28měsíční se neustále svléká

rozmary
17.1.13 11:04

28m neustále se svléká

Ahoj, ráda bych věděla jestli máte některá doma taky takového nudistu. Mladší holčina je v jednom kuse svlečená nestíhám oblíkat, jen se stratím ke sporáku přidrandí si to opět celá nahatá jenom v košilce, divím se že jí není kosa, já jsem navlečená v teplejch fuskách, v mikyně a ona pořád naostro, štve mě to, jsem ráda, že jsme zatim zimu přežily ve zdraví. Taky v září má nastoupit do školy, doufám že se to do té doby odnaučí, pochybuju že jí tam bude někdo pořát oblíkat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
17.1.13 11:20

Hele akorát když to čtu tak moje stejně stará slečna tu sedí nahatá a jde se převléct. komplet-triko, kalhoty, kalhotky ponožky… a to je pořád nemocná ale nedonutím jí být oblečená. sama si vybírá co na sebe a za den se třeba 15× převlíkne-samo že ne hned ale hodinu tu lítá na evu. neřeším, přejde jí to, vždy bylo nějaké období co dělala a pak si z toho vybrala jen to nejlepší a přestala dělat tu „blbou“ omáčku okolo. doufám že ted jí zůstane že se umí sama svléct a obléct a vynechá ty chvíle kdy tu lítá nahá! myslím že to ení nic závažnýho.

• Citovat
  • Upravit
19494
17.1.13 11:24

Vojta ma nahatou prdku furt a jen vidí, že nesu oblečení, tak dostane hysterak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.1.13 11:28

U nás starší se svléká ještě teď. vydrží běhat nahatá po bytě i dvě hodiny a obléct ji třeba jen ponožky je nadlidský úkon. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.1.13 11:34

U nás je to stejné, nahatá je jak sedmiletá dcera, tak nejmladší syn a přemluvit je, aby si vzali aspoň ponožky je nadlidský výkon. Ale jinde se naštěstí nesvlíkají, tak jsem klidná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.1.13 11:41

Mala nudistka :lol: to me pobavilo. Moje dcera se svlika jen obcas v noci a pak je jak rampouch :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.1.13 11:42

Naší je 15m a svléká se taky pořád. Naštěstí většinou jen punčošky.. Už z toho dostala rýmu, od podlahy tu dost protahuje.. A řve jako tur, když ji jdu zase obléct. :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
17.1.13 11:44

Hlásím že u nás je to uplně stejný :lol: teď už teda oblečení si aspoň nechá i když se věčně svléká když jde na záchod už si kalhoty neobleče :roll: ale ponožky jsou u nás běžná záležitost že se nenosí… :zed: ani jeden z kluků mají strašnou zálibu v tom si je pořád sundávat a já za to pak jsem hubovaná /od muže, babiček…) že chodí po baráku s holýma nohama ale kdo je má furt honit že? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.1.13 12:08

Mám doma taky nudistky..celý den nedělám nic jiného než pokřikuji: Vem si botyyyy!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.1.13 12:09

Mám dcerku 20 měsíců a taky je se pořád svlíká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.1.13 12:10

@rozmary Mám doma dceru 28 měsíců a dělá naprosto to samé. Ráda bych poradila, ale sama jsem bezradná, takže tě chci jen ujistit, že v tom nejsi sama a do dospělosti to snad přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
17.1.13 12:18

Náš tříleťák je to samý :mrgreen: tepláky a trenky má jen do té doby než jde čůrat, pak ho musím honit. Teď je zima, tak ven nechodí, ale v létě takhle běhá i kolem baráku. Loni (mráz -15), tak mě hledal venku - byl nahatý a na nohou měl jenom moje kozačky. naštěstí je otužilý, tak není nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.1.13 13:07

Mám doma to samé, ulevilo se mi, kolik nás to má doma celý den nedělám nic jinýho, než číhám, kdy je zhruba v té myšlenkové vlně, že jí znovuoblečení nebude vadit, smlouvám s ní tím způsobem, že jí říkám, že jí oblíknu jen na chviličku, to si dá občas říct :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.1.13 14:13

Super tak to jsem ráda, starší holka to nedělala, tak jsem z toho vyplesnutá, jestli nám doma neroste nějakej exibicionista :mrgreen: No ale metrouš to bude určitě, pořád se matlá mýdlem i nasucho a furt se něčím smradí, je jí jedno čím, klidně i postřikem proti klíšťatům, hlavně že to stříká :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML