Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
4.12.12 12:49
@Ka2 píše:
@Ka-tcha porozumět čemu prosím??? Joo..bum bác! tma… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Aby ses nedivila, hvezdo. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
4.12.12 12:55

@blorchi Hele, když něco příjde, tak to příjde, a neudělá s tím nikdo nic..tak proč to vůbec řešit.. Zobni si 21,nebo kdy to je zrní..teda přášků, pardon :lol: na uklidnění a zalez do krytu… Tot je můj názor…umřít musíme tak nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
4.12.12 12:56
@Ka2 píše:
@Ka-tcha porozumět čemu prosím??? Joo..bum bác! tma… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Ano nadřazený cynismus, to je přesně ono! :potlesk: Soudit jiné, bez toho, abyste znala jejich starosti a problémy, vysmívat se jejich obavám (ať už jsou podle Vás jakkoli pošetilé) tomu tedy říkám siláctví! Nikdy mě nepřestanou fascinovat lidé, kteří si myslí, že právě jen jejich názor je jediný správný a navíc ho prezentují takovým nevybíravým způsobem. Nepřeji Vám, abyste jednou byla překvapena, jak se Vám to z nějaké strany vrátilo… Přeji hezké Vánoce i Vám a trochu více tolerance a pokory do nového roku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
4.12.12 12:58

@Ka-tcha Jo, protože jediný a správný názor je vlastně jen ten Tvůj milá dámo… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
4.12.12 12:58

Jinak samozřejmě souhlasím. I kdyby se něco přihodilo, nijak to neovlivním tím, že si nakoupím předem pár balíků vody… Takže asi tak, jen mi také není dobře při představě, co by se dělo s mou rodinou kdyby náhodou… :think:

• Citovat
  • Upravit
46867
4.12.12 13:00
@Kirbisek píše:
A to mi připomělo další vtip: :mrgreen:

chachaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
4.12.12 13:00

To jste ale právě vůbec nepochopila a evidentně jste nečetla celou diskuzi. Já totiž mám jiný názor než asi třetina přispívajících, ale neurážím je, nezesměšňuji a netykám jim. V tom bych skutečně viděla jistý rozdíl…

• Citovat
  • Upravit
46867
4.12.12 13:02
@Ka2 píše:
@blorchi Hele, když něco příjde, tak to příjde, a neudělá s tím nikdo nic..tak proč to vůbec řešit.. Zobni si 21,nebo kdy to je zrní..teda přášků, pardon :lol: na uklidnění a zalez do krytu… Tot je můj názor…umřít musíme tak nebo tak..

To neznamena, ze to co veri nemaji narok na strach.
Mozna jsi spolykala moc pilulek s hormonama, jinak tve utoky opravdu nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
4.12.12 13:02

Nikomu tu nic nevnucuji, jen píšu názor do diskuse a hned jsem souzena..tady se nikde nedá vyjádřit svůj vlastní názor, aby se někdo neurazil :lol: ale o to je to zajímavější..no nic, jdu dál a Vám bych taky popřála pěkné Vánoce, ale když bude konec světa.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.12.12 13:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Tak co holky, uz mate vyhrabany kryty :mrgreen: ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376

@Weru hormony neberu, ale Ty s tím máš očividně zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
4.12.12 13:07

Už fakt jdu, omlouvám se uraženým… nechtěla jsem ( možná trochu :) )
A pěkné Vánoce a uvidíte, že budou… nebojte! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
4.12.12 13:07
@Ka2 píše:
Nikomu tu nic nevnucuji, jen píšu názor do diskuse a hned jsem souzena..tady se nikde nedá vyjádřit svůj vlastní názor, aby se někdo neurazil :lol: ale o to je to zajímavější..no nic, jdu dál a Vám bych taky popřála pěkné Vánoce, ale když bude konec světa.. :mavam:

Já jsem proto, abyste vyjádřila svůj názor! Rozhodně to ostatní zajímá. Jen bych se přimlouvala za rozumnější formu. S invektivami jste začala Vy (svým odkazem na psychofarmaka). A to, myslím si, bylo opravdu zbytečné! :think:

• Citovat
  • Upravit
Ka-tcha
4.12.12 13:08

Pěkné Vánoce, také věřím, že budou! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová