Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SKYTULE neboj se!!! A holky víte co, všichni se 23.12. sejdeme u tv a budem koukat na pětku, na přímej přenos z koncertu
to bude teprve ten pravej konec světa
![]()
@manca 1 píše:
Já se taky bojím
manžel se mi směje a furt mi řiká jak se těší až se 22hého proberu a budu si řikat jak jsem byla uplně blbá…
no kéž by…ale blbej strach mi skazí ty nejkrásnější dni před vánoci ![]()
Holky kliiid, nám se nic stát nemůže!! Naše republika je 30 let pozadu!!
![]()
@manca 1 Me se prvne smal, ale ted jsem ho svym strachem asi trochu ovlivnila, protoze jel do ikee pro ty baterky a koupil rovnou 4
A jeste se ptal, kdy pojedem na nakup, aby nam neco nechybelo, kdyby nahodou
Ale jsem rada, ze uz v tom nejsem sama ![]()
@Ka-tcha píše:Čtu to tady dost často, když chce někdo druhým ukázat, že on je ten lepší a ten druhý je hlupák a chce se nad ním povyšovat, tak začne tady na diskuzi vykat i když ví, že tady se pouze tyká. Fakt je tento způsob zbytečný.
To jste ale právě vůbec nepochopila a evidentně jste nečetla celou diskuzi. Já totiž mám jiný názor než asi třetina přispívajících, ale neurážím je, nezesměšňuji a netykám jim. V tom bych skutečně viděla jistý rozdíl…
Ja som na facebooku potvrdila udalost „sexom cez koniec sveta“ takze asi budem doma.....asi ![]()
Ach jo, neblbněte. nakoukla jsem do diskuze a můžu jen doporučit knihu od Elisabeth Haich Zasvěcení. je v ní vysvětleno, proč se každých zhruba 25600 let mění vnímání lidí na této planetě. A uznávají to všechny směry, buddhismus, hinduismus, májové, zoroastristi…atd.
No já z toho mám rozpolcený pocity
. Pořád říkají, že se nic stát nemůže
. Všimly jste si, že poslední 4 týdny dávají pořád katastrofický filmy??? To byl film rok 2012, pak jak se změnila rotace měsíce / nevím jak se to jmenovalo / a nakonec byl na netu článek, jak mají místo pro 80 000 lidí na Marsu, že tam jsou schopni vybudovat podmínky pro přežití
Bůh ví, jestli už tam něco nemají a odstěhují se tam jenom ti horní, my tu pochcípeme všichni a ke všemu nám to řeknou na poslední chvíli, že se na nás něco blíží
no sopky v Itálii se prý probouzí a teď psali, že se něco děje u toho zlomu u Los Angeles ale bůh ví co bude - třeba taky nic
Já budu mít den jako každý jiný. Vstanu, nasnídám se, pojedeme s manželem na procházku a večer strávíme u telky
a pak v pelíšku
a konec světa mi může vlízt na hrb
a kdyby zhasli na 4 dny, máme svíčky ![]()
@Retea píše:
Ach jo, neblbněte. nakoukla jsem do diskuze a můžu jen doporučit knihu od Elisabeth Haich Zasvěcení. je v ní vysvětleno, proč se každých zhruba 25600 let mění vnímání lidí na této planetě. A uznávají to všechny směry, buddhismus, hinduismus, májové, zoroastristi…atd.
jeee, ja tu knizku koupila na doporuceni a uz kolem ni 3 mesice chodim…tak to ja se do ni hned pustim ![]()
Já teda nevím, ale kdyby náhodou, hned po výplatě jedeme na nákup jídla, balené vody a hodně svíček a sirky. Doma se to neztrati. Ale mezi lidma s citlivějším vnímáním přírody se zmiňuje jiné datum a to už 12.12. to mi řekla mamka. V létě přišla i s tím, že v říjnu se stane nějaká katastrofa - a byl hurikán jak blázen v americe. Navíc to že se má něco stát… tmu si můžete vysvětlit i jinak než že bude na zemi tma… Myslím, že bát bychom se neměli, spíš si myslím, že přijde něco, co nás jen donutí začít vnímat život trochu jinak