Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děti budou ve vzdělávacích zařízením, já a drahápolovička v práci, prostě normální den. Zato 22. 12. nemíním vytáhnout paty z postele z jiného důvodu než návštěva WC. ![]()
@blorchi však jo, pocity měj jakýkoli, pak si aspoň oddychneš, uleví se ti. My, co tomu nevěříme, si řekneme jen „nojo, dyt to bylo jasný“…ty si toho pokračování světa budeš víc vážit
Já se víc bojim, že mě zajede auto, přepadne lupič, než že vybuchne Země (přiznám se, žádný předpovědi, co by se mělo 21.12. stát, jsem nečetla)
@baghira píše:
No počkej - já se tě slušně, neironicky ptám už podruhý, resp. potřetí, co si představuješ, že nastane - a tys mi ani neodpověděla. To potom fakt není žádná diskuse!
Promin,prehledla jsem tvou otazku ![]()
@ikyki píše:
Hlavně, že ty neperlíš
mas pravdu ![]()
@Weru píše:
@blorchi![]()
ty jsi telatko.
Vzdyt je to kachna![]()
Každý věříme něčemu jinému. To ještě není důvod se druhým posmívat. ![]()
Tak já ti asi trochu rozumím… Sice jsem naprosto racionální osoba a znám fakta, přesto si člověk vždycky říká - co kdyby náhodou, že? Nakonec by to ale stejně nic neovlivnilo, takže u nás jako normálně, zásoby dělat nehodlám a muž bude asi pracovně pryč… Jinak k ukrocení či alespoň zmírnění všech obav, dávám následující odkaz na stránku České astronomické společnosti, kde se o tématu píše, je tam odkaz i na druhý článek týkající se podobných hypotéz: http://www.astro.cz/clanek/5494 Jinak přeju dopředu všem krásné Vánoce, štědrého Ježíška a hlavně kolem sebe šťastnou a spokojenou rodinu!!! ![]()
Příspěvek upraven 29.11.12 v 19:52
@blorchi Aha takže jedině Tvůj názor je ten správnej a ty ostatní který na to mají názor jiný jsou tupci co perlí?.....tak takové jako ty jsou nejlepší to víš, že jo seď 21.12. doma na zadku a držte se s rodinou v kroužku za ruce
já budu klidně dál perlit
Manzel odejde v 6h rano do prace a mozna se vrati ve 20h. domu. Vidis to si mi pripomnela natahnu si na 21.12. budik, abych muze probudila driv aby byl sex no co kdyby to bylo fakt naposledy
.
Dcera pujde do skolky jestli nebude nemocna a ja z mladsi budu plnit kremy cukrovi a zdobit ho.
Doufam, ze uz budou pohadky, tak budeme sledovat TV ![]()
@lyrica píše:
@blorchi však v pořádku. Jen si nemyslim, že tím, že se budete doma držet za ruce něco vyřešíte.A omlouvám se, ale fakt mi to přijde k smíchu.
ja se s nikym za ruky drzte nebudu
budu mit normalni ezky den s detma, tak joky vzdy.jen je budu mit u sebe proste ![]()
No joo, bude apokalypsa!! Obloha se zatáhne, začne praskat zem, silnice se začnou propadat, baráky padat…jako to bylo v tom filmu 2012. ![]()
@blorchi Budem na chalupě jezdit ve starých hrncích z kopce dolů (doufám, že bude na čem
). Ale když Tě tak poslouchám, měli bychom si ty hrnce dát spíš na hlavu co
![]()
U nás se určitě něco stane, pohodový den to nebude, protože nám den předtím přijdede tchýně na svátky…
Kde budeme? Manžel v práci, já se synem doma - klasika jako vždycky. ![]()
@Jura007 píše:
Každý věříme něčemu jinému. To ještě není důvod se druhým posmívat.
ja s enekomu vysmivam ![]()