450 dní nespím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
29.1.19 11:58

@lilithlilith A proč tě zbytečně budí s tím, že jde na záchod?

Od té doby, co jsem před skoro 4 lety přestala kojit syna v noci, spím skoro každou noc v kuse. Když byly děti malé, tak k ní vstával i jejich otec, nejsem svobodná matka, abych to musela celé „odřít“ sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
29.1.19 12:29
@iiiv píše:
vím co to je, proto jsem to psala. Pět let jsem v noci vstávala k dětem. A ten poslední půl rok dokonce po hodině.

V pohode, ja to mam jinak, klidne jednou za cas nespat a rovnou do prace nez nespat rok, dcera se budila co hodinu skoro cely rok, sesypala jsem se, nevyspat se jednu noc a skoro rok je rozdil, tak tp vnimam ja, x dni po sobe fungovat a nemit naspano par hodin rozkouskovane, byly noci, kdy jsem nespala vubec, protoze nez jsem usla uz byla vzhuru. V praci pri skole jsem pracovala na baru, takze nicni smena a na prednasky, potom v praci jsem delala jeden festival, pres den prace, vecer na party kvuli sponzorum a k ranu na chvilku do postele, cely tyden, ba jsem ko, ale co prislo s deckem, na to jsem pripravena nebyla :D deti s tim spanim umi zatopit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
29.1.19 13:53

Chlap v noci hlídat nebude, prý nemá prso a neví jak by ten řev uklidnil..chodí do práce narozdíl ode mne a musí se vyspat, aby to dal v práci. Malej spí se mnou na gauči v obýváku, ale stejně pláče a nespí, stejně tak, jako když spal sám v postýlce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
29.1.19 14:52
@pocker píše:
Chlap v noci hlídat nebude, prý nemá prso a neví jak by ten řev uklidnil..chodí do práce narozdíl ode mne a musí se vyspat, aby to dal v práci. Malej spí se mnou na gauči v obýváku, ale stejně pláče a nespí, stejně tak, jako když spal sám v postýlce :nevim:

To je argument jak kráv.a. :roll: Určitě chodí do práce 7 dní v týdnu. Chtěl dítě, má ho, tak se musí také starat. Pokud má víkendy volné, může snad pohlídat třeba v sobotu.15 měsíční dítě už nepotřebuje prso 5× za noc. Ať zkusí děcko povozit v kočárku - to většinou zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
29.1.19 14:56

@pocker cca ve 14 měsících vzal manžel dceru a odjel s ní na víkend k rodičům, abych měla klid :mrgreen:… Dcera byla tou dobou kojena.. Jemu spala celou noc, protože věděla, že z něj nicnedostane.. Spokojenost na obou stranach :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.1.19 14:57
@Marben píše:
Dokonce jsem tu viděla paní co má 11? dětí.
Umíte si predstavit ten mazec???

nemusela si jich tolik pořizovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.1.19 15:06
@Burj Chalifa píše:

A ona si tady snad v diskuzi stěžuje? Vždyť tu ani nediskutuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.1.19 15:18
@Wani píše:
@lilithlilith A proč tě zbytečně budí s tím, že jde na záchod?Od té doby, co jsem před skoro 4 lety přestala kojit syna v noci, spím skoro každou noc v kuse. Když byly děti malé, tak k ní vstával i jejich otec, nejsem svobodná matka, abych to musela celé „odřít“ sama.

Nevím :D každopádně je to mnohem lepší než vstávat šestnáctkrát, když ji rostly zuby :D

Já jsem si vstávání odedřela sama, myslela jsem si že je to v pořádku. Až později jsem slyšela od kolegyň nebo kamarádek, že jsou i chlapi co s nočním vstáváním pomůžou. A to můj ex-srá.č ještě pro jistotu chrápal nahlas, abych nemohla mezi jednotlivým krmením zabrat. Práci měl nenáročnou, v půl třetí byl doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.1.19 15:27
@lilithlilith píše:
Nevím :D každopádně je to mnohem lepší než vstávat šestnáctkrát, když ji rostly zuby :DJá jsem si vstávání odedřela sama, myslela jsem si že je to v pořádku. Až později jsem slyšela od kolegyň nebo kamarádek, že jsou i chlapi co s nočním vstáváním pomůžou. A to můj ex-srá.č ještě pro jistotu chrápal nahlas, abych nemohla mezi jednotlivým krmením zabrat. Práci měl nenáročnou, v půl třetí byl doma…

No tak nejlepší by bylo, kdyby ti to nehlásila. :mrgreen: Tak já ani nebyla na klasické rodičovské doma, takže to ani jinak nešlo. Nevím, zda jde chrápání nahlas nějak regulovat (kromě operace a asi zhubnistí :think: ), tak to asi nedělal naschvál) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.1.19 15:32
@Wani píše:
No tak nejlepší by bylo, kdyby ti to nehlásila. :mrgreen:

Počkej už vlastně vím :D ona jednou za čas v noci prostě vstane a je úplně zmatená, třeba jde a začne si čistit zuby…nebo minule si obouvala boty..ráno o tom neví, ale mě to vždycky trochu vylekalo. Tak prý mi hlásí když jde na wc, abych věděla, že zase není „náměsíčná“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
29.1.19 19:29
@Wani píše:
A ona si tady snad v diskuzi stěžuje? Vždyť tu ani nediskutuje. :roll:

Netvrdím, ze si paní stěžuje! Jen, ze pokud má tolik děti, určitě nespala déle než par měsíců a také musí fungovat- takže to všechny zvládneme 8o :roll: Ježíš fakt mě některé komentáře dostávají…

@Burj Chalifa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
30.1.19 03:16

@Marben Nevím, co se čílíš, můj komentář nebyl vůbec směřován na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
30.1.19 08:41
@Wani píše:
@Marben Nevím, co se čílíš, můj komentář nebyl vůbec směřován na tebe.

Můj zase nebyl na tebe :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401