3 měsíční syn, rotování v posteli, zavinovačka atd.

692
9.4.18 05:55

3 mesicni syn, rotovani v posteli...zavinovacka.atd

Syn mel 3 mes.
ma zavinovacku bo jungle(svazane ruce),doted jeste rychlozavinovacku. z ni se odkopal a je uz dlouhy, nevejde se do ni.
no a ted mam problem.
Bo jungle jsem nechala a zajryla ho span. dekou, kterou si odkopava a celou nic mi rotuje po posteli jak hodinky. co s tim?
chhci ho ucit davat do postylky,,ale to mi prijde momentalne na neho hodne.

v cem spavali vase deti kolem tech 3 mesicu? jenom jste zakryly deckou?
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
9.4.18 06:01

Spacak, rozhodne lepsi nez deka. Minimalne do roka, klidne i dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.4.18 06:34

Naše nejmladší jakékoli zamotání vždycky nesnášela, ze všeho se vykope a odkope, je jí jedno, lestli je studená jak led, prostě přikrytá spát nehodlá.. brzy jí budou dva roky a pořád to trvá :roll: to jsem asi moc nepotěšila :D dokud se vešla, tak jsem jí aspoň za studených nocí dávala spací pytel, ale vztekala se jak rarach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.4.18 06:43

Pytel mu dat nemuzu, ma svazane ruce.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.4.18 06:46

@katuska1984 : proc bys nemohla? Ja davala pytel a pres to zavinovacku, jen ze stran, nezakladala jsem spodek a v pohode :think: Nebo delaji i spacaky, kam se daji ty ruce primo zapnout dovnitr, ale edituji prispevek, vypada, ze jsou jen do 3 mesicu, ja mela male dite, tak to mam popletene, pouzivala jsem dele…I kdyz ruce jsem mu dovnitr nedavala, nesnasel to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.4.18 06:57

Proste das pytel (najdes takovy, aby mel vrsek pomerne na telo) a ruce prevazel pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
9.4.18 07:13

@katuska1984 zkus dát pytel v tom se nehne a ruce svázat plinkou, pokud vyhovují svázaný… Já malé jeste zastrkavam cípy peřinky pod matraci aby neměla vůbec žádnou šanci rotovat… Ze zavinky mi vždy vylezla a spala napříč… :mrgreen: :palec: teď už to nedělá… A ruce ani nesvazuji to by nespala a vztekala se… Svazovala jsem ji jen v porodce pak už to nešlo je moc šídlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.4.18 07:23

On tema rukama tak haze..nohy taky…bude to šidlo…myslim ze jinak nez zavazany by nezaspal. nekdy mu staci svazat a uz se mu oci pretaceji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.4.18 07:41

Starší do 6 měsíců v zavinovacce. Sice mu dole uz pak koukaly nohy, ale ruce měl napevno. Jinak nebyl schopny spát. Nohy jsem mu prekryla slabou dekou a tu napevno zacpala pod matraci - a měl smůlu frajer, ani se nehnul :mrgreen: když byl ještě větší, tak sem ho balila jak housenku do tetra osusky. Mladší spí od dvou měsíců ve spacim pytli, protože nesnese zavinuti na pevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.18 09:32

@katuska1984 Náš malý začal kolem 3 měsíců zavinovačku odmítat, nelíbilo se mu v ní, tak jsme ho nechali spát prostě v teplejším oblečení na volno. Taky se točil různě po postýlce, ale byl spokojený. Teď už začíná být tepleji, takže dítě klidně nech v teplejších dupačkách a pod dekou, s tím, že se z ní během noci odkope, takže ať má dostatečnou vrstvu oblečení a myslím, že bude spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.4.18 12:10

Ozivuji diskuzi.ten nas maly opicacek je poradne sidlo.
pres den spi asi 4× po 20-30min.kdyz se vzbudi je vyspinkany, spokojeny…vic nepotrebuje.
Nocni spanek ma cca od 29 do 7 hod.asi 4,5 x se ted budi na kojeni.
jak je venku teplo…je cely spoceny, protoze ma porad zavinku a zavinovacku na ruce…

jak spi vase, temer 4 mes. miminka? Dekuju

Příspěvek upraven 23.04.18 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.4.18 12:11

@Pucalkovic Amina on potrebuje byt zavinuty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
23.4.18 12:15

@katuska1984 tak zavinuj do bambusove osusky/velke plenky. Nase mala to taky potrebovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.4.18 12:21

@BaMaK jdu na to mrknout, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
23.4.18 12:29

Jj, když už to musí být tak ta plena bude lepší, v tom teple takhle zavinutý a ještě i zavinovačku, vždyť mu misí být horko a sama píšeš jak je zpocený :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí