30let a depka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
21.2.10 22:43

Alenko, tos mi připomněla kamarádku. Ta dostala nejlepší dárek k narozeninám od pokladní v supermarketu. Šla koupit vína na oslavu a prodavajda po ní chtěla občanku. Pak se tedy omluvila, ale kámoška: „Ale nic se nestalo, hrozně jste mne potěšila.“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.2.10 22:45

Derido, ti nechci brát iluze, ale chlapi jsou na vrcholu sil (nikoli zkušeností) údajně v osmnácti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Budulinek898
22.2.10 07:32

Holky, neboli mám už raději říci ženy, s vašim dovolením se přidávám mezi vás, do klubu třicátníků :-D
Je to takové krásné období, kdy nastává čas zvýrazněných vrásek, vypouklích bříšek, úpadek tělesné i sexuální výkonnosti, ztráta sebevědomí a už nevidíme bílou, jsme ve fázi šedé a začínáme přemýšlet, jak bude vypadat černá?! :-?
To byl samozřejmě vtip a jak jinak, než-li myšlenka chlapa! :-D
Ba naopak, vy ženy v tomto věku jste nesmírně krásné,je to věk, kdy žena dozrává a rozvine se jak poupátko, do nejkrásnějšího květu a barvy. :-)
Takže rozhodně nezoufejte, nýbrž jásejte a radujte se. :-D
A na závěr zase slovo typického chlapa , ženy v tomto věku jsou navíc už zkušené....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Magdička1980
22.2.10 10:35

Tady se to rozjelo, zatím co jsem spala :-) No stejně jako Derida, jsem si přála do 30ti odrodit, což se mi povede a o tom sexu jsem taky slyšela. Že by to mohlo být ještě lepší? Vždycky říkám manželovi: A to počkej až mi bude 30! To teprv něco zažiješ :mrgreen:
Taky se nám s manželem stalo a to nám bylo už kolem 27 let, že jsme si dali pivo a pingl říká, no tak první občanky mládeži. Tak to jsem taky měla radost, jak vypadám mladě. Teď už ale jak mám dítě a teď navíc ještě břicho, tak už mi nikdo slečno neřekne :cry:
Ale stejně začínám mít pocit, že to bude třeba sranda, být třicátníkem. Díky holky a kluci!

• Citovat
  • Upravit
13114
22.2.10 13:02

Budulínku ty jsi ale lichotník!!!
Gino, tak to abych se poohlídla po nějakém zajíčkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová