Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.12 18:27

Ahjo, já to už nemůžu číst… taky se bojím a radši anonymně… :-(

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 18:28

Mayové s tím prý vubec nesouvisí.. podle toho pána, co šíří tyhle zprávy na netu..

• Citovat
  • Upravit
396
10.12.12 18:33

Nečetla jsem jí. Já čtu pozitivnější knihy :-) Tenhle čas vnímám, jako čas pro změnu. Jako lidstvo jsem zklamali, ale není všem dnům konec. Ještě to může napravit. Stačí se zamyslet a dělat něco pro tuhle planetu. Vnímat a žít pomocí duše, né pomocí ega(např. hromada nesmyslných věcí, co člověk nepotřebuje, hlavně, že to musí mít)Na co by se potom rodily indigové, křišťálové, duhové děti? To by přece nemělo smysl. A to je paradox, protože vše se děje z nějakého důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.12.12 18:36
@ajkapajka píše:
Začne to 21.12.2012 ve 20:01 a vstup Země do magnetického stínu galaktického jádra bude trvat 8 minut (což je doba, za kterou se Země přemístí na oběžné dráze kolem Slunce právě o svůj průměr). Ve 20:09 klesne hranice magnetopauzy pod úroveň horních vrstev atmosféry a sluneční vítr začne strhávat atmosféru a unášet ji do vesmíru. Tohle není pohádka, ostatní zprávy jsou bohužel fiktivní za účelem zakrýt pravdu. Je smutné vidět že i pár dní před svou smrtí neznáme pravdu a naopak jí média cíleně odpírají..
Kde jsou fakta, není prostor na dohady. Ať uděláme co uděláme, všichni zemřeme udušením a tohle už se ví dobrých 30 let. Lidé by měli znát pravdu.
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.Toto psal na zpovědnici a na novinky. cz nějaký chlápek.. To co píše, se zdá velice přesvědčivé.. Prý si jen nechceme přiznat pravdu.. Konec sveta bude bez ohledu na jeho nazory nebo něčí jiný.. Proč by šířil takové fámy? Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocný, tak nepřijde vůbec na takovou věc? Něco ve mně hlodá, že se nedožijeme Vánoc.. Tolik sem se těšila na rok 2013.. Zřejmě to máme všichni spočítaný.. :roll: :,( :? :|

Protože to některé lidi prostě baví!! :zed: :zed: Vem si, kolik existuje různých hoaxů - to jsou všechno fámy, které si někdo jen tak vymyslí a pak sleduje, jak to koluje mezi lidmi a vyvolává paniku :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.12.12 18:37

NO HOLKY JÁ MA DOST..MÁM UPLNĚ PANICKEJ STRACH JAKO..ALE CO JSEM KOUKALA TAK NA ZPOVĚDNICI PÍŠOU SAMÉ PUBERTÁLNÍ DĚTI..JEN JESTLI MTO NENI NĚJAKÝ BLBEČEK CO SI VYMÝŠLÍ A STRAŠÍ…JENŽE JÁ MAMTAKOVÝ STRACH ŽE VĚŘÍM SNAD VŠEMU…:/JÁ CHCI HEZKÉ POHODOVÉ VÁNOCÉ A NE STRACH A STRES ACH JO..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
10.12.12 18:39
@ajkapajka píše:
Začne to 21.12.2012 ve 20:01 a vstup Země do magnetického stínu galaktického jádra bude trvat 8 minut (což je doba, za kterou se Země přemístí na oběžné dráze kolem Slunce právě o svůj průměr). Ve 20:09 klesne hranice magnetopauzy pod úroveň horních vrstev atmosféry a sluneční vítr začne strhávat atmosféru a unášet ji do vesmíru. Tohle není pohádka, ostatní zprávy jsou bohužel fiktivní za účelem zakrýt pravdu. Je smutné vidět že i pár dní před svou smrtí neznáme pravdu a naopak jí média cíleně odpírají..
Kde jsou fakta, není prostor na dohady. Ať uděláme co uděláme, všichni zemřeme udušením a tohle už se ví dobrých 30 let. Lidé by měli znát pravdu.
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.Toto psal na zpovědnici a na novinky. cz nějaký chlápek.. To co píše, se zdá velice přesvědčivé.. Prý si jen nechceme přiznat pravdu.. Konec sveta bude bez ohledu na jeho nazory nebo něčí jiný.. Proč by šířil takové fámy? Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocný, tak nepřijde vůbec na takovou věc? Něco ve mně hlodá, že se nedožijeme Vánoc.. Tolik sem se těšila na rok 2013.. Zřejmě to máme všichni spočítaný.. :roll: :,( :? :|

HOlky, mně je vás opravdu líto, těch, které tomu věříte. Že se tak zbytečně trápíte, když jsou to takové blbosti. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.12.12 18:40

Doporučuji shlédnout dokument „2012 čas na změnu“ a nečučte na tv a trapné katastrofické filmy.Pak jste z toho úplně mimo.Oni z toho mají prachy, proto je tv samá katastrofa.Jde tam jen o peníze a o davovou psychozu! Prostě lidi bulíkovat kravinama :)

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.12.12 18:45

Podle toho pána??? :lol: :lol: :lol: :lol: nevěř všemu co vidíš na netu. Hlavně nevěř „tomu pánovi“ kdejaký blbeček tam může napsat cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.12.12 18:48

ALE HOLKY ŘEKNĚTE MI JAK MUŽE BÝT NĚKDO TŘEBA TAK ZLEJ šířit takovou hrůzu..:( už jsem se celkem uklidňovala a te´df zase udušení…si to mužu jít rovnou hodit…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.12.12 18:53

Ale je fakt že je dost zvláštní že zrovna když se tolik diskutuje o tom konci světa dle kalendáře a nevim čeho tak přijde nějakej zasvěcenej idiot a přesně v tohle datum se má stát taková věc s atmosférou či co…a ví se to 30 let trošku náhodička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
10.12.12 18:55
@SKYTULE píše:
ALE HOLKY ŘEKNĚTE MI JAK MUŽE BÝT NĚKDO TŘEBA TAK ZLEJ šířit takovou hrůzu..:( už jsem se celkem uklidňovala a te´df zase udušení…si to mužu jít rovnou hodit…:(

Jak může být tak zlej? Víš, kolik je mezi náma úchylů a psychopatů, které baví ostatním ubližovat? Bohužel, to je realita. Nebo to může být nějaký magor, co tomu fakt věří. Neblbni, fakt nevím, jak ti pomoct, ale jsou to strašné blbosti.
Mám jednu kamarádku, moc chytrá a docela vzdělaná ženská, přesto věří na tydle pitomé konspirační teorie o chemtrails a podobně, fakt nevím, jak jí to vymluvit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.12.12 18:58
@SKYTULE píše:

To máš podobné, jako že někdo může být tak zlý a znásilňovat nebo vraždit…lidem do hlavy nevidíš a někteří jsou holt pěkně vypatlaní magoři!!! :cert: :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.12.12 19:00

Já vím no..nikdy jsem na takové věci nevěřila..jsem uplně normální maminka 3 malých dětí ale tentokrát nevím proč mě to fakt dostalo…hrozně vám závidím že fakt nevěříte, že to jde tak nějak mimo vás a 21ního budete v klidu…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.12.12 19:01

Já jsem taky vyděšená :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
10.12.12 19:03

Synek mě momentálně vyhání od počítače, že prý ví, že odklánět mladé matky od sebevraždy je záslužná činnost, ale slíbila jsem mu, že si může cosi dodělat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Holky, fakt neblbněte, čtěte solidní zdroje, věřte astronomům, a ne astrologům. Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová