Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My budeme fungovat normálně jako každý den
Dcerka bude mít zrovna svátek tak si ten den užijem ![]()
@blorchi A co myslíš, že přijde? Co se ten den stane? Nerýpu, fakt mě zajímá, proč ty obavy…
Jako každý jiný den, uvidím, jestli se budu tlouci do hlavy
![]()
My budem vsichni doma, manzel uz ma dovolenou
Bude doma az do konce roku.
Budeme fungovat normálně, jako každý jiný den. Nevím jak bych omluvila nejstarší ve škole ![]()
@baghira píše:
@blorchi A co myslíš, že přijde? Co se ten den stane? Nerýpu, fakt mě zajímá, proč ty obavy…
Nevim co se stane, to prece nevi nikdo presne.Ja taky ne. Treba se nestane nic a treba jo.
Ja osobne jsem hodne racionalni, ale co se tycethele veci tak to mam tak 50:50,my budeme spolu.Jak rikam, budeme mit hezky den ![]()
@blorchi nic protože co se asi stane? Máš nakoupený dárky nebo čekáš co se stane:
@blorchi Já vím, že to nikdo neví. Ptala jsem se, co si představuješ ty, že přijde…
Co že se má dít 21.12.?? ![]()
Budeme fungovat normálně, možná už budeme všichni doma…
Zajímá mě jen jedna, jediná věc. Zůstanete jako rodina spolu, nebo budete v tento den normalne fungovat? tzv:pujdete do prace, date deti do skolek???
Ps:Weru, promin, ja musela

Uprimne, ja si deti necham doma, at uz se neco stane, nebo ne. V nejhorsim pripade budeme spolu, v tom lepsim, si den uzijem. Treba pecenim cukrovi.Ale priznavam, ze ten den budu jako na trni.