Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já si pamatuju „první hodina odbila, lampa ještě svítila, druhá hodina odbila… Sedmá hodina odbila, lampa zhasla!“ A pak se nějak honilo. Myslím, že ten, kdo to říkal, měl babu a komu jí dal, tak byl krvavé koleno a začalo se zase…
Ale nevím, jestli si to pamatuji správně. V mých vzpomínkách je to variace na babu.
@Modesta děkuji. Takže zase varianta hry na sochy, na barvy a tak. Dobře. Už mě to úplně strašilo, že si nemůžu vzpomenout.
@KKK85 dcera jedla od roka sama, chceš nechceš, tvoje volba 😊 do školky šla ve 2 a třičtvrtě, mluvila v souvětich, vypravovala, diskutovala, jedla sama, oblékala se sama…druhé je 9m, jí 3měsíce a zvládne spoustu jídel jíst sama ručičkama ![]()
@Anonymní píše: Více
No dokonalé děti… mi jedla sama dcera až po třetím roce, možná až ve čtyřech fakt na 100%… a je mi to fuk ![]()
@Anonymní píše: Více
Hele to takhle nejde, naše sama proč ne vaše
naše taky, jezdila na kole, uměla sama všechno, krásně mluvila, před druhým rokem bez plen a ve školce.. jeji bratr si ve 4,5 sám neoblíkne ponožky, do 3,5 pleny, skoro nemluví, věty jen o pár slovech, příbor použít umí a přes to jí většinu rukama co jde a taky je od dvou ve školce
Každý dítě je nějaký