Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No to jsou věci, préj jsi dostala popud od někoho, no tak to by mě zajímalo od koho teda!! ![]()
@etatinek píše:
No… To je rychlost…
to víš, můj pomalejší brácha je blesk ![]()
Hup - už su tu…
No lepší dostat popud než dostat podup…
Se mnou teď nic moc nebude, automobilky jedou jak o život a já se nezastavím. Denní, noční, víkendy… Mým rajónem se staly okresy Brno město i venkov, Břeclav, Vyškov, Blansko… no děs běs.
@JayLee píše:
no twe vidis na tebe jsem ale uplne zapomnela Ivi![]()
![]()
![]()
ja uz si nepamatuju, kdo vsechno to byl
jen vim, ze to tam zabral Heineken a Sasanka nooo a zbytek emigroval ruzne jinak no ale ten nas zaklad jako tak se potkavame ruzne po diskuzich no ale kecavavali jsme prave tam vcetne tebe takze by bylo super mit nejakou zas takvou no
![]()
jo určitě to bude fajn, mi ten pokec chybí, ale sas s eotcem, to zase bude masakr
![]()
Příspěvek upraven 21.06.12 v 18:19
@JayLee píše:
to tvoje rejpani mi chybelo![]()
Ale to není vůbec žádný réjpání!! Ty mě nikdy nechápeš, já to myslím přece v dobrém, buuu a beee!! ![]()
@Jura007 píše:
Hup - už su tu…No lepší dostat popud než dostat podup…
Se mnou teď nic moc nebude, automobilky jedou jak o život a já se nezastavím. Denní, noční, víkendy… Mým rajónem se staly okresy Brno město i venkov, Břeclav, Vyškov, Blansko… no děs běs.
Co se děje, krize se blíží nebo co?!
![]()
@1simona1 píše:
Hele, co to byla za diskuze když už není by mě zajímalo
Ona myslí asi o těch Debilech… ![]()
@JayLee píše:![]()
pockej ale puvodne byla zalozena nekym jen o jednom debilovi ne?
![]()
No asi jo, ale pak se to tam o pár debilů rozrostlo, no… ![]()
Jinak jsem ji pochválil, že je tam tak rychle a zajímalo by mě, jak se tu tak rychle dostala, dokonce i rychleji než já, taková drzost!! A to jsem to dostal do SZ!! ![]()
@JayLee, Doháníš to skvkěle!!
Já tu ale taky moc nebudu, no uvidíme, pracuju, tak taky není moc času, no… ![]()
Posledního června je na zámku ve Slavkově u Brna sraz autoveteránů… Tak přemýšlím, že se taky půjdu vystavit… ![]()
@etatinek píše:
No asi jo, ale pak se to tam o pár debilů rozrostlo, no…Jinak jsem ji pochválil, že je tam tak rychle a zajímalo by mě, jak se tu tak rychle dostala, dokonce i rychleji než já, taková drzost!! A to jsem to dostal do SZ!!
ses hold brzda ![]()
@Jura007 píše:
Posledního června je na zámku ve Slavkově u Brna sraz autoveteránů… Tak přemýšlím, že se taky půjdu vystavit…
Juro jdi, určitě si to užiješ a lidi budou mít aspoň na co koukat!! Vem nějakou babu za klepeto a val!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat