Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabulle píše:
Já teda nevím, ale kdyby náhodou, hned po výplatě jedeme na nákup jídla, balené vody a hodně svíček a sirky. Doma se to neztrati. Ale mezi lidma s citlivějším vnímáním přírody se zmiňuje jiné datum a to už 12.12. to mi řekla mamka. V létě přišla i s tím, že v říjnu se stane nějaká katastrofa - a byl hurikán jak blázen v americe. Navíc to že se má něco stát… tmu si můžete vysvětlit i jinak než že bude na zemi tma… Myslím, že bát bychom se neměli, spíš si myslím, že přijde něco, co nás jen donutí začít vnímat život trochu jinak
Tak to by už bolo načase ![]()
@nepřihl. mili píše: Čtu to tady dost často, když chce někdo druhým ukázat, že on je ten lepší a ten druhý je hlupák a chce se nad ním povyšovat, tak začne tady na diskuzi vykat i když ví, že tady se pouze tyká. Fakt je tento způsob zbytečný.
Jinak k tématu, kdysi byl na ČT pořad, kde se mluvilo, jaká jsou největší nebezpečí pro naši planetu. Globální oteplování bylo na druhém místě a na prvním místě byly tzv. „záblesky“ a fakt mě z toho mrazilo ¨. Ale přijde mi jako úplná hloupost určit přesný den, kdy dojde k zániku světa. Holky, blíží se Vánoce a není to zbytečné, abychom se takto stresovali.
Vykání neznámému člověku je formou elementární slušnosti. Je pravda, že na e-miminu také většinou tykám, ale… Pokud s někým nesouhlasím, raději vykám, abych zdůraznila, že danou osobu nechci urážet ani zesměšňovat - nebo se nad ni povyšovat - což mimochodem dělají některé uživatelky spíše oslovením: „milá dámo“, či „ty hvězdo“ - z čehož je většinou jasně patrné, jak je takové oslovení míněno. Nepořebuji si na serveru podobného typu honit ego, ani se neopájím svou „chytrostí“, jsem normální člověk. Také si nemyslím, že vím všechno nejlépe… ![]()
@Ka-tcha píše:
Vykání neznámému člověku je formou elementární slušnosti. Je pravda, že na e-miminu také většinou tykám, ale… Pokud s někým nesouhlasím, raději vykám, abych zdůraznila, že danou osobu nechci urážet ani zesměšňovat - nebo se nad ni povyšovat - což mimochodem dělají některé uživatelky spíše oslovením: „milá dámo“, či „ty hvězdo“ - z čehož je většinou jasně patrné, jak je takové oslovení míněno. Nepořebuji si na serveru podobného typu honit ego, ani se neopájím svou „chytrostí“, jsem normální člověk. Také si nemyslím, že vím všechno nejlépe…
Pro ty, kdo se bojí konce světa, tady jsem teď četla hezký článek - třeba vás uklidní
http://zeny.e15.cz/…m-21-12-2012
Ještěže na konec světa nevěřím, jinak bych se musela zbláznit.
Nám včera večer vypadl na 2 hodiny proud a my nemohli najít žádnou baterku, naštěstí jsem „svíčková“, tak aspoň nějaké světlo bylo.
Nicméně jsem se fakt modlila, aby to nahodili co nejdříve, protože i plynový kotel je na elektrickou jiskru
![]()
Takže odmítám být bez výdobytků moderní doby, jako je elektřina; a manžel zřejmě taky, protože díky výpadku nešel ani internet a tím pádem mu byl noťas (byť s nabitou baterií) taky celkem k ničemu
![]()
Ale nakonec to byl krásný večer…to zase joooo…
![]()
Začne to 21.12.2012 ve 20:01 a vstup Země do magnetického stínu galaktického jádra bude trvat 8 minut (což je doba, za kterou se Země přemístí na oběžné dráze kolem Slunce právě o svůj průměr). Ve 20:09 klesne hranice magnetopauzy pod úroveň horních vrstev atmosféry a sluneční vítr začne strhávat atmosféru a unášet ji do vesmíru. Tohle není pohádka, ostatní zprávy jsou bohužel fiktivní za účelem zakrýt pravdu. Je smutné vidět že i pár dní před svou smrtí neznáme pravdu a naopak jí média cíleně odpírají..
Kde jsou fakta, není prostor na dohady. Ať uděláme co uděláme, všichni zemřeme udušením a tohle už se ví dobrých 30 let. Lidé by měli znát pravdu.
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.
Toto psal na zpovědnici a na novinky. cz nějaký chlápek.. To co píše, se zdá velice přesvědčivé.. Prý si jen nechceme přiznat pravdu.. Konec sveta bude bez ohledu na jeho nazory nebo něčí jiný.. Proč by šířil takové fámy? Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocný, tak nepřijde vůbec na takovou věc? Něco ve mně hlodá, že se nedožijeme Vánoc.. Tolik sem se těšila na rok 2013.. Zřejmě to máme všichni spočítaný..
![]()
A to je přesně ona panika ![]()
takových teorií už bylo… mě to až tak přesvědčivé nepřijde, už jen styl jakým je to psané… navíc kdyby se to mělo utajit jak tento pán uvádí, pochybuji, že by to vůbec někdo stihl přečíst natož překopírovat
stát se může vždycky cokoli, strachem a špatnými myšlenkami na sebe akorát něco přivoláte
![]()
jestli teda zhynu tak se aspoň zasměju
Baví se dva Mayové:
„Ty vole, já mám ten šutr malej, mně se tam ten kalendář vejde jen do roku 2012.“
„Hmm, to jednou někoho pěkně vyděsí.“
On říká, ze to bylo tajny, ale ted uz je jedno, kdyz to lidi budou vedet.. ze na nejaky dohody kašle.. Mám takový pocit, ze to nebude 47 letej chlap, nýbrž 20 letý kluk.. kde na takový věci chodi? nejde mi to na rozum. ![]()
@ajkapajka píše:
On říká, ze to bylo tajny, ale ted uz je jedno, kdyz to lidi budou vedet.. ze na nejaky dohody kašle.. Mám takový pocit, ze to nebude 47 letej chlap, nýbrž 20 letý kluk.. kde na takový věci chodi? nejde mi to na rozum.
dle mého je to člověk který chce dělat senzaci, šířit paniku a strach… někteří se v tom prostě vyžívají ![]()
a že zrovna nějakému čecháčkovi by se někdo takto svěřoval mi přijde celkem vtipné ![]()
@ajkapajka píše:
Začne to 21.12.2012 ve 20:01 a vstup Země do magnetického stínu galaktického jádra bude trvat 8 minut (což je doba, za kterou se Země přemístí na oběžné dráze kolem Slunce právě o svůj průměr). Ve 20:09 klesne hranice magnetopauzy pod úroveň horních vrstev atmosféry a sluneční vítr začne strhávat atmosféru a unášet ji do vesmíru. Tohle není pohádka, ostatní zprávy jsou bohužel fiktivní za účelem zakrýt pravdu. Je smutné vidět že i pár dní před svou smrtí neznáme pravdu a naopak jí média cíleně odpírají..
Kde jsou fakta, není prostor na dohady. Ať uděláme co uděláme, všichni zemřeme udušením a tohle už se ví dobrých 30 let. Lidé by měli znát pravdu.
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.Toto psal na zpovědnici a na novinky. cz nějaký chlápek.. To co píše, se zdá velice přesvědčivé.. Prý si jen nechceme přiznat pravdu.. Konec sveta bude bez ohledu na jeho nazory nebo něčí jiný.. Proč by šířil takové fámy? Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocný, tak nepřijde vůbec na takovou věc? Něco ve mně hlodá, že se nedožijeme Vánoc.. Tolik sem se těšila na rok 2013.. Zřejmě to máme všichni spočítaný..![]()
![]()
![]()
Prosím o exaktní poznatky a důkazy..jinak to je pro mně jen další „konec světa“ v řadě dalších.. ![]()
Btw:těšila ses na rok 2013, co teď budeš dělat? Já mám jedno dítě a další čekám a konec světa mne netrápí, mám podstatnější starosti a co řeším je, aby jsme všichni byli zdraví a šťastní, ne nějaký pátek v prosinci r.2012 ![]()
@ajkapajka píše:
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.Toto psal na zpovědnici a na novinky. cz nějaký chlápek.. To co píše, se zdá velice přesvědčivé.. Prý si jen nechceme přiznat pravdu.. Konec sveta bude bez ohledu na jeho nazory nebo něčí jiný.. Proč by šířil takové fámy? Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocný, tak nepřijde vůbec na takovou věc? Něco ve mně hlodá, že se nedožijeme Vánoc.. Tolik sem se těšila na rok 2013.. Zřejmě to máme všichni spočítaný..![]()
![]()
![]()
tak to je ze všech teorií o kterých jsem četla ta nejdebilnější ![]()
Májové nepředpověděli konec světa, jen, že nastane změna na zemi. Má se měnit magnetické pole země. Zničení světa přichází postupně. Už teď dochází zdroje čisté vody, zdroje ropy atd. lidé drancují přírodní bohatství, proto jsou přírodní katastrofy. Země se čistí. Lidí nepřemýšlí, kde se co bere. Otočí kohoutkem, mají vodu, otočí knoflíkem, mají teplo. Lidé z rozvojových zemí tohle ale neznají. Myslím, že nějaká změna nastane, změna taková, která donutí lidi, aby se zamysleli. Třeba, že nepůjde elektřina. Kdysi elektřina nebyla a žilo se v pohodě. Dnes by to ovlivnilo všechny a lidi by šli ke dnu. Všechny zdroje tu nejsou navěky. A nemusí se to zrovna stát 21. 12. ![]()
@Shakti.T No jo Mayove ne, ale cetlas Sybilina proroctvi? http://rok2012.sk/sybila/ Mam celou knizku jejich proroctvich doma a predpovedela veci, ktere uz se staly, napr. svetove valky, auta, letadla a zila nekdy kolem roku 900 ![]()