Mít 4 děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Evik76
8.8.13 20:18
@Regina Hero píše:
a ono se to snad nějak vzájemně vylučuje? :think: 8o
žéé taky mi nepříjde že by ve mně ztratil „milenku a manželku“,,sex máme několikrát týdnně a já jsem ta co ho oživuje :oops: :)
  • Citovat
  • Upravit
34473
8.8.13 20:21
@Regina Hero píše:
a ono se to snad nějak vzájemně vylučuje? :think: 8o

nevylučuje, ale jelikož je mu 45 tak možná cítí, že svojí roli zploditele už splnil a chtěl by mít víc „klidu“. Ono co si budeme povídat, v 60 už to pak není taková jízda. Ale možná to má úplně jinak, tohle byla jenom úvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.8.13 20:21
@rozumbrada píše:
Jak řekla jedna moudrá paní - když uvažujete o dítěti a rozhodnete se, že nebude, tak toho jednou můžete litovat, ale když se rozhodnete, že bude, nikdy toho litovat nebudete :wink:
:pankac:

jinak můj názor na více dětí je ten, že at´si to každý zařídí jak chce a pokud to zvládá zdravotně a užíví je bez sociálních dávek at´ si jich má třeba deset .....

@Evik76 píše:
Maritimka,,no mi vypadáme oba podstatně mladší než je náš věk :D,,ale vím co chceš říct,,noo zatím jste tu proti,,škoda,,snad se objeví mamina co mně pochopí :-)

upřímně pro mě by byl stav co máš ted´ ideální..i ty
věkový rozestupy…čtyři mi přijdou moc..ale zas proč ne, dřív to bylo normální (můj děda byl ze 4 kluků a prababička na ně zůstala sama, jelikož praděda padl) takže já tě chápu - já bych zas ráda tak za cca 2-3 roky zkusila ještě třeba tu holčičku máme dva kluky (9 a 2 roky) mě je 33 a manželovi 44, a manžel taky už moc nechce, ale nebyl by proti, kdyby se nám podařilo finančně se zvednout…ještě tak před rokem jsem chtěla moc a byla neštastná z toho, že on už nechce, ale ted´už sem ve stavu, že to nechávám koňovi, nebude fajn, bude taky fajn..prostě jsem smířená a ono se to nějak vyvrbí…nebo jinak to napíšu můj muž vždycky tvrdil, že dítě max.tak jedno a ženit se nikdy nebude no a dneska je ženatej, děti má dvě a všechno dobrovolně :mrgreen:

ale je fakt že tady na diskuzi to za tebe nikdo neroslouskne…jde o to, jak se domluvíš či nedomluvíš s tvym mužem…pokud to dáte finančně, zdravotně atd… a seš schopná ho ukecat tak proč ne, ale pokud nejseš tak bych to asi nechala tak jak to je, resp.bych na něj netlačila přes jeho nesouhlas, aby to nebylo ještě horší :think: protože je fakt, že jak píše @maritimka bys měla brát i úhel pohledu tvýho muže…

tak přeju at´to rozlousknete ke spokojenosti všech :kytka:

Příspěvek upraven 08.08.13 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.8.13 20:22

@terien já měla spíš na mysli, jak se vylučuje matka malých dětí a ta milenka a žena… ne jeho věk… to už je zase jiná věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.8.13 20:26
@Evik76 píše:
děkuju že mně chápeš,,jako důvody uvádí neustále finannce..tak nevim :zed:

no tak to nemůžeme vědět, jak to máte nebo nemáte. ale u nás je toto co se týká třetího dítěte to samý a jde hlavně o to, aby jsme klukům mohli v budoucnu zaplatit studia, což fakt neni sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evik76
8.8.13 20:26
@brumdinka píše:
upřímně pro mě by byl stav co máš ted´ ideální..čtyři mi přijdou moc..ale zas proč ne, dřív to bylo normální (můj děda byl ze 4 kluků a prababička na ně zůstala sama, jelikož praděda padl) takže já tě chápu - já bych zas ráda tak za cca 3 roky zkusila ještě třeba tu holčičku máme dva kluky (9 a 2 roky) mě je 33 a manželovi 44, a manžel taky už moc nechce, ale nebyl by proti, kdyby se nám podařilo finančně se zvednout…ještě tak před rokem jsem chtěla moc a byla neštastná z toho, že on už nechce, ale ted´už sem ve stavu, že to nechávám koňovi, nebude fajn, bude taky fajn..prostě jsem smířená a ono se to nějak vyvrbí…nebo jinak to napíšu můj muž vždycky tvrdil, že dítě max.tak jedno a ženit se nikdy nebude no a dneska je ženatej, děti má dvě a všechno dobrovolně :mrgreen:

ale je fakt že tady na diskuzi to za tebe nikdo neroslouskne…jde o to, jak se domluvíš či nedomluvíš s tvym mužem…pokud to dáte finančně, zdravotně atd… a seš schopná ho ukecat tak proč ne, ale pokud nejseš tak bych to asi nechala tak jak to je, resp.bych na něj netlačila přes jeho nesouhlas, aby to nebylo ještě horší :think: protože je fakt, že jak píše @maritimka bys měla brát i úhel pohledu tvýho muže…

tak přeju at´to rozlousknete ke spokojenosti všech :kytka:

no já vím že bych neměla tlačit,,ale prostě nemůžu si pomoct,,zatím se té představy na mimčo prostě nedokážu vzdát,,o to je to asi těžší :,(,,musim si to vyřešit sama, jen mně zajímaly taky jiné názory,,ach joo..

• Citovat
  • Upravit
31594
8.8.13 20:27

Já se chlapovi nedivím, ono to není jen o starání se, ale i o omezeních, zase novorozenec, opět určitá doba, než to člověk vypiplá, než to začne spát celou noc, než to začne jíst co normální lidi, než se s tím dá domluvit nějak rozumně… Nejmladší dítě je z toho teď jakžtakž venku a mělo by se to celé odehrávat zas nanovo?
I kdyby bylo dítě počato hned zítra, tak na střední půjde až jemu bude přes 60.
Já to dokážu pochopit, už chce mít klid :nevim:
Já třeba se těším, až budu mít všechny děti mluvící, nebudu řešit plínky a jiný serepetičky okolo, odjet na dovču nebo podniknout nějakou akci půjde mnohem snadněji, protože nebude nějak velké riziko, že se někdo počurá, pokaká, že bude mít hlad a ve stánku budou jen párky v rohlíku. Posune se to celé někam úplně jinam…
Děti by měli být rozhodnutí obou rodičů, ne žese jeden rozhodne plodit, dokud to jde a druhý se musí přizpůsobit. Buď ráda, že se nechal ukecat jednou, taky jste mohli mít „jen“ ty dva kluky a bylo by… Nechala bych to teď být a zkusila to nadhodit třeba za rok, zda nezměnil názor, ale jinak bych ho do ničeho netlačila, není to fér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evik76
8.8.13 20:28
@Regina Hero píše:
@terien já měla spíš na mysli, jak se vylučuje matka malých dětí a ta milenka a žena… ne jeho věk… to už je zase jiná věc…

vše funguje jak má,, nás obou :mrgreen: (to jen tak pro odlehčení) :D

• Citovat
  • Upravit
Evik76
8.8.13 20:33
@Gladys píše:
Já se chlapovi nedivím, ono to není jen o starání se, ale i o omezeních, zase novorozenec, opět určitá doba, než to člověk vypiplá, než to začne spát celou noc, než to začne jíst co normální lidi, než se s tím dá domluvit nějak rozumně… Nejmladší dítě je z toho teď jakžtakž venku a mělo by se to celé odehrávat zas nanovo?
Já třeba se těším, až budu mít všechny děti mluvící, nebudu řešit plínky a jiný serepetičky okolo, odjet na dovču nebo podniknout nějakou akci půjde mnohem snadněji, protože nebude nějak velké riziko, že se někdo počurá, pokaká, že bude mít hlad a ve stánku budou jen párky v rohlíku. Posune se to celé někam úplně jinam…
Děti by měli být rozhodnutí obou rodičů, ne žese jeden rozhodne plodit, dokud to jde a druhý se musí přizpůsobit. Buď ráda, že se nechal ukecat jednou, taky jste mohli mít „jen“ ty dva kluky a bylo by… Nechala bych to teď být a zkusila to nadhodit třeba za rok, zda nezměnil názor, ale jinak bych ho do ničeho netlačila, není to fér

jojo přes jeho nesouhlas bych do toho nešla,,donutím ho aby chtěl souhlasit(žert :D :D )vím o čem mlvíš mám takové kamarádkyco si to mimčo vůbec neužívají,,vše chtějí rychle mít za sebou,,at už sedí at už chodí, mluví, jí, spí,,atd,,ale já taková nejsem užívám si to,,a nevadí mi to a mimchd. manžel snad ani jednou v noci k dětem nevstával bo je neslyšel :D má tvrdý spaní,

• Citovat
  • Upravit
30408
8.8.13 20:42

Ahoj zakladatelko, ještě nedávno jsem na tom byla podobně. Taky jsem překročila čtyřicítku a ke dvěma dospělým dcerám jsme si pořídili malou holčičku. Strašně jsem si to poslední mateřství užívala bez starostí o práci nebo peníze, rychle to uteklo a na mě začalo doléhat takové to Už nikdy…Těžce jsem to nesla, klidně bych zvládla další miminko. Myslela jsem si, že dcerky dospělá a skorodospělá už jsou více méně zaopatřené a nepotřebují mě tak intenzivně zatímco péče o malého broučka mě tak naplňovala. Zčistajasna nejstarší dcera onemocněla tou nejhorší nemocí, svět se přetočil a zjistila jsem, že mě moje děti budou silně potřebovat vždy a že nemám ani sílu ani odvahu bát se ještě o další své dítě. Ani nevím, co tím chci říct. Asi to, že tě sice chápu, ale že v životě tvých dětí - ať malých nebo velkých - bude vždy třeba máma s tátou a že pokud máte děti tři, pak budete mít vždy do koho investovat svou lásku a péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.13 20:44
@Evik76 píše:
jojo přes jeho nesouhlas bych do toho nešla,,donutím ho aby chtěl souhlasit(žert :D :D )vím o čem mlvíš mám takové kamarádkyco si to mimčo vůbec neužívají,,vše chtějí rychle mít za sebou,,at už sedí at už chodí, mluví, jí, spí,,atd,,ale já taková nejsem užívám si to,,a nevadí mi to a mimchd. manžel snad ani jednou v noci k dětem nevstával bo je neslyšel :D má tvrdý spaní,

no ale to neznamená, že to na něj nemá dopad v podobě unavené manželky…
Jinak jsem to spíš myslela z jeho úhlu pohledu, co tak vidím, tak chlapi si to malinký miminko zas tak neužívají, začne je bavit doopravdy až ve chvíli, kdy mluví a nemá plíny, což znamená překlenout nejdřív manželčino těhotenství, pak cca první dva roky života dítěte. To už je celkem dlouhá doba a zřejmě má pocit, že 3× to stačilo.
(pokud napíšeš, že jsi v těhotenství pořád stejně dobře naladěná, pořád všechno stíháš, máš stále stejný sexuální apetit a to vše i s miminem budícím se v noci, tak předem upozorňuji, že ti to nevěřím :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.8.13 20:48
@Regina Hero píše:
@terien já měla spíš na mysli, jak se vylučuje matka malých dětí a ta milenka a žena… ne jeho věk… to už je zase jiná věc…

v případě zakl. nijak, gratuluju :kytka: :mrgreen: ale znám hodně holek co porodí, je z nich MÁMA a šmitec. A chlap to přece musí pochopit, protože mu porodily dítě. Některým to tak vyhovuje a některý to po 3-4 letech přestane bavit a je průser na světě. Ale to je na jinou diskuzi, jenom jsem se na zkoušela podívat z pohledu chlapa.
Jinak k zakl. nech to teď chvíli u ledu a zkuste si promluvit třeba za rok. Stejně 3 děti je dobrý skóre :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.8.13 20:50
@Gladys píše:
Děti by měli být rozhodnutí obou rodičů, ne žese jeden rozhodne plodit, dokud to jde a druhý se musí přizpůsobit. Buď ráda, že se nechal ukecat jednou, taky jste mohli mít „jen“ ty dva kluky a bylo by… Nechala bych to teď být a zkusila to nadhodit třeba za rok, zda nezměnil názor, ale jinak bych ho do ničeho netlačila, není to fér

přesně takhle jsem to myslela :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.8.13 21:16

Urcite netlac, otehotnela jsem potreti neplanovane a nechtene a musim rici, ze to partner nesl a nese velice tezce. Proste uz planoval jak budeme zit jinak, ze se vyspime, ze vypipleme druhe a uz s nimi muzeme sportovat a vyrazet bez kocaru a plen a najednou mimino. Neni to dobry napad. Pokud budete chtit oba pak mejte deti klidne 10 bez ohledu na vek, ale Nikdy nerozhoduj o diteti sama.
Tak hodne sil do prekonani pocitu, ze uz nikdy nebo na premluveni manzela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evik76
8.8.13 21:40
@Minki píše:
Urcite netlac, otehotnela jsem potreti neplanovane a nechtene a musim rici, ze to partner nesl a nese velice tezce. Proste uz planoval jak budeme zit jinak, ze se vyspime, ze vypipleme druhe a uz s nimi muzeme sportovat a vyrazet bez kocaru a plen a najednou mimino. Neni to dobry napad. Pokud budete chtit oba pak mejte deti klidne 10 bez ohledu na vek, ale Nikdy nerozhoduj o diteti sama.
Tak hodne sil do prekonani pocitu, ze uz nikdy nebo na premluveni manzela :kytka:

Jj dekuju pokusim se to nejak vyresit…budto s manzelem..nebo v sobe..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure