6 dcer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.21 14:37

Ja mam 4 dcery :mrgreen:. Dal uz nezkousime. Ame bylo nam to jedno. U nas je to myslim dano tim, ze az u 4te dcery jsem zjistila, ze mam ovulaci o par dnu pozdeji, nez jsem si myslela :lol:

• Citovat
  • Upravit
9117
20.9.21 14:41

Hrozné jak jsou někteří lidé rozežraní… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
20.9.21 14:44
@Villanelle píše:
Pohlavi ditete rozhoduje otec. Teoreticky je mozne, ze maji nejaky geneticky problem, který nedovoli muzskemu embryu přežít a rovnou jej vylouci, ale spise chlap proste strili holky a i na sesty pokus bude velka pravděpodobnost děvčate. Vybrat si pohlavi lze na některých zahraničních klinikach, ale je to hoodne drahé a samozřejmě se nemusí povest uhnizdeni a penize v luftu.
Pokud to chtějí resit, musi navštívit CAR, ale oficiálně je nikdo pohlavi vybrat nenecha, co se deje neoficialne pod stolem za příplatky vi buh.

Ja znam chlapa, ktery ma s prvni zenou 3 dcery a s druhou 2 syny. Jasne, muze to byt nahoda. Ale stejne jsem nazoru, ze nezalezi jen na chlapovi, ale na obou v tom paru.

My mame 4 holky, vsechny nacasovane na ovulaci, takze vzdy byla vyssi pravdepodobnost kluka. Proste si myslim, ze my dva (ne muj manzel) muzeme mit jen holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
20.9.21 14:47
@Anonymní píše:
Možnost možná existuje na reprodukčních klinikách. Mám přímo známé, kteří po dvou chlapcich chtěli holku. Vyřešili to tam, ale je to těžce neetické si myslím a těžko říct, do jaké míry hrál jejich požadavek roli. Každopádně po dvou klucích mají holku. Více info k tomu nemám a dozvěděla jsem se to spíše náhodou.

je to nezákonné, neetické, zakázané a proto se to stále dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.9.21 14:50
@stinga píše:
to je blbost, na jaké vyšetření by on měl jít? že závod spermií vyhraje ta „holčičí“ není přece nemoc a nijak se to zkoumat nedá,
jak tu holky psaly, jedině jít na umělé oplodnění, a hodně tučně podmáznout, aby v CARu vybrali chlapečka

No tak asi na genetiku. Jestli nepřenáší nějakou vadu vázanou na mužské pohlaví, které nedovolí přežití takového embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
20.9.21 14:55

Pohlaví může „urcovat“ i žena, může mít v pochvě prostředí nepřátelské pro spermie nesoucí X nebo Y. Ale nejčastější příčinou toho, proč nějaký pár má x dětí stejného pohlaví, je prostě náhoda. Je to 50 na 50, to je slušná šance u obojího a někdo to holt vychyta takto pěkně. U těch 6 bych ale uvažovala i nad tím, jestli třeba nepřináší nějakou chorobu, která mužským embryí nedovolí přežít. Takže jako první bych zašla na genetiku (oba dva), je ale otázka, jestli jim ji někdo udělá, když nemají uadrvaotni důvod. Leda si to zaplatit. Ale vlastně by to stejen k ničemu nebylo. Zjisti, ze kluka mít nemůžou, protože všichni jejich kluci by měli nemoc neslučitelnou se životem. A dál? Porad budou mít svých 6 dcer a kluka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.21 15:07
@Anonymní píše:
Ahoj, diskuzi zakládám anonymně kvůli osobních informací kolegyně. Moje dlouholetá kolegyně poprvé otěhotněla v 15 a v 16 porodila dvojčátka dvě holčičky. Je to už 21 let zpět a během té doby se jí narodily další 4 dcery. Její manžel strašně touží po chlapečkovi. Zajištění jsou a větší počet dětí si můžou dovolit. 3 nejstarší holky už doma nebydlí takže doma jich je „jen“ 5 kolegyně má 37let a do dalšího dítěte by šla, ale po 6ti holkách by si taky přála chlapečka. Manžel by další dítě taky chtěl.. stále touží po tom klukovi. Nedávno jsme se s kolegyní bavily, že je to dost velká náhoda mít 6 děti stejného pohlaví a že to určitě nebude jen tak. I kolegyně je toho názoru, že určitě kluky mít nemůžou a chtěla by jít někam na vyšetření. Nevíte, zda je toto možné nějak zjistit a případně kde? Nechci ať to vyzní hloupě, určitě by měli radost i z další holčičky, a samozřejmě že zdraví miminka je na prvním místě, jen prostě touží po tom chlapečkovi.

To je vtip? Ne, pohlaví ovlivnit nějak nejde… Sama mám 3 Kluky, s nevlastním 4.. je to prostě hop nebo trop a hotovo.. buď chce dítě nebo nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
20.9.21 15:12
@Čičorečka píše:
No tak asi na genetiku. Jestli nepřenáší nějakou vadu vázanou na mužské pohlaví, které nedovolí přežití takového embrya.

jak píše @Midaku, takové vyšetření by si ale museli zaplatit - není k němu medicínský důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.9.21 15:13
@stinga píše:
to je blbost, na jaké vyšetření by on měl jít? že závod spermií vyhraje ta „holčičí“ není přece nemoc a nijak se to zkoumat nedá,
jak tu holky psaly, jedině jít na umělé oplodnění, a hodně tučně podmáznout, aby v CARu vybrali chlapečka

To by asi museli hodn sypat. Protože zjišťují pohlaví jen v případě, že se v rodiné vyskytuje nemoc vázaná na určité pohlaví. Takový CAR, který to dělá na vyžádání, by vůbec neměl fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.9.21 15:14
@DanielaD píše:
je to nezákonné, neetické, zakázané a proto se to stále dělá

Máš na to důkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.9.21 15:40
@Russet píše:
To by asi museli hodn sypat. Protože zjišťují pohlaví jen v případě, že se v rodiné vyskytuje nemoc vázaná na určité pohlaví. Takový CAR, který to dělá na vyžádání, by vůbec neměl fungovat.

Kdykoliv se dělá genetický vyšetření embryí, tak je zjištěno i pohlaví, není to jen kvůli nemoci vázané na pohlaví, je to prostě součást vyšetření. Teprve v případě nemoci se vybírá určité pohlaví dítěte.

• Citovat
  • Upravit
1214
20.9.21 16:03

V nějakém článku jsem kdysi četla, že to není závislé jen na spermiích. Žena může mít v pochvě prostředí, které není úplně přátelské pro všechny spermie (přežijí jen některé, většinou holčičí, které jsou odolnější) a pak tam tehdy byla i informace, že vajíčko k sobě ne každou spermii pustí. Dochází k jakési komunikaci, kdy si vajíčko de facto spermii vybere…
A jinak já mám kamarádku, která má 3 syny a její muž má 4 syny s předchozími ženami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.9.21 16:05
@stinga píše:
jak píše @Midaku, takové vyšetření by si ale museli zaplatit - není k němu medicínský důvod

Už nečtu diskuzi, tak se omlouvám, ale ona je to nějaká překážka, zaplatit si genetické vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.9.21 16:06
@Masina píše:
V nějakém článku jsem kdysi četla, že to není závislé jen na spermiích. Žena může mít v pochvě prostředí, které není úplně přátelské pro všechny spermie (přežijí jen některé, většinou holčičí, které jsou odolnější) a pak tam tehdy byla i informace, že vajíčko k sobě ne každou spermii pustí. Dochází k jakési komunikaci, kdy si vajíčko de facto spermii vybere…
A jinak já mám kamarádku, která má 3 syny a její muž má 4 syny s předchozími ženami.

Můj otec umí taky jen dcery. Ve výsledku to je jedno a u šesti dcer bych vyhlásila stopstav plození i jako zazobaná osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.9.21 16:07

Urcite bych poslala partnera na vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí