3. miminko neplánovaně krátce po porodu cs a reakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
29.1.17 19:40

@halusenka dcera se narodila 1.5. Cs a v srpnu jsem uz byla opet těhotná, tudíž kratce po šestinedělí…plánovaný to nebylo. Nicméně vse zvládám relativně v pohode. Termín mam v pulce dubna. Na reakci rodicu bych kašlala. U nas to bylo tak ze byli všichni v soku… Jinak jizvu ti budou sledovat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
29.1.17 19:49
@fragola píše:
5m po porodu ještě není taková tragedie. Co mám nastudováno, 6m po porodu sekcí dávají gynekologové zelenou a pár se může snažit o případné další těhotenství (pokud je stav jizvy ok a váhaový odhad miminka též, není problém ani ve vaginálním porodu). Podle toho jsme se zařídili i my ;) Já otěhotněla 10m po sekci dvojčata těhotenství bylo ukázkové a rodila jsem přirozeně.
Podobnou situaci jsem teda nezažila, ale my jsme v kategorii divní už dávno - máme 10 dětí a čekáme 11. ;) Už dávno neřeším (nebo se o to alespoň snažím), co si okolí myslí, je to náš život a ostatní mě nějak moc nezajímá…

Téééda to mrkám 8o 8o 8o Všechna čest :o Vážně 11? Kolik ti je smím-li se zeptat ;) Co tvůjmuž a okolí? :D I když ti je to jedno, tak by mě to zaímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.1.17 19:56

Gratuluju k miminku. :kytka: Je to dar. Ostatním po tom nic není, kolik budeš mít dětí. Ať se daří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.1.17 19:57

@Andrea.Tom Mně je 35. Manžel je zcela v pořádku :lol: a pokud můžu já přidat svůj názor, tak s ním do toho jdu ráda a vím, že to zvádneme a že mě maximálně podpoří, když budu vyšilovat (třeba těhotenství s dvojčaty byla zkouška mých nervů ;) ). Okolí jak kdo, někdo kouká jak puk, ale většina lidí, co nás zná, nás maximálně podporuje a fandí nám. Ví, že jsme normální rodina a že je to u nás ok. Tím nás nechci chválit, jen píšu, co na to ostatní (alespoň ta většina ;) )Prostě okolí si na nás zvyklo a nic neřeší. Pokud řeší, nevím o tom a ani mě to nezajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.1.17 19:59
@fragola píše:
5m po porodu ještě není taková tragedie. Co mám nastudováno, 6m po porodu sekcí dávají gynekologové zelenou a pár se může snažit o případné další těhotenství (pokud je stav jizvy ok a váhaový odhad miminka též, není problém ani ve vaginálním porodu). Podle toho jsme se zařídili i my ;) Já otěhotněla 10m po sekci dvojčata těhotenství bylo ukázkové a rodila jsem přirozeně.
Podobnou situaci jsem teda nezažila, ale my jsme v kategorii divní už dávno - máme 10 dětí a čekáme 11. ;) Už dávno neřeším (nebo se o to alespoň snažím), co si okolí myslí, je to náš život a ostatní mě nějak moc nezajímá…

8o Ty brďo. Tak to je bomba. :palec: Smekám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
29.1.17 20:02

@fragola Tyjo, já myslela, že jsi starší :-) Ale asi máte děti brzy za sebou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.1.17 20:10

@Levandulina Ne asi, ale určitě - nejstarší bude mít 13 let, nejmladší 1 rok. Neflákáme se ;) Je to náročné, ale hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.1.17 20:25

@Andrea.Tom
Přítel mi říká to samé děkuji za povzbuzení :palec: Jinak maly bude mit teprve rok a dva mesice :lol: Ale ja verim ze to zvladnem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.1.17 20:29
@warita píše:
Zakladatelko, mohu se zeptat, co ti rekl na to gynekolog? Opravdu mne to zajima, neptam se, abych rypala.

Můj gynekolog mě ihned poslal na interupci do nemocnice ze je to velke riziko a tam me vysetroval lekar ktery se radil z druhym a naopak interupci zamítli jelikoz jsem byla uz ve 12. Tydnu. Ti mě uklidňovali že vše bude v pořádku jen mě budou více hlídat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.1.17 20:32
@Ice79 píše:
Gratuluju k miminku. :kytka: Je to dar. Ostatním po tom nic není, kolik budeš mít dětí. Ať se daří! :mavam:

Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.1.17 20:47

@kiwa
Gratuluji a drzim palečky at dopadne vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
29.1.17 21:20

@halusenka Neboj to bude dobry :-) Taky mam decka 14 mesicu od sebe, obe akutni sekci… ke konci druheho tehotenstvi mi jizvu oravidelne kontrolovali, protoze me pobolivala ale vse probehlo bez komplikaci… Ted me ceka treti sekce - s trosku vetsim odstupem - 4 roky, planovane i kdyz pro okoli asi trosku necekane… ale co si o tom mysli ostatni je mi celkem ukradene. I kdyz chapu, ze od vlastni rodiny takova reakce zamrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
29.1.17 21:26

@halusenka První dítě bylo taky císařem? I kdyby jo, tak máš mezi prvním a druhým normální rozestup, tak bych se tolik nebála, pokud jsi neměla nějaké komplikace s hojením.
Bude to složité, ale nic, co by se nedalo zvládnout.
Otěhotněla jsem 5 měsíců po prvním císaři a bylo to v pohodě, jen bohužel druhý šel nakonec taky císařem. Potom jsme si už teda dávala zatraceně pozor, brala jsem pro jistotu i HA při kojení, i když to bylo teda peklo.
Reakce tvých rodičů mě mrzí, je to smutné, ale holt se nedá nic dělat. Moje matka taky u druhého manželovi „gratulovala“ s kyselým obličejem slovy „Tak vám teda gratuluju“. Ale když mluvím o třetím, tak taky říká, že jsem se zbláznila.

• Citovat
  • Upravit
124
29.1.17 21:36

@fragola Ty joooo, omlouvám se, že se vtírám, ale ty musíš mít nad hlavou svatozář ne? Já mám dvě děti a cítím, že je to tak akorát, tři bych už asi nedala. Hele a co třeba vaření? to musíš u sporáku i spát ne? A pračka u vás asi jede nonstop ne? Já samozdřejmně nevím jak to u vás chodí, ale jestli vše šlape, tak to smekám… A plánuješ ještě více? A co tělo, jak zvládá tolik těhotenství v tak krátkém čase? Omlouvám se za tolik otázek, jen je to pro mne hrozně zajímavé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.1.17 21:42

@Elenloth
A jako proc s kyselym oblicejem? Nejak nechapu, proc by melo byt druhe dite tragedie? To te tchyne asi nema rada, nebo je tam nejake vysvetleni?

Moje rodina mne naopak do druheho jeste tlaci a to mi je 37, takze to uz je na povazenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí