Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Fofrník Taky znám jednu, co jich má 7, ale naplánovali si jen 4
U nich to probíhalo tak, že čtvrté byly dvojčata a jediné neplánované bylo to páté ve 42 letech- taky dvojčata
![]()
@hanyny píše:
@Fofrník Taky znám jednu, co jich má 7, ale naplánovali si jen 4U nich to probíhalo tak, že čtvrté byly dvojčata a jediné neplánované bylo to páté ve 42 letech- taky dvojčata
![]()
Tak u nás to bylo jedno sólo a 2× dvojčata. No a poslední plánovaný mazánek na rozmazlení byli taky dvojčata.
![]()
@hanyny píše:
@Fofrník Takže 3× dvojčata? Chápu to dobře?
Naprosto.
![]()
@monrom píše:
To je až neuvěřitelné.
Jo jo, krom nás žasli i doktoři.
Ale stojí to za to. ![]()
@Fofrník Tak pro mě je toto nepředstavitelné, ale jinak početným rodinám fakt fandím. Pro mě je početnější rodina 4 a víc dětí, my máme 3, to je takový mezistupeň mezi málo a moc. Ale znám několik rodin, kde mají 5-10 dětí. Všichni jsou podle mě borci, za to, že to dávají.
@hanyny píše:
@Fofrník Tak pro mě je toto nepředstavitelné, ale jinak početným rodinám fakt fandím. Pro mě je početnější rodina 4 a víc dětí, my máme 3, to je takový mezistupeň mezi málo a moc. Ale znám několik rodin, kde mají 5-10 dětí. Všichni jsou podle mě borci, za to, že to dávají.
Díky.
Máme to najeté z prvních dvojčat a tak to nebylo tak zlé. ![]()
@Anonymní píše:
Odvážnými štěstí přeje
Tak se toho drž.
![]()
@Fofrník Kolik je dětem roků? To je až nemožné, když ze čtyř těhotenství jsi měla troje dvojčata. ![]()
@lasička1 píše:
@Fofrník Kolik je dětem roků? To je až nemožné, když ze čtyř těhotenství jsi měla troje dvojčata.
4-15
Jdu spát. Dobrou.
![]()
No…u nás na vesnicici žije rodina a mají 15děti…A čekají další…matce je kolem 50let…nevím úplně přesně…nejstarší bude nebo už má. třicet..a nejmladší se má narodit za dva měsíce…všechny děti má zdravé..,,záleží na tobě jak se rozhodnes…
@patricie2014 píše:
No…u nás na vesnicici žije rodina a mají 15děti…A čekají další…matce je kolem 50let…nevím úplně přesně…nejstarší bude nebo už má. třicet..a nejmladší se má narodit za dva měsíce…všechny děti má zdravé..,,záleží na tobě jak se rozhodnes…
waw, to je síla
. Jdu se se svýma pěti dětma zahrabat
![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.