Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
10.12.12 19:06

No ale zas věřím že i astronomové by nic takovému lidem neprozradili..ani by asi nesměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 19:07

Na pubertáka piše docela dobře.. na psychopata je taky dost chytrej ne.. klobou dolu.. ze tohle dokázat kdyztak vymyslet.. :roll: mrzí mě, že sem někoho vyděsila.. zajimal mě nazor.. taky mě to straší pořád.. neumim normalne fungovat ted :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 19:09

To je práve otázka.. ze by ale tisice amaterskych astronomou bylo podplacenych nebo by o tom neměli ani poneti..? ze by to vedela jen NASA..? asi pišu blbosti uz.. moc neverim, ze kdyby to nejaky jeden astronom amatersky vedel, ze si to necha pro sebe.. 8o

• Citovat
  • Upravit
18305
10.12.12 19:09

Děvčata, nedivočte z toho 21. prosince. Já pamatuju podobné blbnutí už s 10. březnem 1982 v tehdejším Československu, jen se to nedělo takhle veřejně, to si soudruzi pohlídali. Tehdy se taky psalo, že planety budou v jedné přímce a blablabla. Tak jsme si na hvězdárně udělali modelaci postavení těles sluneční soustavy k tomu datu - a žádné přímkové postavení se nekonalo. Stačí si k tomu vzít pomůcku, které se myslím říká „tabulky efemerid“ (teď si nejsem jistý, přece jen už nějaká doba uběhla… :mrgreen: ) Takže od té doby se na podobné blbosti dívám skepticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.12.12 19:13

Já na to úplně zapomněla 8o si to budu muset poznačit do kalendáře, plány nemám, ale cukroví už jo, to mě naštve, jestli se to nesní :cert: :mrgreen:

Neblbněte, jestli se to má stát, tak se to stane ani nestačíme mrknout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.12.12 19:15

Nevim co si mam myslet ale když nic nepřijde, tak je možný že se něco stane a to díky lidem kteří rozšiřují paniku, že spousta lidí něco udělá, taky mam strach! A na Čt1 je 20.12. Koncert proti konci světa! Tak co si mam o tom všem myslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.12.12 19:15

Holky vážně klíííííííííííííííííííííííd!!! NIC SE NESTANE!!!
Copak je možné, aby byla několikadenní tma??? My (Země ) obíháme kolem Slunce a to prostě svítit v dohledné době nepřestane! Takže i 21. se pěkně Země otočí kolem své osy, abychom 22. ráno zase Slunce pěkně viděli na obloze! A odvanutí atmosféry do vesmíru - přesně ve 20:09??? To už je fakt „do nebe volající velebnosti“!! Taková kravina!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 19:20

Renda81: jojo koncert proti konci světa.. to sem uz taky slyšela.. ale spis mi to přijde vtipny :D

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 19:21

Kozisek: tak to si nejsem jista, jestl by sme nestačili mrknout.. všechno neni tak rychly..

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 19:24

Koukali jste nekdo na tu Všechnopárty a co si myslite o tom? V dnešní dobe je trochu hloupost tvrdit, že jsme jediní ve vesmiru.. To si myslí pan doktor Grygar.. Dá se tomu všemu vubec verit? Prý se probudime normálně 22.. Tak to jsem zvědava.. Nemohli ho podplatit? :lol: :lol: PS. Stejne nebudu moc spát.. Usnu jedine vyčerpáním

• Citovat
  • Upravit
168
10.12.12 19:24

My máme firemní večírek :mrgreen: bude hodně bumbání a papání, takže na nějaké čekání konce světa nebude ta správná atmosféra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 19:26

Jo.. to ja se asi taky pujdu zřidit.. kdybych tak vedela, v kolik to asi bude.. 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
fatige
10.12.12 19:29

A já mám NAROZENINY :dance: :dance:, takže žádný konec světa se prostě konat nebudéééé

• Citovat
  • Upravit
10959
10.12.12 19:33
@fatige píše:
A já mám NAROZENINY :dance: :dance:, takže žádný konec světa se prostě konat nebudéééé

a já mám ten den svátek a navíc mám jít na krev, jestli jsem v tom po iui nebo ne, takže žádný konec světa se konat nebude :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
10.12.12 19:35

V hospodě a pořádně se ožeru.. :P :P :P  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová