Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
4.12.12 22:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.12.12 23:16
@manca 1 píše:
@Weru @blorchi :mavam:
:mavam:proc mavame? :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2882
4.12.12 23:18

@blorchi :mavam: Přišla jsem pozdravit, že už tu zase strašim :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.12.12 23:21
@manca 1 píše:
@blorchi :mavam: Přišla jsem pozdravit, že už tu zase strašim :mavam: :mrgreen:

ja se lekla, ze uz jdes do krytu :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2882
4.12.12 23:23

@blorchi :D Odkládám na zítřek dnes jsem dokupovala zásoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.12.12 23:25
@manca 1 píše:
@blorchi :D Odkládám na zítřek dnes jsem dokupovala zásoby :mrgreen:

Jo tak to je dobre :pankac: me jeste chybi nejaka ta baterka a chci si do krytu navest wifi :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2882
4.12.12 23:28

Jooo vidíš, ještě že si mi to připoměla. Tak dřív než zalezu do krytu budu muset ještě do Ikei pro baterku prý tam mají nějakou na třecí pohon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.12.12 23:36

@manca 1 jo, jo, je na kličku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 23:36

Stane se to co už se děje :kytka: a bude dít… podle jedné mé kamarádky, které si mimochodem velice vážím (to jen pro srandisty :mrgreen: ) projdeme jakýmsi přerodem, který už v podstatě začal - krize a všechny ty špatnosti co se dějí, lidé si více začnou vážit života i toho co mají, sami sebe - doufejme… také myšlenky toho hodně ovlivní, pozitivní myšlení má něco do sebe :kytka: negativním si akorát přitahujete to špatné… a pak že myšlenkou se nedá nic ovládnout :kytka:
dokonce říká, že nám pomůžou vše překonat „křišťálové děti“ - momentálně by to měli být děti, které jsou nyní v pubertě až po děti které se rodí :)
něco bude, ale konec světa rozhodně ne, alespoň zatím :)
občas nahlédnu i sem http://www.tetakaterina.cz/
klidně si můžete myslet, že jsem blázen :D mě to nevadí :D

• Citovat
  • Upravit
2882
4.12.12 23:40
@Anonymní píše:
Stane se to co už se děje :kytka: a bude dít… podle jedné mé kamarádky, které si mimochodem velice vážím (to jen pro srandisty :mrgreen: ) projdeme jakýmsi přerodem, který už v podstatě začal - krize a všechny ty špatnosti co se dějí, lidé si více začnou vážit života i toho co mají, sami sebe - doufejme… také myšlenky toho hodně ovlivní, pozitivní myšlení má něco do sebe :kytka: negativním si akorát přitahujete to špatné… a pak že myšlenkou se nedá nic ovládnout :kytka:
dokonce říká, že nám pomůžou vše překonat „křišťálové děti“ - momentálně by to měli být děti, které jsou nyní v pubertě až po děti které se rodí :)
něco bude, ale konec světa rozhodně ne, alespoň zatím :)
občas nahlédnu i sem http://www.tetakaterina.cz/
klidně si můžete myslet, že jsem blázen :D mě to nevadí :D

Tak já si třeba nemyslim, že jsi blázen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.12.12 23:40

@MisaHanuska Jo? tak takovou by jsme si určitě melí pořídit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.12.12 23:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.12.12 23:47

@MisaHanuska :potlesk: Super tak ta se přesně bude hodit. Holky takže v první řadě musíme spáchat hromadnej nálet pro baterky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.12.12 23:57

@manca 1 A první apokalypsa na světě! Nálet mamin z emimina na baterky v Ikea :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ještěže my už ji máme doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
5.12.12 00:03

Ahoj, ja tuhle diskuzi vyhledala, protoze za mnou dnes prisla mamka s tim, ze 20.12.jedem vsichni k babicce, at jsme cela rodina spolu, az to vse zacne. Prvni jsem se smala, ale kdyz jsem pochopila, ze to mysli vazne, dostala jsem strach uz i ja. Pak jsem cely den studovala Mayska a Sybilina proroctvi a zjistila jsem, ze pokud to bude aspon z poloviny pravda, budu prvni, kdo se zblazni. A jeste ti kristalovfi lide do toho :-O
Potrebovala jsem to napsat aspon sem, protoze pritel se mi smeje od te doby, co jsem mu to rano rekla pokazde, kdyz kolem me projde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová