Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hele akorát když to čtu tak moje stejně stará slečna tu sedí nahatá a jde se převléct. komplet-triko, kalhoty, kalhotky ponožky… a to je pořád nemocná ale nedonutím jí být oblečená. sama si vybírá co na sebe a za den se třeba 15× převlíkne-samo že ne hned ale hodinu tu lítá na evu. neřeším, přejde jí to, vždy bylo nějaké období co dělala a pak si z toho vybrala jen to nejlepší a přestala dělat tu „blbou“ omáčku okolo. doufám že ted jí zůstane že se umí sama svléct a obléct a vynechá ty chvíle kdy tu lítá nahá! myslím že to ení nic závažnýho.
Vojta ma nahatou prdku furt a jen vidí, že nesu oblečení, tak dostane hysterak ![]()
U nás starší se svléká ještě teď. vydrží běhat nahatá po bytě i dvě hodiny a obléct ji třeba jen ponožky je nadlidský úkon. ![]()
U nás je to stejné, nahatá je jak sedmiletá dcera, tak nejmladší syn a přemluvit je, aby si vzali aspoň ponožky je nadlidský výkon. Ale jinde se naštěstí nesvlíkají, tak jsem klidná ![]()
Mala nudistka
to me pobavilo. Moje dcera se svlika jen obcas v noci a pak je jak rampouch ![]()
Naší je 15m a svléká se taky pořád. Naštěstí většinou jen punčošky.. Už z toho dostala rýmu, od podlahy tu dost protahuje.. A řve jako tur, když ji jdu zase obléct.
![]()
Hlásím že u nás je to uplně stejný
teď už teda oblečení si aspoň nechá i když se věčně svléká když jde na záchod už si kalhoty neobleče
ale ponožky jsou u nás běžná záležitost že se nenosí…
ani jeden z kluků mají strašnou zálibu v tom si je pořád sundávat a já za to pak jsem hubovaná /od muže, babiček…) že chodí po baráku s holýma nohama ale kdo je má furt honit že?
![]()
Mám doma taky nudistky..celý den nedělám nic jiného než pokřikuji: Vem si botyyyy!!! ![]()
@rozmary Mám doma dceru 28 měsíců a dělá naprosto to samé. Ráda bych poradila, ale sama jsem bezradná, takže tě chci jen ujistit, že v tom nejsi sama a do dospělosti to snad přejde ![]()
Náš tříleťák je to samý
tepláky a trenky má jen do té doby než jde čůrat, pak ho musím honit. Teď je zima, tak ven nechodí, ale v létě takhle běhá i kolem baráku. Loni (mráz -15), tak mě hledal venku - byl nahatý a na nohou měl jenom moje kozačky. naštěstí je otužilý, tak není nemocný.
Mám doma to samé, ulevilo se mi, kolik nás to má doma celý den nedělám nic jinýho, než číhám, kdy je zhruba v té myšlenkové vlně, že jí znovuoblečení nebude vadit, smlouvám s ní tím způsobem, že jí říkám, že jí oblíknu jen na chviličku, to si dá občas říct ![]()
Super tak to jsem ráda, starší holka to nedělala, tak jsem z toho vyplesnutá, jestli nám doma neroste nějakej exibicionista
No ale metrouš to bude určitě, pořád se matlá mýdlem i nasucho a furt se něčím smradí, je jí jedno čím, klidně i postřikem proti klíšťatům, hlavně že to stříká ![]()
Ahoj, ráda bych věděla jestli máte některá doma taky takového nudistu. Mladší holčina je v jednom kuse svlečená nestíhám oblíkat, jen se stratím ke sporáku přidrandí si to opět celá nahatá jenom v košilce, divím se že jí není kosa, já jsem navlečená v teplejch fuskách, v mikyně a ona pořád naostro, štve mě to, jsem ráda, že jsme zatim zimu přežily ve zdraví. Taky v září má nastoupit do školy, doufám že se to do té doby odnaučí, pochybuju že jí tam bude někdo pořát oblíkat.