Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
29.11.12 22:16

To jsou prostě ta média. Nebýt jich, tak věřím tomu, že 21.12. bude většina z nás řešit naprosto jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.11.12 22:17

Já to tam nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.11.12 22:18

@Angua Nahoře vedle loga Blesk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.11.12 22:19
@MisaHanuska píše:
To jsou prostě ta média. Nebýt jich, tak věřím tomu, že 21.12. bude většina z nás řešit naprosto jiné věci.

Tak tak, prostě strašej lidi, a tím to pak bude ten den vypadat, lidi kteří tomu věří, a to někteří velmi silně to třeba nezvládnou a ublíží sobě nebo někomu jinému, to bue ta katastrofa lidi budou šílet. Ten den budou zprávy velmi drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.11.12 22:21
@Angua píše:
Já to tam nevidím :think:

je to nahoře fialovým písmem :cert:
http://www.blesk.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.11.12 22:22
@IvkaH píše:

No já to vidím moc dobře, to sou ale blbci fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.11.12 22:27

@sunnyho.motylek Tak je prostě musíme přemoct my optimisti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 22:27

Včera jsem se zrovna dívala na dokument o 21. prosinci. A žádná věštba o konci světa nebyla tak shodná, jako ta, co má nastat nyní. Předpověděla ho tzv. Vanga, Merlin, Čínská kniha a také v Bibli se píše o soudném dni, který by mohl odpovídat 21.12. Pro případ, že by se opravdu něco dělo mám nakoupené balení svíček a přemýšlím, že i 2 dny před tímto datem nakoupím aspoň konzervy a jiné zboží, které vydrží alespoň ty 3 dny. Mám takové divné tušení, že se opravdu něco stane. Ani vědci sami vám neřeknou, co může způsobit postavení planet, každopádně to postavení planet už je dané, s tím nikdo nic neudělá… nikdo neví, co se může stát s tím přívalem energie, která nastane. Nejhorší předpovědí je přesun pólů, který by nastale ze dne na den a to by mělo opravdu katastrofické následky, zemětřesení, obrovské tsunami apod. Klidně mě mějte za blázna, anonymně mi to ani nevadí, ale já přemýšlím o odjezdu k mé rodině, manžel bude v práci a nechci tu být pro všechny případy sama s dětma. Umím si představit, kolik lidí si vezme na ten den dovolenou. Už i na Nově se o tom mluvilo před pár týdny. V rádiu to poslouchám každý den. Pokud tomu opravdu nikdo nevěří, proč o tom čím dál více lidí mluví? Kdyby tomu nikdo nevěřil, tak jsou všichni v klidu a nikdo to neřeší.

• Citovat
  • Upravit
12505
29.11.12 22:39
@MisaHanuska píše:
@sunnyho.motylek Tak je prostě musíme přemoct my optimisti. :palec:

Tak tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.11.12 22:44
@IvkaH píše:

To je vtipny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Vite jak je to, kdo se smeje naposled… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
@Anonymní píše:
Včera jsem se zrovna dívala na dokument o 21. prosinci. A žádná věštba o konci světa nebyla tak shodná, jako ta, co má nastat nyní. Předpověděla ho tzv. Vanga, Merlin, Čínská kniha a také v Bibli se píše o soudném dni, který by mohl odpovídat 21.12. Pro případ, že by se opravdu něco dělo mám nakoupené balení svíček a přemýšlím, že i 2 dny před tímto datem nakoupím aspoň konzervy a jiné zboží, které vydrží alespoň ty 3 dny. Mám takové divné tušení, že se opravdu něco stane. Ani vědci sami vám neřeknou, co může způsobit postavení planet, každopádně to postavení planet už je dané, s tím nikdo nic neudělá… nikdo neví, co se může stát s tím přívalem energie, která nastane. Nejhorší předpovědí je přesun pólů, který by nastale ze dne na den a to by mělo opravdu katastrofické následky, zemětřesení, obrovské tsunami apod. Klidně mě mějte za blázna, anonymně mi to ani nevadí, ale já přemýšlím o odjezdu k mé rodině, manžel bude v práci a nechci tu být pro všechny případy sama s dětma. Umím si představit, kolik lidí si vezme na ten den dovolenou. Už i na Nově se o tom mluvilo před pár týdny. V rádiu to poslouchám každý den. Pokud tomu opravdu nikdo nevěří, proč o tom čím dál více lidí mluví? Kdyby tomu nikdo nevěřil, tak jsou všichni v klidu a nikdo to neřeší.

To fakt myslíš vážně, co píšeš? :nevim:
A budeš si pořizovat i suchý záchod, nebo voda má dle předpovědí téct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
29.11.12 22:45
@Anonymní píše:

Tak se, prosím, podívejte na tyto vědecké stránky České astronomické společnosti: http://www.astro.cz/clanek/5494 . Dejte si tu práci a přečtěte si celé oba články. Ohledně vesmírných těles a jejich postavení Vám to mnohé osvětlí! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Ka-tcha
29.11.12 22:47

Co se týče toho Blesku, není to nějak právně napadnutelný? Jako šíření poplašné zprávy?! 8o To snad není možný, čeho jsou ta média schopna… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
46867
29.11.12 22:47
@Ka-tcha píše:
Tak se, prosím, podívejte na tyto vědecké stránky České astronomické společnosti: http://www.astro.cz/clanek/5494 . Dejte si tu práci a přečtěte si celé oba články. Ohledně vesmírných těles a jejich postavení Vám to mnohé osvětlí! :palec:

tohle je zbytecny vysvetlovat „Vesmirnym lidem“ nebo jehovistum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová