Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Eemii No jo, tak ty jsi malá, to je hodně znát. To je pak jasné ![]()
@Kikuška90 tak o vysku nejde ne
,zhubnout 7 kg muzes jako 158 cm vysoka, i jako 175 cm vysoka.
@Eemii píše:
@Kikuška90 tak o vysku nejde ne,zhubnout 7 kg muzes jako 158 cm vysoka, i jako 175 cm vysoka.
Právě že o výšku jde hodně
Kdybys na svou výšku vážila 80kg, tak se Ti bude hubnout lépe (a rychleji) než někomu kdo měří 190cm ![]()
@Kikuška90 píše:
Právě že o výšku jde hodněKdybys na svou výšku vážila 80kg, tak se Ti bude hubnout lépe (a rychleji) než někomu kdo měří 190cm
To je pravda ![]()
@Kikuška90 ja ale nebyla vubec tlusta, rikam na 158/58 kg, takze zadna tlustoprdka.Mas to prave zhruba stejne, jako kdyby si mela na 190/80..asi to myslis spis tak, ze opravdu velka nadvaha se shazuje snaz, nez par kil ze? Tak to jiste ano.
@Eemii píše:
@Kikuška90 ja ale nebyla vubec tlusta, rikam na 158/58 kg, takze zadna tlustoprdka.Mas to prave zhruba stejne, jako kdyby si mela na 190/80..asi to myslis spis tak, ze opravdu velka nadvaha se shazuje snaz, nez par kil ze? Tak to jiste ano.
Pořád to myslím stejně
, prostě na výšce záleží. Není 7 kilo jako 7 kilo u dvou lidí, kteří neměří stejně a mají stejnou váhu
… A já nikde nepsala, že jsi byla tlustá ikdyž
… mám 168/56kg a hubeňour teda nejsem
![]()
@Eemii píše:
to si piš. Ségra je hubená, ale roky řeší lehce vyklenuté bříško. Nakonec na to jde až přes psychiku. A teprve teď jí to letí víc dolů… vrátila se k Jill a najednou to funguje.
Já nejsem hubeňour, takže když se od toho dám a srovnám si to v hlavě (nutná podmínka), kila jdou dolů celkem slušně. Ale právě tak na 80kg se to zasekne.
Každý máme ideální váhu jinou. Když se chce člověk dostat pod ní a třeba vyrýsovat břicho, stojí to hodně úsilí. Někdy i konzultace s odborníkama - kdyby jen jedním.
jo - já 174cm, ségra 178
@Kikuška90 píše:
Pořád to myslím stejně, prostě na výšce záleží. Není 7 kilo jako 7 kilo u dvou lidí, kteří neměří stejně a mají stejnou váhu
![]()
@Kikuška90 píše:
Pořád to myslím stejně, prostě na výšce záleží. Není 7 kilo jako 7 kilo u dvou lidí, kteří neměří stejně a mají stejnou váhu
![]()
No dobre, ale to jde spis o to, ze kdyz budu velka a zhubnu 7 kg, bude to sotva znat, jako kdyz tech 7 zhubnu se svoji malou postavou, kde je videt kazde kilco nahore ![]()
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:Áno, dá sa
Ahoj, chci se zeptat, zda je možné zhubnout tak 7-8 kg za dva měsíce? Samozřejmě že by to šlo nějakou dietou a možná by šlo i víc, ale to nechci. Chci na to jít zdravě, to znamená zdravá pravidelná strava a cvičení. Byla bych moc ráda za nějaké tipy ohledně jídla a i cvičení, děkuju moc
Holky a může mi nejít zhubnout tím, že kojim
malé je tedy už rok. Pohybu mam dost, 2× týdně běham, jim pravidelně, sladké ne, hodně ovoce a zeleniny, piju čistou vodu. Už jsem i přemýšlela nechat si udělat jídelníček a na gram vše dodržovat. Je mi 37 let, výška 170 cm a váha 68
no před těhu 59 kg, skoro 70 jsem nikdy neměla, přijde mi to hodně
a trápí mě to, nic nezapnu.
@Kikuška90 když jsem měla 56 kg, tak mi všichni říkali, že už jsem jako tyčka a není to hezké, co bych za ně teď dala ![]()
@škoulinka Prý může. Švagrová má osmi měsíčního prcka a prý jí někdo (jestli Dr. nebo nějaká poradkyně?) říkal, že kojení může být problém při hubnutí. Samozřejmě to neplatí u každého, ale je to možné.
Jinak to věřím
Mě nikdo neříká, že jsem tlustá, spíš, že hubnout bych neměla, ale já se prostě necítím ![]()
Já zhubla vloni na podzim 7kg - začala jsem v půlce listopadu na téměř 68 a začátkem ledna jsem měla 60.
Teď váhu držím - lítá mi max 59-60kg.
Zhubla jsem změnou jídelníčku, teď jsem k tomu přidala i cvičení:-) - ale už nehubnu, jen zpevňuju.
@danik To bych potřebovala, dostat se na 60 kg. A můžu se zeptat na jídelníček, stačí stručně
děkuju
@škoulinka z „normálního“ jídla jsem nevysadila nic, takže jsem jedla i pečivo, knedlíky (víc než 2 stejně nesním), ale vysadila jsem sladkosti (což bylo nejtěžší - nemlsat) a takové to „uzobávání“ mezi jídly. A omezila jsem večeře, max bílý jogurt nebo tvrdý sýr, šunku a zeleninu.
Měla jsem snídani co vždycky (většinou pečivo, šunka, zelenina, nebo klidně i buchtu, když jsem pekla), na svačinu jen ovoce (dřív to byla občas i nějaká sladká tyčinka:-( ), oběd poloviční než dřív (ne hranolky, spíš rýži, ale i brambory, občas ten knedlík), doma na svačinu pečivo s něčím a večer ten jogurt.