Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ka2: nejde přeci o názor, ten si měj jaký chceš, ale protože má někdo jiný, nebo o určité věci přemýšlí nemění nic na tom, že bys mohla být slušná a z ostatních nedělat potencionální klientelu dr. Chocholouška. ![]()
Koukám, že ti je 27, to bys už mohla mít v sobě trochu slušnosti… ![]()
@Ka2 No,vzhledem k tomu co tady ctu od tebe, mi prijde, ze ty prasky zobes ty covece? Jak se na to diva manzel, ci pritel? Zvlada to s tebou? nebo uz si nasel nekoho normalniho? ![]()
@Weru neser
kryt mam na zahrade, jsem ho dneska hrabala celej den, tak doufam ze vydrzi, pomohla mi i sousedka napletla nam bezvadne ruzove ponozky!
![]()
@blorchi píše:
@Ka2 No,vzhledem k tomu co tady ctu od tebe, mi prijde, ze ty prasky zobes ty covece? Jak se na to diva manzel, ci pritel? Zvlada to s tebou? nebo uz si nasel nekoho normalniho?@Weru neser
![]()
kryt mam na zahrade, jsem ho dneska hrabala celej den, tak doufam ze vydrzi, pomohla mi i sousedka napletla nam bezvadne ruzove ponozky!
![]()
![]()
@blorchi píše:
myslis?tak ja rikala, ze mame vzit i sprcky, kdyby nahodou se nekdo pridal, a ona neeee
![]()
@blorchi píše:
myslis?tak ja rikala, ze mame vzit i sprcky, kdyby nahodou se nekdo pridal, a ona neeee
![]()
Tak spíš bez nich aby lidstvo nezašlo ne?? ![]()
@Vesna006 píše:
Si myslím že to bude až 21.12.2112
to spis 11.11.2111 ![]()
Tak holky, babyboom už způsobil i přelom tísiciletí, takže by to nebylo nic tak divného
Zvlášť když nám slibují na tři dny tmu. Co jiného chcete dělat, že ![]()
Ale jinak zkur… média!!! ![]()