Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
11.12.12 21:04

NO JEŽIŠ TO UŽ JE MOC..ASPOŇ TEN MARS SEM NETAHEJTE…:)) JÉ ČTVRTÉ MIMI..NO MANŽEL BY TAKY JEŠTĚ V BUDOUCNU BRAL…TAK SNAD SE VE ZDRAVÍ DOČKÁME… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
11.12.12 21:26

HLAVNĚ JE ZAJÍMAVÉ ŽE NĚKDO S TAKOVÝMA VĚCMA PŘIJDE Z NIČEHO NIC KDYŽ KONČÍ MAYSKÝ KALENDÁŘ KTERÝ ALE ROZHODNĚ NEZNAMENÁ KONEC SVĚTA..TAK PROČ BY ZROVNA 21VNÍHO MĚLA UNIKNOUT VŠECHNA ATMOSFÉRA???PROČ ZROVNA TO DATUM…A PROČ TO NĚKDO ŘEŠÍ TEĎ KDYŽ SE TO UDAJNĚ VÍ 30LET…TO VŠICHNI ASTRONOMOVÉ NA SVĚTĚ VYDRŽELI 30LET O TOM MLČET A NIC NEŘEŠIT!!!NO NEVÍM…BOJÍM SE MOC TO JO, ALE MOC NÁHOD V JEDNO DATUM…A KOLEM MĚ NIKOD NIC TAKOVÉHO NEŘEŠÍ VŠICHNI SE CHYSTAJÍ NA VÁNOCE ŽIJOU NORMÁLNĚ A JDE TO UPLNĚ MIMO MĚ…JEN JÁ ŠÍLÍM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
11.12.12 21:34

@SKYTULE Je lepší to nečíst, jsou to jen žvásty ;) Akorát s tím nervují lidi a někdo si z toho dělá pěkně výnosný podnik. A někdo se moc dívá na katastrofické filmy. Potom vymýšlí kraviny.
Zkus to brát s nadhledem a těšit se na vánoce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
11.12.12 21:46

ASI TO TAK UDĚLÁM…A SUPER JSOU TY STRÁNKY ASTRO..KDO SE BOJÍ KOUKNĚTE KONKRÉTNĚ NA TO PŘEPOLOVÁNÍ…ČERVIK VE MĚ BUDE..ALE NEMÁ CENU DÁL ŘEŠIT…TO BYCH SE MOHLA BĚHEM TÝDNE TŘEBA ZASEBEVRAŽDIT… :lol: MYSLÍM ŽE SPOUSTA PSYCH. SLABÍCH A I DĚTÍ TO UDĚLÁ..JE TO HRŮZA..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
11.12.12 21:55

@SKYTULE Máš doma děti, tak si s nimi užívej ;) Já mám spíš hrůzu z toho co budou vyvádět lidi, budou toho ještě plné zprávy. Naštěstí se na ně nedívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
11.12.12 21:58

TAKY SI MYSLÍM…ALE DIVÍM SE ŽE TOHO NEJSOU PLNÉ ZPRÁVY UŽ TEĎ…ALE MYSLÍM SI ŽE VĚTŠINA LIDÍ NEVĚŘÍ…TY CO VÁŽNĚ BUDOU ESTREMNĚ BLBNOU BUDOU NEJVÍC SEKTY A SPOLKY…A JAK ŘIKÁM DĚTI…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
12.12.12 15:37

Tak holky dnes jsem shlídla na youto-be ten rozhovor 3ípa s Jiřím Glykarem a musím říct že jsem víceméně v klidu a dlouho jsem se tak nezasmála…lidi jsou fakt šáhlí někteří… :) s tím co dokáží vymyslet…jo a mám za to že někdo se tu zmínil že se něco stane už dnes..že to cítí lidé vnímavější k přírodě nebo tak nějak!!!no zatím nic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.12 15:54

Tak teď mě budete mít za úplnýho idiota, ale já to fakt cítím… doteď jsem měla docela strach dokonce ještě ráno se mi manžel smál, protože jsem včera viděla jeden dokument, někdy kolem poledne to přestalo a teď mám pocit jak kdybych si někde přihnula, normálně vím, že se nic nestane, žádný konec světa, žádné katastrofy… nemám strach i kdybych chtěla prostě ho nemám!!!

• Citovat
  • Upravit
Ka-tcha
12.12.12 16:12
@Anonymní píše:
Tak teď mě budete mít za úplnýho idiota, ale já to fakt cítím… doteď jsem měla docela strach dokonce ještě ráno se mi manžel smál, protože jsem včera viděla jeden dokument, někdy kolem poledne to přestalo a teď mám pocit jak kdybych si někde přihnula, normálně vím, že se nic nestane, žádný konec světa, žádné katastrofy… nemám strach i kdybych chtěla prostě ho nemám!!!

To znamená, že cítíš, že všechno bude jako dosud? Tak to je dobré, né?! :palec: Věřím, že se nic nestane, věřím vědcům, ale mám také úctu i k intuici. Zvláště, když je na mé straně! :mrgreen: :palec: Opačně bych samozřejmě nevěřila… :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 16:22
@Ka-tcha píše:
To znamená, že cítíš, že všechno bude jako dosud? Tak to je dobré, né?! :palec: Věřím, že se nic nestane, věřím vědcům, ale mám také úctu i k intuici. Zvláště, když je na mé straně! :mrgreen: :palec: Opačně bych samozřejmě nevěřila… :mrgreen: :kytka:

jo přesně tak :)
už dlouho jsem necítila takový klid… trochu si jak magor připadám, snažila jsem si připomenout všechny ty skutečnosti, které vedou k zániku a které mě předtím tolik vyděsili, ale nic pořád klid a mám pocit, že je to hrozná hloupost nad tím jen přemýšlet
popravdě nechápu jak je to možné

• Citovat
  • Upravit
1963
12.12.12 16:31

Tak to je super…já mám taky mnohem větší klid, peču cukroví, uklízím, děti mě zlobí a těšíme se na ježíška…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
12.12.12 16:55

Holky to jsem ráda, že jste se uklidnily a začínáte si užívat předvánoční shon :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kyti85
12.12.12 19:33

Jejda, ja nic necitim, ze by byla nejaka zmena, ja se chci takyyy preorientovat na pozitivni myslenky

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
12.12.12 20:01

Tak to obdivuju.. ja uz beru prášky na uklidnění :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3736
12.12.12 20:13

Ajkapajka
taky uz o nich zacinam uvazovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová