Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lastkecka píše:
Kúži trošku na bříšku povolenou mám, ale zdárně se to zatahuje3× týdně rotoped + 2× týdně cvičení podle CD. No a pak úklid
jaké cd??,já skákala zumbu, pak aerobik a nic, teď jsem začla s bodyrock zhubla jsem něco málo na zadku, stehnech a břichu za měsíc, ![]()
@1simona1 píše:
jojo, to jsem se chtěla zeptat, že tam vypadá na míň, asi si dost vysoká co?
Fakt vypadám na mín?
Mám 176 cm.
@JayLee píše:
takový ty necky jak se v tom škvaří prase ne?![]()
![]()
Prosím tě by ses v nich ztratila!! ![]()
@JayLee píše:
muj tchan ma dietologa tatíkua ja jsem drzela jeho dietu
A byla k něčemu?
@JayLee píše:
Me tu chcete nastvat jaky tu mate figury ne jako?Se tu asi vymykam se svejma 170/70 kg
![]()
![]()
A co mm říkat já při 161 cm a 67 kg
![]()
@etatinek píše:
A jo!! Tak odkud má tu dietu ta Las??
Od dietologa
Ale už je starší, nechodím k němu
(Tedy dieta ne ten dietolog) ![]()
@Lastkecka píše:
Fakt vypadám na mín?Mám 176 cm.
jsem si říkala že musíš být pěkně vysoká, že nevypadáš na 70 kg
a taky že si ![]()
@Lastkecka píše:
Fakt vypadám na mín?Mám 176 cm.
Kujňa, to už bys pomali mohla přestat hubnout, ne?? Kolik chceš mít?? Vypadáš hodně dobře, jen jsi o 6 cm větší, tak nevím nevím, jak bychom se a kde popasovali, to by asi nešlo, buuu!!
![]()
@etatinek píše:
Kujňa, to už bys pomali mohla přestat hubnout, ne?? Kolik chceš mít?? Vypadáš hodně dobře, jen jsi o 6 cm větší, tak nevím nevím, jak bychom se a kde popasovali, to by asi nešlo, buuu!!
![]()
V posteli se to ztratí
Chci na 65 nebo 63 podle toho jak budu vypadat. Děkuju za pochvalu, tohle mi dlouho nikdo neřekl ![]()
@Lastkecka píše:
Holky co blbnete, máte váhu ok
@Lastkecka píše:
V posteli se to ztratíChci na 65 nebo 63 podle toho jak budu vypadat. Děkuju za pochvalu, tohle mi dlouho nikdo neřekl
Myslíš na tý nový matraci?? No možná možná… Ach jooo, já chci holku menší než jsem já, to je prekérka zase!!
![]()
@1simona1 píše:
kým nebudu mít alespoň 64 si nedám pokoj, ale nevím kde dělám chybu, jako u cvičení vidím že se sádlo spaluje, aj je to vidět v letních hadrách, že na mně vypadají mnohem líp než lóni, ale váha pořád stejná
Když budeš hodná, pošlu ti jídelníček, neznám nikoho kdo po něm nezhubl, teda pokud ho do puntíku dodržoval ![]()
@1simona1 píše:
kým nebudu mít alespoň 64 si nedám pokoj, ale nevím kde dělám chybu, jako u cvičení vidím že se sádlo spaluje, aj je to vidět v letních hadrách, že na mně vypadají mnohem líp než lóni, ale váha pořád stejná
No tak nabíráš svalovou hmotu ne?? A svaly jsou těžší než tuky… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat