5+4 tt hcg 19 tis a na ultrazvuku jen dutinka, je šance?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
917
3.9.13 14:30

@terinka4444 Diky za odpoved uvidime kdy by to bylo tehotenstvi tak 1 nebo 2 tyden ze asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.13 14:37

Já měla 1O.den po transferu pětidenních embryí HCG 25 a už to bylo špatné, zastavila se ve vývoji. HCG 7 je staršně malinko, je to bráno jako negativní, tpo by odpovídalo skutečně době, kdy embryo padlo do dělohy, uhnízdilo se a trofoblast za čal tvořit HCG, někde skutečně malinko po dopadu do dělohy, někde týden od dplodnění, ikdyž ono je to relativní, průměrně se uvádí, že embryo padne do dělohy zhruba pátý den po plodnění, pak může až 24 hodin plout dělohou a vybírat správné místo, ale musela bys být těhotná krátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.13 14:40
@Kytkaa píše:
@terinka4444 no ja mela v klidu cili bez tehu 2,1 hcg… pred ms…

tak abych ti úplně nekecala, koukla jsem a HCG může být ještě i z jiného důvodu pod hranicí pěti jednotek, tak to snad raději to biochemické těhotenství.
hCG v séru je zvýšen především u germinativních nádorů (varlata, ovaria) a nádorů trofoblastického původu (choriokarcinom, hydatidózní mola), vzácněji u nádorů pankreatu, plic, močového měchýře, ledvin a GIT. Fyziologicky pozitivní mohou být rovněž séra těhotných žen (diagnostika časného těhotenství), postmenopauzálních žen, ev. nemocných s ovariálními cystami. Je známo, že možnosti diagnostiky i monitorování těchto nemocných se vyvíjejí v souladu s novými technikami detekujícími vedle intaktního hormonu i volnou beta-podjednotku, jejíž podíl může být v průběhu maligního procesu v séru výrazně zvýšen.

Měřitelné koncentrace hCG a volné beta -podjednotky lze nalézt v séru a moči 50 – 70 % zdravých mužů a zdravých netěhotných žen. Nejvyšší hladiny byly nalezeny u postmenopauzálních žen, koncentrace v séru zdravých mužů jsou asi třetinové. Referenční rozmezí závisí na použité metodě, obvykle se jako diskriminační hranice považuje 5 IU/l. hCG hladiny mohou být ovlivněny především za těhotenství (mnohočetná gravidita, hrozící potrat, mimoděložní těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
3.9.13 14:42

@terinka4444 aha tak placentaaa… hm no nevim ale ten mesic jsem urco nemohla byt tehu…protoze jsem vubec neovulovala :think: no je to zahada..

nic mene tazatelce drzim palecky at se zadari :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
3.9.13 14:44

@terinka4444 je :/ tak to radeji to biochem.tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.13 14:51
@Kytkaa píše:
@terinka4444 aha tak placentaaa… hm no nevim ale ten mesic jsem urco nemohla byt tehu…protoze jsem vubec neovulovala :think: no je to zahada..nic mene tazatelce drzim palecky at se zadari :) :kytka:

hele, neovulovala, na to jim neskoč :mrgreen: já neovuluju, levý vejcovod nemám, po mimoděložním, pravý vaječník po cystách nefunkční totálně, je tam jakýsi zbyteček, ovulace neproběhla, potvrzeno folikulometrií, těhotenství nemožné a malé je 20 měsíců :mrgreen: doktor do porodu nevěřil, dělal si srandu, že čeká, že vypadne mimozemšťan, tak nemožné bylo mé přirozené otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
3.9.13 15:04

Ja měla 6,7 12dpo a bylo to biochemicke těhotenstvi, 15dpo pak byla 0. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
3.9.13 21:33

@terinka4444 to sou mi krásni mimozemštani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 14:54

Ahojky..prosim dr mi dnes naznacil,, ze tehu neprosperuje…v 5+5.. Jen dutinka 9 mm.. Brali mi o krev..v patek zase, co myslite? Boli me i min prsa nez před pár dni a neustale me boli kříže a spodek;(

• Citovat
  • Upravit
5248
13.1.14 15:14
@Anonymní píše:
Ahojky..prosim dr mi dnes naznacil,, ze tehu neprosperuje…v 5+5.. Jen dutinka 9 mm.. Brali mi o krev..v patek zase, co myslite? Boli me i min prsa nez před pár dni a neustale me boli kříže a spodek;(

Ja mela dutinku prazdnou 17mm kdy uz tam ma byt i zloutkovy vacek a nebyl, byla prazdna a za tyden tam uz byl zarodek i se srdickem :pankac: nyni jsem 36tt. Nadeje jeste urcite je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 17:32

@Lucie2507 nova beni ale tech 9 mm málo?

• Citovat
  • Upravit
5248
13.1.14 18:56
@Anonymní píše:
@Lucie2507 nova beni ale tech 9 mm málo?

Ja měla sice 17mm ale prazdnou dutinku, coz od 12mm by mel byt videt zloutkovy vacek. Takze ja myslim, ze se rozhodne za tyden, proste nadeje porad je. Navic ja vedela i kdy byla ovulace presne, pomoci ovu testu a mereni bt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 18:58

@Lucie2507 ja prave ela. posledni ms 3.12… A pozit.test uz 26. To by odpovidalo ovulaci 11 cca:(

• Citovat
  • Upravit
5248
13.1.14 19:36
@Anonymní píše:
@Lucie2507 ja prave ela. posledni ms 3.12… A pozit.test uz 26. To by odpovidalo ovulaci 11 cca:(

A pozitivni jako, uplne obe carky stejne? Nebo jen slabsi carka, to je takhle tezko odhadovat podle testu, kdy byla ovulace :nevim: stejne nic nez cekat nezbyva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí