Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně bych všem doporučila ve dnech kolem toho 21.12. nečíst noviny, nedívat se na televizi, odprostit se od internetu a věnovat se rodině, přípravě Vánoc atd.
Pokud to udělá třeba jen polovina z nás, tak se ta druhá může klidně zbláznit, ale my o tom nebudeme mít ani tucha
Takže asi tak ![]()
@MisaHanuska píše:
Osobně bych všem doporučila ve dnech kolem toho 21.12. nečíst noviny, nedívat se na televizi, odprostit se od internetu a věnovat se rodině, přípravě Vánoc atd.Pokud to udělá třeba jen polovina z nás, tak se ta druhá může klidně zbláznit, ale my o tom nebudeme mít ani tucha
Takže asi tak
tomu říkám skvělý příspěvek
Super! ![]()
Holky najeďte na seznam a napište do vyhledavače Konec světa2012 a dejte enter…
@Deniel píše:
Děláš si srandu???Kam to ještě napíšeš
![]()
@Deniel píše:
Nemyslím to zle ![]()
@sunnyho.motylek tak já vím, že nemyslíš, jen mě napadlo to napsat všude, kde se o tom psalo
alespoň se naváže další diskuze
![]()
@Deniel píše:
@sunnyho.motylek tak já vím, že nemyslíš, jen mě napadlo to napsat všude, kde se o tom psalo![]()
![]()
![]()
alespoň se naváže další diskuze
![]()
![]()
![]()
Udělala jsi dobře já sem to zkusila až pak co jsem ti to napsala
a super
![]()
@sunnyho.motylek jojo stojí za to to vidět
už i na Seznamu.cz se zbláznili
![]()
@Deniel píše:
@sunnyho.motylek jojo stojí za to to vidětuž i na Seznamu.cz se zbláznili
![]()
![]()
Blázní všichni
![]()
No mě to příjde, že v poslední době se řeší samý ptákoviny, buď všude slyším o konci světa nebo o Ivetě Bartošový na pětce
takže mě už nepřekvapí vůbec nic
![]()
@Deniel píše:
No mě to příjde, že v poslední době se řeší samý ptákoviny, buď všude slyším o konci světa nebo o Ivetě Bartošový na pětcetakže mě už nepřekvapí vůbec nic
![]()
![]()
Tu Ivetu sem založila já
Tak je sranda ne???
![]()
@Deniel píše:
No mě to příjde, že v poslední době se řeší samý ptákoviny, buď všude slyším o konci světa nebo o Ivetě Bartošový na pětcetakže mě už nepřekvapí vůbec nic
![]()
![]()
@SKYTULE píše:
HOLKY POTŘEBOVALA BYCH VÁŠ HUMOR JÁ SE PROSTĚ BOJÍM…
Neboj ![]()
Anonymní - chápu všechny, kteří se obávají. Obavy totiž rostou i u mě - v závislosti na tom, kolik lidí se obává. Přesně takhle se šíří panika. Ačkoli jsem střízlivě uvažující člověk, také přemýšlím - co kdyby náhodou. Nemám ale ráda čiré nesmysly, a proto mi promiň ten odkaz - o věku vodnáře: http://www.astro.cz/article/5463