Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
10.12.12 19:36

Moje neteř má taky narozeniny :lol: patnácté :lol: takže si dovedete představit jak by byla asi naštvaná kdyby byla tma :D

holky vážně souhlasím s Shakti. T má naprostou pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.12.12 19:42

TEN KONCERT NA ČT 1 PROTI KONCI SVĚTA..MYSLÍM ŽE TO MÁ BÝT MYŠLENO ŽE SI Z TOHO FAKT DĚLAJ SRANDU…NORMÁLNĚ MĚ ŠTVE ŽE MÁM INTERNET..NEMÍT HO TAK NIC NEVÍM A NETRÁPILO BY MĚ TO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 21:34

No, nechcem tu nikoho vydesit, ale mam styky s takymi ludmi, ze keby to aj bola pravda (co pise ajkapajka o 14:26), tak to uz urcite nasa rodina vie 8)

• Citovat
  • Upravit
1963
10.12.12 21:51
@Anonymní píše:
No, nechcem tu nikoho vydesit, ale mam styky s takymi ludmi, ze keby to aj bola pravda (co pise ajkapajka o 14:26), tak to uz urcite nasa rodina vie 8)

TAKŽE JE TO BLBOST!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 22:02

Ja nechci nikoho desit.. nevymyslela sem to ja.. jen co se proste širi na netu..

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 22:11

Ted sem se o tom bavila s kamarádem a rikal, ze jednou koukal na nejaky dokument.. došlo k přepolování a na chvili se ztratilo magnetické pole, polovinu lidi hned spalilo slunce.. vic si prý nepematuje.. nevim, proč jen pulku hned? nejaky fyzik? 8o :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1963
10.12.12 22:22
@ajkapajka píše:
Ted sem se o tom bavila s kamarádem a rikal, ze jednou koukal na nejaky dokument.. došlo k přepolování a na chvili se ztratilo magnetické pole, polovinu lidi hned spalilo slunce.. vic si prý nepematuje.. nevim, proč jen pulku hned? nejaky fyzik? 8o :roll: :roll:

TAK TOHLE JE BLBOST..PŮLKU LIDÍ SPÁLILO…TO UŽ JE FAKT PŘEHNANÉ…VŽDYŤ O TAKOVÉ BLBINĚ SE NIKDE NEPÍŠE..K PŘEPOLOVÁNÍ DOŠLO NĚKOLIKRÁT A NA ZEMI TO NEMÁ ŽÁDNÝ VLIV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.12.12 22:30

JINAK PŘEPOLOVÁNÍ TRVÁ TŘEBA STO LET..COŽ NÁM UŽ MŮŽE BÝT JEDNO…JO AMŮŽU VĚDĚT KDE TO VLASTNĚ TEN CHYTRÝ PÁN VZAL A S KÝMA CO PODEPSAL ŽE BUDE MLČET!!! MYSLÍM TOHO CO NÁS CHCE UDUSIT… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.12.12 22:30

Holky nechte budoucnost a raději žijte přítomností…
i kdyby se mělo něco přihodit ovlivníte to? NE! takže není třeba se stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
10.12.12 22:33

Jojo, přesně souhlasím, nic nebude. A jestli bude, tak to stejně neovlivnime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 22:34

To nevim, kde to vzal.. to nechce řict.. no my se s kamaráde pro jistotu opijeme :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 22:35

Mně přijde, ze prosinec letosniho roku je pritomnost:D

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 22:36

Kdybych vedela, ze mam posledních 10 dni tak bych si je chtela užit co nejvic.. třeba ještě nekam odcestovat.. mit to co sem driv nemela :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
10.12.12 22:42

Tak mě napadá - kdo jste z Brna a okolí, tak se třeba můžem 20.12. večer někde sejít a počkat společně na konec světa… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 22:45

Škoda, ze sem z Jičína:D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová