30let a depka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Magdička 1980
21.2.10 15:36

Děkuju za příspěvky, zajímalo mě, jak to kdo prožívá. Já jsem si stará začla připadat v 5. třídě a chtěla jsem být znovu prvňák :lol: Pak mě to pustilo a do 19ti dobrý, ale 20tiny jsem obrečela, že už nejsem teenager. No a těď jak se zas blíží ty kulatiny, tak mě to chytá. Ale je fakt, že s tím, co prožívám jsem spokojená. Jsem víc vyrovnaná, už se zas tak nedívám na to co si o mě kdo myslí, jsem spokojená, čekáme druhé mimi, těším se na jaro, mám spoustu plánů… Snad teda ty třicetiny psychicky zvládnu, ještě mám do listopadu čas se na to připravit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
598
21.2.10 15:43

hele já vám řeknu co je deprese, zlomit si kotník a být doma a nemoci nic! to pak uvidíte, … tři týdny jsem nebyla mezi lidma(čeká mě takových ještě 5měsíců) :nevim: ,jenom komunikace s nejbližšími , to pak leze na mozek a věk to začnu řešit až mi bude 80sát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
21.2.10 15:46

magdi,jé já taky na třicetiny čekala druhé dítko,byla jsem v 7.měsíci. :lol: tak si užij oslavičku i těhotenství v klídku a bez starostí :wink:
ted jsem s věkem spokojená,připadám si konečně vyzrálá a rozumná baba :dance:
a který měsíc ti bude 30???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.10 15:54

Mno tak mě bude 30 zrovna zítra :mrgreen: a věk jsem nikdy nějak neřešila..spíš si říkám jestli je normální se cítít a někdy i chovat jak dvacítka na které mi příjde že jsem už deset let seklá :pankac: :lol: ale asi to normální je.. taky budu mít zítra měsíc staré mimčo..takže už i začínám být zodpovědná :mrgreen: :andel: Takže-věk neřeš.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdička 1980
21.2.10 15:58

Cinkxo, ale to bys mohla napsat do jakékoliv diskuse, kde se řeší cokoliv. To je přece jasný, že v životě jsou daleko svízelnější situace než jsou třicetiny :-) Taky jsem to téma napsala tak z hecu, prostě mě to zajímalo, jak to kdo prožívá.
Nemyslím to vůči Tobě zle, vím co prožíváš a je mi to líto, já jsem třeba celé své první od začátku rizikové těhotenství proležela v novém nezařízeném bytě na matraci bez kontaktu s lidmi, jen manžel když došel večer z práce tak mě potěšil…
Ale přece jen, tohle je na jinou diskusi…
Přeju brzké uzdravení!

• Citovat
  • Upravit
Magdička 1980
21.2.10 16:05

Jé teď jsem psala a nějak se mi to smazalo…Tak znovu:
Theo, díky moc za přání, já mám narozky v listopadu, koncem dubna čekáme holčičku a máme ještě čerstvě dvouletýho chlapečka.
Ivymyslery, vše nejlepší k zítřejším narozkám, hlavně zdravíčko, Tobě i prckovi.

Holky začínám si říkat, že třeba to nebude tak zlý, díky :-D

• Citovat
  • Upravit
18305
21.2.10 16:49

Děvčata, počkejte, až vám bude 42 tak jako mně…

Poprvé jsem měl skutečnou depku ze svého věku (nemyslím nějaké neurčité pocity) asi před čtyřmi lety. To jsem se hlásil na jedno místo technické obsluhy výroby - a pan manažer (čerstvý inženýr) mi tam řekl, že u přijímacího pohovoru bych neměl lhát. Tvrdil jsem mu totiž - a byl jsem ochotný to dokázat při praktické zkoušce - že ovládám konstrukční program AutoCAD. (Předtím jsem pracoval rok jako konstruktér.) A on mně na to řekl, že počítače jsou pro mladé a mně už přece bylo dávno pětatřicet. Mávl jsem nad tím rukou, ale ještě ten měsíc se to zopakovalo asi čtyřikrát nebo pětkrát v jiných firmách. Oni tam snad měli hnízdo nebo co… :lol: :lol:
Podruhé to na mě dolehlo zhruba rok potom. to jsem psal do Národního registru dárců kostní dřeně, že bych měl zájem do registru vstoupit jako potenciální dárce. No a odepsali mně, že horní věková hranice pro vstup je 35 let. Tak jsem si uvědomil, že moje tělo není pro medicínu už „lukrativní“…

Takže žijme, dokud je nám to umožněno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.2.10 19:13

Jura nezklamal a zamotal do toho pracovní proces.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.2.10 19:16

Me teda tricitka nejak nevadila, jen jsem si rikala, ze to nejak rychleji leti. Kazdopadne se opravdu vylepsil sex :oops: myslim, ze taky zalezi, jak kdo vypada - myslim zda stare nebo mlade. Kdyz mi bylo cca 27, tak po me u pokladny chteli obcanku, kupovala jsem flasku vina.
Neves hlavu, neni dulezity, co mas v te obcance, ale na kolik se citis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.2.10 21:11

Tak tak Lizbeth, já nezklamu nikdy… :mrgreen: I když každý věk má svoje. Ale jak pravil kterýsi spisovatel: „První polovinu života nám ničí rodiče, druhou děti…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.2.10 21:36

Magdi mně taky bude letos 30. Já se zas na to dívám tak, že ted si teprv začnu užívat:-)) Vždy jsem chtěla do 30 stihnout děti, což se mi splnilo a po 30 mám v plánu cestovat :-)
Holky, jen by mě zajímalo jak se po 30 vylepší sex?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.10 21:58

Derida - mno jestli se po třicítce vylepší sexík tak to se mám na co těšit :pankac: :dance: ale říkaj že to tak je..tak uvidíme.. Jsem sice ještě v šestinedělí..ale už se těším až na to s přítelem zas hupsneme :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
21.2.10 22:28

Ahojky děvčátka..podobný pocit mě přepadl taky…30-tiny na krku…stálý přítel,zařízený byt,práce-stereotyp..přítel byl můj 3 milenec…něco se zlomilo a já jsem si chtěla splnit svoje tajné erotické přání -milování se ženou…abych v důchodu vzpomínala co by kdyby tak radši co bylo a jak…ulítla jsem si a fest…odešla od přítele svojí trojku zvedla během měsíce na 10 milenců…splnila jsi tajné přání i víc… :cert: …ničeho nelituji…letos mě bylo 34 a mám 2,5 letou prdelku a nemusím si lámat hlavu,že mě bylo 30-cet…prostě si splňte něco po čem dlouho toužíte a svět bude krásnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.2.10 22:39

Ve třiceti je žena na vrcholu sexuální aktivity a dokáže si to nejlépe vychutnat. HURÁ :dance: Tak si to užij :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.2.10 22:39

Ivy, tak na to jsem fakt zvědavá :lol: Jdu navnadit manžela, tomu je 30 v květnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová