Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A znovu a znovu a znovu. Na klinice ti určitě řekli, že testovat se má po 14. dnech, tak přestaň vyšilovat po 5.
Testuj až po 14 dnech…
. Pátý den po ketu jsem necítila absolutně nic. Popravdě, absolutně nic jsem necítila ani ten 14 den, kdy jsem si test dělala.
doktorka rekla, ze mas testovat paty den? Ja teda testovala 9den, ale jen z duvodu, ze me den predtim neskutecne bolelo bricho, spinila jsem a nas cekala cesta autem pres celou CR a zpet, tak bychom v pripade pozitivniho testu nejeli. No a ten 9 den jsem mela skoro neviditelnyho ducha, takze neplas a otestuj nejdriv za 5 dni.
@Anonymní píše:
Je ještě šance?
5. den po ket, absolutně žádné příznaky a sněhobílo.
Asi z toho opět nic nebude.
Díky za vaše zkušenosti.
je brzo, zkus později a nevyšiluj, to že jedna má 5.den ducha neznamená že druhá ho musí mít, každé tělo i těhotenství je jiné prostě počky…
Záleží, jak máš zředěnou moč a citlivý test, také zda byla vkládána blastocysta nebo mladší embryo. Já měla po ET blastocysty pidi čárku 4.den, po KET blastocysty už 3.den.
Jako testovat 14 dní po KET je za mě dost pozdě, ať v CARu tvrdí, co chtějí, přeci jen 5 dní po KET blastocysty jsi vlastně už 10 dní po OVU… takže třeba 7 dní po KET už bych čekala viditelného ducha určitě (ne silnou čárku samozřejmě). Ale jistě, výjimky potvrzují pravidlo ![]()
@Thomassss
Právě, přesně to si myslím také, a proto se domnívám, že to opět nevyšlo. Jo, měli jsme 5denní blastocystu. Ale zas asi není pravidlem, aby tam každá měla čárku už 5. den, ale šance se snižují.. Uvidíme zítra a pozítří rozhodne. ![]()
@Anonymní píše:
@Thomassss
Právě, přesně to si myslím také, a proto se domnívám, že to opět nevyšlo. Jo, měli jsme 5denní blastocystu. Ale zas asi není pravidlem, aby tam každá měla čárku už 5. den, ale šance se snižují.. Uvidíme zítra a pozítří rozhodne.
Držím palce, ať se objeví
a dej vedět.
@Anonymní píše:
Je ještě šance?
Díky za vaše zkušenosti.
5 den po KET je teda fakt brzo. Já začala trochu cítit prsa až 10den a na testu duch. 5 den bych to ani nezkousela
Chapu, ze jsi asi uz nestaatna, asi to neni prvni pokus…ja taky nevydrzela a testovala 7 den po ket a mela jsem uplne pidi pidi ducha..spis takovej stin co jsem videla nejspis jen ja…o nejakym viditelnym duchovi jsem mohla mluvit tak od devateho dne a mela jsem vlozenou petidenni hatchujici blastocystu… 5 dni je faaakt malo..vzdyt jsi vlastne 10dpo, to tam neni, nikdy noc aani znormalniho poceti…vydrz jeste aspon 4 dny..a priznaky jsme nememla vubec zadny, az pak bricho a pak dite ![]()
@Melodie91 Děkuji za sdílení zkušenosti, dnes 6. den stále nic, ale třeba to ještě přijde! ![]()
Priznaky jsem nemela az do cca 8tt, mozna i dyl. Test jsem teda pozitivní mela brzo, okolo 4.-5.dne po KETu. Ja treba vzdycky verila, ze kdyz 5.-6. den nic neni, je to ok, ale 7. -8. den uz by neco byt videt melo. Preji hodne stesti, at se neco ukaze.
Ahojky já sem dnes taky 5 den od ET a bylo mi ráno celkem špatně ač nerada udělala sem test a mám krásné dvě čárky tak držím palce at se ti také ukazou
@Alexkisss
Gratuluji a díky, už s tím asi ani moc nepočítám. 4. pokus, no co, zřejmě zůstaneme bezdětní. ![]()
Je ještě šance?
Díky za vaše zkušenosti.