3.dávka očkování proti COVID 19

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.12.21 19:18

3 dávka

Ahoj holky, Čtu si zde vaše příspěvky, a jsem docela překvapená z vašich názorů na očkování. Podle mého by jsme se měli nechat naočkovat nejde tady přeci o nás, ale o naše mimčo. Nejsem zastánce očkování, ale pokud jde o miminko tak za mě 100% nechat přeočkovat 3 dávkou. Když Vám to Váš gynekolog doporučí tak jděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.22 15:24

Očkování

Jsem taky těhotná byla jsem na gynekologii a doktora mi řekla že mám jít určitě na třetí dávku očkování proti covid, moc se mi nechce ale říkala abych určitě šla tak nevím jsem na váškach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
5.1.22 16:38

@LuckaaLuky každý na to nahlíží jinak. Když jde jen o mě, necham se očkovat. Když jde o tehotenstvi rozmyslim se dvakrat. Studie s dopadem ockovani 3. davkou pri tehotenstvi ani kojeni nemely ani cas vzniknout. To ze mi to doporuci gynekolozka neni rozhoduji, nedokaze mi rict podklady na kterych se rozhodla. Obecne se ockovani tehotnym zenam nedoporucuje, proc tedy proti covidu 19, ktery pro tehotne zeny nepredstavuje vetsi riziko nez pro zbytek populace? Respektive pokud jsem sama o sobe v rizikove skupine, pak je situace jina. Ale nejsem a dve davky mam, za me to pocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
5.1.22 18:40

Ja bych se rada nechala naockovat 3. davkou, zivot je pak jednodussi a proti ockovani obecne nejsem, naopak. Zvlast kdyz ted zkratili platnost covid pasu. Jenze se mi prave nechce v tehotenstvi. Hlavne kdyz neni prokazany prenos covidu na plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí