Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Atanerko, já jsem měla dokonce u prvního testíku druhou // slabší než ty a už má 3 roky
![]()
Zkus si za 2 dny testík znovu - čárka už bude silnější ![]()
Potichoučku gratuluju! ![]()
taky se přidávám - gratulace!!
Já měla čárku podstatně slabší a vidíš metřík dole, ne ![]()
Taky moc gratuluju, tohle už je poměrně silná čárka. Zkus mamatest zítra z ranní moči a jestli tam bude, tak už bych tomu začínala věřit ![]()
Přeju ať se vše dobře vyvíjí…
Moc gratuluju…jsme na tom poměrně stejně poněvadž já mám ted ještě o něco slabší čárku než ty…tak čekáme ještě pár dní…
hodně štěstí s mimi…
![]()
Všem děkuji za odpovědi a poslušně hlásím,že dnes jsem si udělala další test a vypadáto mnohem lépe!Myslím,že už je to jasný ale nechci to zakřiknout tak pšt ![]()
Myslím, že se můžeš radovat. Taky jsem si dělala test a měla jsem taky slabou čárku, ale ještě předtím jsem byla u dr aby mi udělal krevní testy a z těch vyšlo, že jsem těhotná
No nádhera, tak to už se můžeš začít radovat… ![]()
Už tomu věříš? ![]()
K doktorce jdu až 21.1.tak snad tomu začnu víc věřit až to potvrdí ona
.Jediný co mi je že mě strašně bolí prsa a bradavky.Jinak žádná změna proto si to asi nějak nedokážu připustit
Ale samozřejmě mám radost
.A partner snad ještě větší
.Akorát to kouření nějak nezvládám
Ale snažím se to omezit.
Atanerko, neboj ono si na to hodně rychle zvykneš ![]()
A s tím kouřením teda moc se přimlouvám za toho mrňouse abys přestala hned a úplně. To je přece tak obrovská motivace, že to musíš překonat ![]()
Ahoj, já jsem našla 9.1. taky hodně slabou čárku, pak 11.1. byla silnější a dnes už to mám potvrzené od dr. Já jsem kouřila 5 - 6 cigaret denně..a ve chvíli, kdy jsem měla první příznak jsem to prostě vyhodila!!! A už do pusy nedala a nedám!!! Je to obrovská motivace, nad kterou není a zvládám to, ale jak říkám, nebyla jsem moc vášnivý kuřák…