to vidět :mrgreen: už i na Seznamu.cz se zbláznili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 20:58
@Deniel píše:
@sunnyho.motylek jojo stojí za to to vidět :mrgreen: už i na Seznamu.cz se zbláznili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blázní všichni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.12.12 20:59

No mě to příjde, že v poslední době se řeší samý ptákoviny, buď všude slyším o konci světa nebo o Ivetě Bartošový na pětce :D takže mě už nepřekvapí vůbec nic :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 21:01
@Deniel píše:
No mě to příjde, že v poslední době se řeší samý ptákoviny, buď všude slyším o konci světa nebo o Ivetě Bartošový na pětce :D takže mě už nepřekvapí vůbec nic :D :D :D

Tu Ivetu sem založila já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak je sranda ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.12.12 21:02
@Deniel píše:
No mě to příjde, že v poslední době se řeší samý ptákoviny, buď všude slyším o konci světa nebo o Ivetě Bartošový na pětce :D takže mě už nepřekvapí vůbec nic :D :D :D
:lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1963
6.12.12 21:03

HOLKY POTŘEBOVALA BYCH VÁŠ HUMOR JÁ SE PROSTĚ BOJÍM… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 21:03
@SKYTULE píše:
HOLKY POTŘEBOVALA BYCH VÁŠ HUMOR JÁ SE PROSTĚ BOJÍM… :,(

Neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová