30 days shred - zkušenosti

Anonymní
14.11.22 13:39

30 days shred - zkušenosti

Ahoj,

Vím, že tohle cvičení dřív hodně frčelo, ale zajímají mě reálné výsledky. Ze 112 kg jsem zhubla během 3 let na 69 kg a už mě váha i centimetry dlouho stojí a potřebovala bych dát dolu ještě velikost nebo dvě. Odhadem dolu cca ještě 5-7 kg bych chtěla. Měřím 166 cm. O váhu mě tak nejde, ale nejdou už dolu ani centimetry cca rok. Jídlo dodržuji (mám vyživáře), ale prostě mě chybí jak to říct „doladit“ postavu. I dle inbody mám pořád ještě dost tuku v oblasti břicha, zadku a stehen. Jsem prostě taková rosolovitá ikdyž pod tím svalu mám dost a naopak kdybych dala dolu i třeba 2kg svalové hmoty jenom dobře. Problém je, že na těch svalech je ještě dost tuku a ten chci dát pryč, a le nechci být přehnaně osvalená. Šetřím si peníze na příští rok a pujdu si za odměnu udělat nový prsa, ale do tý doby musím tu postavu vyladit a toho tuku se zbavit. Jídlo mám pod kontrolou, piju, hodně chodím dost, ale ten pohyb právě chybí. Na fitko tedka není prostor ani finance, tak mě napadlo toto. Hodně lidí to chválilo, že jim to dotvarovalo postavu a navíc skrz rodinu nemužu někde běhat po večerech na cvičení. Tady mě i láká to, že je za 30 min hotovo a udajně fakt po měsící jsou vidět výsledky.
Jinak nevíte, kde se to dá zadarmo stáhnout? Na uložto to není a na youtube jednotlivé díly také nejsou.

Děkuji

Anonym - váha

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5718
14.11.22 13:52

Já to kdysi cvičila. Po pár dnech mě neskutečně nudilo, jak je to pořád stejné dokola a hlavně mě bolela kolena a to s nimi jinak problém nemám.
Nicméně pokud nehubneš ani cm, ani kg, tak ten příjem máš prostě vyšší než výdej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
14.11.22 14:02

Mě to bavilo, jednoduchý a účinný mi to přišlo. Určitě po tom měsíci jsem byla v lepší kondici. Jak se to pořád opakuje, tak člověk u toho nemusí moc přemýšlet a není to složité, já neumím cvičit složité cviky. Dřív to bývalo na uložto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.22 14:08
@acimedaca píše:
Mě to bavilo, jednoduchý a účinný mi to přišlo. Určitě po tom měsíci jsem byla v lepší kondici. Jak se to pořád opakuje, tak člověk u toho nemusí moc přemýšlet a není to složité, já neumím cvičit složité cviky. Dřív to bývalo na uložto.

a cm šly nějak výrazně dolu?

• Citovat
  • Upravit
23966
14.11.22 14:34
@Anonymní píše:
a cm šly nějak výrazně dolu?

jdou dolů i cm. Stejně jako u každého jiného cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
14.11.22 14:39

Za mě super volba. Moc mi to pomohlo. První dny jsou teda mazec jak boli cely tělo, ale stojí to za to. Pak jsem navázala na další programy. Mě osobně fitko moc nebavilo a chtěla jsem i něco co není tak časové náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.11.22 15:28

Jestli umíš anglicky tak zkus The Body Coach TV, má i vlastní aplikaci. Nebo jen na youtube, má spousty cvičení https://www.youtube.com/…ebodycoachtv

Jillian jsem cvičila a neoslovilo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
14.11.22 20:53

Toto je dobrý na začátek, ty už jsi v hubnutí slušně rozjetá :nevim: najdi si cokoli na YouTube, cvičebních videí tam je mraky. A vezmi do rukou činky. Jillian tě bude třetí den nudit. Zkus třeba Caroline Girvan nebo Heather Robertson..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
14.11.22 20:55

A teda nevím kam koukáš, ale na uloz.to je od Jill úplně všechno. Teď jsem se dívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.11.22 20:55

Me bavila ta druha a treti serie. Urcite jsem mela lepsi fyzicku a po porodu mi to pomohlo zase zprovoznit nejake svaly. Ale na postave jsem to nevidela asi vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.22 12:42
@Lainaire8 píše:
Toto je dobrý na začátek, ty už jsi v hubnutí slušně rozjetá :nevim: najdi si cokoli na YouTube, cvičebních videí tam je mraky. A vezmi do rukou činky. Jillian tě bude třetí den nudit. Zkus třeba Caroline Girvan nebo Heather Robertson..

díky, no nuda nenuda, hlavně když cm pujdou dolu…

• Citovat
  • Upravit
95
15.11.22 14:15

Nač cvičit, když stačí kalorický deficit? :think:
A k financím přestat platit „vyživáře“, není to raketová věda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie