3letý syn krade hračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
9.1.18 20:53

@mamina444 tys me ted pobavila :mrgreen:. Ja stala casto a ono to stejně nepomohlo :mrgreen: :palec:to bylo fakt moooc dobry :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.1.18 21:04
@berďana píše:
@mamina444 tys me ted pobavila :mrgreen:. Ja stala casto a ono to stejně nepomohlo :mrgreen: :palec:to bylo fakt moooc dobry :pankac: :kytka:

JJ já byla od mala takovej ten tvrdohlavec a jako za to že nesním jídlo jít na hanbu tak to sem brala jako křivdu a na just sem ho nejedla. No jednou mě nemohla učitelka na tu hanbu dát a tuším že to teda přestřelila protože tehdá máma hubovala dlouho :? muselo se jít ven bylo hezky a tak mě za nesnězené jídlo zavřeli do místnosti kde bylo uložiště hraček no a nevím zda sem měla hlad :lol: nebo mě to naštvalo byla tam uskladněna jablka no a mě nenapadlo nic jiného než je skoro všecky nakousat nevím proč sem si nesnědla jedno nebo dvě ale nahryzala sem je pak mě pustila ven. No a týden na to měla bejt na svačinu jablka a když zjistila ředitelka že sou všecky nakousané hned uhodila na učitelku a ta přiznala že mě tam zavřela dostala vyhubováno a tak si to asi chtěla schladit na moji mamce a ta ji dala teda díl. Pak už nemám pamatováka že bych stála na hanbě kvuli jídlu ale bylo to spíš tím že mě nechala nad jídlem sedět a hlídala mě hodná kuchařka po pár minutách když dítka odešla ven vzala tác dala třeba buchtu nebo tak něco to sem rychle snědla a šla ven s tím že máme snědeno dodnes mám tu kuchařku ráda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 21:22

@mamina444
Hele, ty si byla vlastne genialni dite :mrgreen:.me by tedy nikdy nenapadlo jim ty jablka tak hezky nahryzat :potlesk:.
Proste si byla chytrejsi, jak ta vychovatelka a pomstila ses ji za krivdu. Mev treba, ale to uz jsem byla na zakladce, jedna ucitelka nutila jist salat a ten ja jako dite uplne nesnasela. Rikala jsem tomu trava :nevim:. Jak me nutila, tak jsem z toho dokonce zvracela a abych priznala, tak i z toho duvodu salaty nejim do dnes. Je ale i pravda, ze me po nich proste boli žaludek a ja nevim, proč :poblion: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 21:25
@evast123 píše:
Zkusím tu pohádku navrhnout nebo sehnat dom

Hele ale vysvetlovat to musis take. Furt na to reaguj jo? A neboj, to se srovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.1.18 21:46
@berďana píše:
@mamina444
Hele, ty si byla vlastne genialni dite :mrgreen:.me by tedy nikdy nenapadlo jim ty jablka tak hezky nahryzat :potlesk:.
Proste si byla chytrejsi, jak ta vychovatelka a pomstila ses ji za krivdu. Mev treba, ale to uz jsem byla na zakladce, jedna ucitelka nutila jist salat a ten ja jako dite uplne nesnasela. Rikala jsem tomu trava :nevim:. Jak me nutila, tak jsem z toho dokonce zvracela a abych priznala, tak i z toho duvodu salaty nejim do dnes. Je ale i pravda, ze me po nich proste boli žaludek a ja nevim, proč :poblion: :mavam:

Geniální asi ne ale pamatuji si to mám takové kousky ze školky a zrovna spíš tyhle špatné bojovné. Dodnes kapustu nejím ani kakao nepiju ani kafe ani nekouřím a to vše vzniklo ze školky a rodiny kde všici kouřili a pili kafe na litry. U kakaa mě vadil ten škraloup jde sice sebrat ale oni ho tam nechali a nebo samotné mléko? Tak to vypiju jedině když mě ted pálí žáha jako kaši pudink to můžu ale samotné ne a to zas bylo na škole v přírodě byla sem jednou v životě a taky k svačině jablko a takovej ten sáček mléka z brčkem no zvedl se mi žaludek a bylo jablka mám ráda ale mléko ne ani ty ochucená. Asi se na nás to co se děje podepisuje víc než by si člověk myslel. Ovšem nutit něco jíst neumím a nedělám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.1.18 23:11

Vysvětlují. Před 2 rokem byl zlaticko. vždy hračku vrátil, zeptal se.Pak ho začala babička divocit do to ho tzv, zkusím co můžu. Mně uz poslechne, semtam bylo na..n
ebo jsem. zakázala kolo. Vezmu zitra do školky oblibenou hračku. Ad ju učitelka nabídne diteti kterému on něco sebere. S tou hanbou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.1.18 23:12

Je pravda, ze říkala ze se časem srovná. Ze musím být důsledná. Problém je u nás ze babička divoci a tatínek lehce poleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.1.18 23:26
@evast123 píše:
Je pravda, ze říkala ze se časem srovná. Ze musím být důsledná. Problém je u nás ze babička divoci a tatínek lehce poleví

Nj jo a pak je zmatenej a neví co jo a co ne jo to je pak někdy težké ;) ne tu dobrotu si dáte až po obědě babička ale tak jim to nech a bum už jim moc jídlo nejelo bonbony sou lepší. Ovšem u mě doma když sem byla malá tak ne až po jídle ale babička tedy jejich prababička prosímtě tak ji nech někdy mi příjde že to ty babičky dělaj naschvál. :mrgreen:.Ovšem jakmile poleví i tatka tak to už je na pováženou a probrat pořešit nebo to pak bude tati mužu ne nemůžeš hm tak šup a je za mámou a ta řekne jo můžeš a děcka toho pak zneužívají dítě dosáhne svého ma co chtělo a rodiče se hádají. DD to sem zažila a řešila hned pak to bylo táto můžu ne nebo zeptej se mamky jak řekl ne řekla sem tak ne a bylo ale jak řekl zeptej se mamky tak mě to zas štvalo co říct :nevim: a pořád sme se v tom plácali pak byla verze táto můžu co ti řekla máma máme řekla ne tak naštístko odpověděl když máma řekla ne tak to znamená ne trvalo dlouho než sme se aspon v tomhle sehráli :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí