4all - aneb eMiminové elitky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24603
22.6.12 14:11
@Lastkecka píše:
Kúži trošku na bříšku povolenou mám, ale zdárně se to zatahuje :palec: 3× týdně rotoped + 2× týdně cvičení podle CD. No a pak úklid :lol:

jaké cd??,já skákala zumbu, pak aerobik a nic, teď jsem začla s bodyrock zhubla jsem něco málo na zadku, stehnech a břichu za měsíc, :lol:

• načítám...
11689
22.6.12 14:12
@1simona1 píše:
jojo, to jsem se chtěla zeptat, že tam vypadá na míň, asi si dost vysoká co?

Fakt vypadám na mín? :think: Mám 176 cm.

• načítám...
etatinek
@JayLee píše:
takový ty necky jak se v tom škvaří prase ne? 8o :mrgreen: :lol:

Prosím tě by ses v nich ztratila!! :P

• Upravit
24603
@JayLee píše:
muj tchan ma dietologa tatíku :kytka: a ja jsem drzela jeho dietu :kytka:

A byla k něčemu?

• načítám...
etatinek
22.6.12 14:13
@JayLee píše:
píglovat muzes ty kečapku ledatak taťko :P :mrgreen:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
  • Upravit
24603
@JayLee píše:
Me tu chcete nastvat jaky tu mate figury ne jako? :cert: Se tu asi vymykam se svejma 170/70 kg :pocitac: :pocitac: :pocitac:

A co mm říkat já při 161 cm a 67 kg :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
11689
@etatinek píše:
A jo!! Tak odkud má tu dietu ta Las?? :nevim:

Od dietologa :lol: Ale už je starší, nechodím k němu :) (Tedy dieta ne ten dietolog) :)

• načítám...
24603
22.6.12 14:14
@Lastkecka píše:

jsem si říkala že musíš být pěkně vysoká, že nevypadáš na 70 kg :lol: a taky že si :mrgreen:

• načítám...
etatinek
@Lastkecka píše:

8o Kujňa, to už bys pomali mohla přestat hubnout, ne?? Kolik chceš mít?? Vypadáš hodně dobře, jen jsi o 6 cm větší, tak nevím nevím, jak bychom se a kde popasovali, to by asi nešlo, buuu!! :lol: :D

• Upravit
11689

Holky co blbnete, máte váhu ok :palec:

• načítám...
11689
22.6.12 14:15
@etatinek píše:
8o Kujňa, to už bys pomali mohla přestat hubnout, ne?? Kolik chceš mít?? Vypadáš hodně dobře, jen jsi o 6 cm větší, tak nevím nevím, jak bychom se a kde popasovali, to by asi nešlo, buuu!! :lol: :D

V posteli se to ztratí :lol: Chci na 65 nebo 63 podle toho jak budu vypadat. Děkuju za pochvalu, tohle mi dlouho nikdo neřekl :)

• načítám...
24603
22.6.12 14:16
@Lastkecka píše:
Holky co blbnete, máte váhu ok :palec:
:roll:
kým nebudu mít alespoň 64 si nedám pokoj, ale nevím kde dělám chybu, jako u cvičení vidím že se sádlo spaluje, aj je to vidět v letních hadrách, že na mně vypadají mnohem líp než lóni, ale váha pořád stejná :nevim:
  • načítám...
etatinek
22.6.12 14:17
@Lastkecka píše:
V posteli se to ztratí :lol: Chci na 65 nebo 63 podle toho jak budu vypadat. Děkuju za pochvalu, tohle mi dlouho nikdo neřekl :)

Myslíš na tý nový matraci?? No možná možná… Ach jooo, já chci holku menší než jsem já, to je prekérka zase!! :lol: :,(

• Upravit
11689
22.6.12 14:18
@1simona1 píše: :roll:
kým nebudu mít alespoň 64 si nedám pokoj, ale nevím kde dělám chybu, jako u cvičení vidím že se sádlo spaluje, aj je to vidět v letních hadrách, že na mně vypadají mnohem líp než lóni, ale váha pořád stejná :nevim:

Když budeš hodná, pošlu ti jídelníček, neznám nikoho kdo po něm nezhubl, teda pokud ho do puntíku dodržoval :)

• načítám...
etatinek
22.6.12 14:18
@1simona1 píše: :roll:
kým nebudu mít alespoň 64 si nedám pokoj, ale nevím kde dělám chybu, jako u cvičení vidím že se sádlo spaluje, aj je to vidět v letních hadrách, že na mně vypadají mnohem líp než lóni, ale váha pořád stejná :nevim:

No tak nabíráš svalovou hmotu ne?? A svaly jsou těžší než tuky… ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová