3letý - pořád brečí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
23.12.15 19:04

@Králičice rybí tuk pomáhá k tomu aby díte nezlobilo 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.12.15 19:05

@vin si si jistá? já si pamatuju jako dítě že jsem brečela a máma nepřišla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
23.12.15 19:06
@Walerka píše:
@Králičice rybí tuk pomáhá k tomu aby díte nezlobilo 8o?

Tak to cucim taky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
23.12.15 19:06
@Walerka píše:
@Králičice rybí tuk pomáhá k tomu aby díte nezlobilo 8o?

ano, ale zas nemůžeš čekat zázraky. jde spíš o to, že dítěti rychleji dozrává nervová soustava a tak se celkově stává klidnějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.12.15 19:07

@monrom to je právě to on nevypadá unaveně, to by musel ležet v posteli od rána do večera :D a odvedení pozornosti se mi v poslední době taky nedaří :/,od rána breči že si chce hrát a nedá si vysvetlit že treba vařím a pomáhat nechce i když se snažím tu pomoc udělat zábavnou formou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.12.15 19:08

@vin a proč toto a ne tedy rybí tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
23.12.15 19:17
@Walerka píše:
@vin a proč toto a ne tedy rybí tuk

Jak jsem psala výše, není to lék, jen běžný přírodní doplněk. Dítě spíš dospívá a tím se vyvíjí a méně zlobí (to ber relativně, protože v každém stádiu zlobí dítě jinak - „co by za to asi rodiče 14-letých dali, aby jejich děti zlobily jako 3-leté“, malé děti - malé starosti, velké děti - velké starosti :) :) ).

Rybí tuk stačí. Eye q je jen obohacený preparát o pupalku.

Koukni sem:
http://www.fitness-24.cz/…asa/rybi-tuk-
a třeba sem:
 http://www.lekarnaave.cz/…nilky-200-ml

já dávám toto - koukni do záložky příbalový leták

http://www.lekarnaave.cz/…island-250ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
23.12.15 19:18

@Walerka - teď nechci kecat, ale tohle je prý podloženo studiemi a je tam prý největší koncentace.. Navíc prý lépe chutná.. Já dávám rybí tuk, ale neteři to doporučili na logopedii..
Tady se o tom dočteš více http://www.eyeq.cz/podavani .. neber to jako reklamu, klidně ti napíšu, co dávám 3 leté já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
23.12.15 20:02

Tohle je úplně normální v tomto věku, buď řvou nebo pláčou nebo se vztekaj :lol: Mám doma totéž (3roky a 4m) a občas (jako třeba dnes) je to na mašli. Když má dobrou náladu, je to klidné, soustředěné a až nadmíru vnímavé a inteligentní dítě a pak má den blbec a já bych ho nejradši přetrhla :mrgreen: Většinou to pár dní graduje a pak třeba týden klid. Když jsem vyspalá a v pohodě, tak ho moc neřeším, ať se třeba staví na hlavu a odstrkuje ušima, ale jindy mi dá druhorozená v noci zabrat a štěkáme po sobě jak blbouni..Důslednost a klid, to je jediné, co potřebujeme.

• Citovat
  • Upravit
1119
23.12.15 20:09

@Lutonka právě že já už mám z něj poslední dny nervy jak špagáty a řvu jako nikdy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.12.15 20:20

@Taciras kde ho na štedry den seženu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
23.12.15 20:20

Omlouvám se, že vztupuji do diskuze, já mám teprv 14.měsíčního. Jen by mě zajímalo od kolika se ten rybí tuk může?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.12.15 20:44

Taky by mě zajímalo, synovi je 27 měsícu a koukala jsem na stránky a píšou od 3 let a pak od jednoho roku do tří let, tak nechápu a jak se to dávkuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
23.12.15 20:52

@střepina @mixa30 ten tekutý se mlže od roka a dává se 5 ml denně. Náš 18ti měsíční to bere 3 týdny a taky se teď pěkně rozjel (ale může o být i náhoda a přirozený vývoj :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.12.15 20:59

@kaarcuulkaa 5Ml to bude čajová lžička? doufám že to dětem chutná, malej je vybíravý, jak rozjel? malej právě moc nemluví, neřekne že čurá, kaká, zlobí mě, moc mě neposlouchá, spíš se mi směje, kdyby ho to trochu popostrčilo, tak mu to rychle koupím, mají to v lékárně? nebo to objednávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí