38. týden pocity a myšlenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.15 10:57

Jsem rada ze nejsem sama kdo se tak citi :) ja uz si rikam ze bych i radsi sla normalnim porodem hlavne uz aby to bylo zamnou. Jen lezim, muj hyper syn tady lita a nema do ceho pichnout. Dnes mu pritel slibil ze ho vezme odpo ven abych mela klid ale moc tomu neverim. :mrgreen:. Uz by to mohlo byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.15 12:13

To tedy jo…ale já mám ještě čas.. :,( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.15 12:48

@Či bi
Kolik si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
4.6.15 13:33

Zdravím dámy, s dovolením se také přidám. TP mám 7.6., poslíčci se objevují uz přes dva týdny, dvakrát jsem byla v nemocnici kvůli tlaku a do toho se mi dneska rozmarodil tříletý. Je to na palici. Už aby mimčo chtělo na svět. Sotva lezu o nočním vstàvání na wc nemluvě. Nervy z porodu mám taky. První akut císař a teď mě nechávají přirozeně, takže vůbec netuším, jak rozpoznat příznaky a co mě čeká.. Už aby to bylo za námi a všechno dobře dopadlo, což ostatně přeji všem diskutujícím zde. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
324
4.6.15 16:20

@NikkyCoockie 36 týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.15 16:23

@Klapeto ahoj…tak to nezavidim…o starost vice,:-(…držím palce, at je vše v pořádku…:-))))) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
4.6.15 16:45

@Či bi
Děkujeme. Tak ono se to poddá. Stejně nám těhotným nezbývá než to zvládnout, že jo.. Spíše mě děsí, zda rozpoznám porod.. 8o

• Citovat
  • Upravit
4.6.15 18:35

@Klapeto neboj se ze nepoznas :) my az porodine urco se podelime o priznaky zejo holky a treba ti to trosku pomuze havme pevny nerviky :)

Jinal vitam nove prichozi maminky :srdce: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
4.6.15 20:44

@NikkyCoockie Tak tak - každá pak povinně napsat příznaky :).

Holky já už mám dost…ten konec je fakt za trest. No ale snad mě to nechytne dneska - manžel šel na chvilku na pivko :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.15 21:01

@Kačka1212
Je to hrozne vid. ty horka to je des. Me dneska rozcilovalo vse :D bricho porad tvrdne ale ze by praskla voda nebo neco to neee a neee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
4.6.15 21:02

@Kačka1212
To by mohlo vyjít. Takový zákon schválnosti… ;)

• Citovat
  • Upravit
404
5.6.15 06:24

Dobré ráno holky :kytka:, takže naštěstí porod nezačal když byl muž na pivku :D. Ale jsem úplně hotová…zase jsem spala asi 2 hodiny. Bolí mě už všechno i včetně spodku :(. A navíc mě v noci chytla osmička :cert:. Teď to je v klidu tak snad to tak zůstane. Dcerka je už hodinu vzhůru tak už dávám kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.6.15 06:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.6.15 06:28

@Kačka1212 ahoooj…koukam,ze si pěkně uzivas :(…zuby jsou previt, kort když si nemuzes nic vzít.. :,( :,( :,( já uz také kafickuji, decka ještě SPi… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
5.6.15 06:34

@Či bi jj zuby to je děs :(. Ale jak jsem byla u gynekologa tak mi říkal, že když budu nemocná nebo nebo mě bude něco bolet tak paralen si vzít můžu. Prý strach mít nemusím :). Tak jsem si v noci vzala. Už jsem to nevydržela :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí