4.dítě - ano, ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1444
7.6.16 20:24

@Fofrník Taky znám jednu, co jich má 7, ale naplánovali si jen 4 :mrgreen: U nich to probíhalo tak, že čtvrté byly dvojčata a jediné neplánované bylo to páté ve 42 letech- taky dvojčata :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.16 20:30
@hanyny píše:
@Fofrník Taky znám jednu, co jich má 7, ale naplánovali si jen 4 :mrgreen: U nich to probíhalo tak, že čtvrté byly dvojčata a jediné neplánované bylo to páté ve 42 letech- taky dvojčata :mrgreen: :mrgreen:

Tak u nás to bylo jedno sólo a 2× dvojčata. No a poslední plánovaný mazánek na rozmazlení byli taky dvojčata. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
7.6.16 20:48

@Fofrník Takže 3× dvojčata? Chápu to dobře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.16 20:51
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@hanyny píše:
@Fofrník Takže 3× dvojčata? Chápu to dobře? :mrgreen:

Naprosto. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.16 20:56
@monrom píše:
To je až neuvěřitelné. :palec:

Jo jo, krom nás žasli i doktoři. :lol: Ale stojí to za to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
7.6.16 20:59

@monrom Mě taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.16 21:14
@hanyny píše:
@monrom Mě taky :mrgreen:

Mezi druhýma a třetíma dva roky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
7.6.16 21:40

@Fofrník Tak pro mě je toto nepředstavitelné, ale jinak početným rodinám fakt fandím. Pro mě je početnější rodina 4 a víc dětí, my máme 3, to je takový mezistupeň mezi málo a moc. Ale znám několik rodin, kde mají 5-10 dětí. Všichni jsou podle mě borci, za to, že to dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.16 21:43

Odvážnými štěstí přeje :D

• Citovat
  • Upravit
4263
7.6.16 21:49
@hanyny píše:
@Fofrník Tak pro mě je toto nepředstavitelné, ale jinak početným rodinám fakt fandím. Pro mě je početnější rodina 4 a víc dětí, my máme 3, to je takový mezistupeň mezi málo a moc. Ale znám několik rodin, kde mají 5-10 dětí. Všichni jsou podle mě borci, za to, že to dávají.

Díky. :kytka: Máme to najeté z prvních dvojčat a tak to nebylo tak zlé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.16 21:50
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@Anonymní píše:
Odvážnými štěstí přeje :D

Tak se toho drž. :D :D :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
7.6.16 22:08

@Fofrník Kolik je dětem roků? To je až nemožné, když ze čtyř těhotenství jsi měla troje dvojčata. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.16 22:15
@lasička1 píše:
@Fofrník Kolik je dětem roků? To je až nemožné, když ze čtyř těhotenství jsi měla troje dvojčata. :lol:

4-15 :lol: Jdu spát. Dobrou. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.6.16 09:51

No…u nás na vesnicici žije rodina a mají 15děti…A čekají další…matce je kolem 50let…nevím úplně přesně…nejstarší bude nebo už má. třicet..a nejmladší se má narodit za dva měsíce…všechny děti má zdravé..,,záleží na tobě jak se rozhodnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.6.16 09:53
@patricie2014 píše:
No…u nás na vesnicici žije rodina a mají 15děti…A čekají další…matce je kolem 50let…nevím úplně přesně…nejstarší bude nebo už má. třicet..a nejmladší se má narodit za dva měsíce…všechny děti má zdravé..,,záleží na tobě jak se rozhodnes…

waw, to je síla :mrgreen:. Jdu se se svýma pěti dětma zahrabat :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin