3 letá dcera mi denně dělá nervy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6078
28.6.24 08:16

@inkakřivák

Já si pamatuju „první hodina odbila, lampa ještě svítila, druhá hodina odbila… Sedmá hodina odbila, lampa zhasla!“ A pak se nějak honilo. Myslím, že ten, kdo to říkal, měl babu a komu jí dal, tak byl krvavé koleno a začalo se zase…

Ale nevím, jestli si to pamatuji správně. V mých vzpomínkách je to variace na babu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
28.6.24 08:28

@Modesta děkuji. Takže zase varianta hry na sochy, na barvy a tak. Dobře. Už mě to úplně strašilo, že si nemůžu vzpomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
1.7.24 21:15
@Anonymní píše: Více

A proč nechodí do školky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.24 21:35

@KKK85 dcera jedla od roka sama, chceš nechceš, tvoje volba 😊 do školky šla ve 2 a třičtvrtě, mluvila v souvětich, vypravovala, diskutovala, jedla sama, oblékala se sama…druhé je 9m, jí 3měsíce a zvládne spoustu jídel jíst sama ručičkama :-)

• Citovat
  • Upravit
7566
2.7.24 06:25

No dokonalé děti… mi jedla sama dcera až po třetím roce, možná až ve čtyřech fakt na 100%… a je mi to fuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
2.7.24 13:49

Hele to takhle nejde, naše sama proč ne vaše :nevim: naše taky, jezdila na kole, uměla sama všechno, krásně mluvila, před druhým rokem bez plen a ve školce.. jeji bratr si ve 4,5 sám neoblíkne ponožky, do 3,5 pleny, skoro nemluví, věty jen o pár slovech, příbor použít umí a přes to jí většinu rukama co jde a taky je od dvou ve školce :nevim: Každý dítě je nějaký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí