Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jooo vidíš, ještě že si mi to připoměla. Tak dřív než zalezu do krytu budu muset ještě do Ikei pro baterku prý tam mají nějakou na třecí pohon ![]()
Stane se to co už se děje
a bude dít… podle jedné mé kamarádky, které si mimochodem velice vážím (to jen pro srandisty
) projdeme jakýmsi přerodem, který už v podstatě začal - krize a všechny ty špatnosti co se dějí, lidé si více začnou vážit života i toho co mají, sami sebe - doufejme… také myšlenky toho hodně ovlivní, pozitivní myšlení má něco do sebe
negativním si akorát přitahujete to špatné… a pak že myšlenkou se nedá nic ovládnout ![]()
dokonce říká, že nám pomůžou vše překonat „křišťálové děti“ - momentálně by to měli být děti, které jsou nyní v pubertě až po děti které se rodí ![]()
něco bude, ale konec světa rozhodně ne, alespoň zatím ![]()
občas nahlédnu i sem http://www.tetakaterina.cz/
klidně si můžete myslet, že jsem blázen
mě to nevadí ![]()
@Anonymní píše:
Stane se to co už se dějea bude dít… podle jedné mé kamarádky, které si mimochodem velice vážím (to jen pro srandisty
) projdeme jakýmsi přerodem, který už v podstatě začal - krize a všechny ty špatnosti co se dějí, lidé si více začnou vážit života i toho co mají, sami sebe - doufejme… také myšlenky toho hodně ovlivní, pozitivní myšlení má něco do sebe
negativním si akorát přitahujete to špatné… a pak že myšlenkou se nedá nic ovládnout
dokonce říká, že nám pomůžou vše překonat „křišťálové děti“ - momentálně by to měli být děti, které jsou nyní v pubertě až po děti které se rodí
něco bude, ale konec světa rozhodně ne, alespoň zatím
občas nahlédnu i sem http://www.tetakaterina.cz/
klidně si můžete myslet, že jsem blázenmě to nevadí
Tak já si třeba nemyslim, že jsi blázen ![]()
@MisaHanuska
Super tak ta se přesně bude hodit. Holky takže v první řadě musíme spáchat hromadnej nálet pro baterky ![]()
@manca 1 A první apokalypsa na světě! Nálet mamin z emimina na baterky v Ikea
Ještěže my už ji máme doma ![]()
Ahoj, ja tuhle diskuzi vyhledala, protoze za mnou dnes prisla mamka s tim, ze 20.12.jedem vsichni k babicce, at jsme cela rodina spolu, az to vse zacne. Prvni jsem se smala, ale kdyz jsem pochopila, ze to mysli vazne, dostala jsem strach uz i ja. Pak jsem cely den studovala Mayska a Sybilina proroctvi a zjistila jsem, ze pokud to bude aspon z poloviny pravda, budu prvni, kdo se zblazni. A jeste ti kristalovfi lide do toho ![]()
Potrebovala jsem to napsat aspon sem, protoze pritel se mi smeje od te doby, co jsem mu to rano rekla pokazde, kdyz kolem me projde ![]()