Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Jak já tě chápu
. Já zas potřebuju 75E (teď už teda asi spíš 80 a možná i F), ale i tak není jednoduché podprsenku sehnat. A to navíc potřebuju kojící
. Sehnala jsem od Anity, tak zkus tam.
Přeju hodně štěstí a hlavně pevné nervy
.
nezkoušela jsi hledat na netu? Koukala jsem že mají i tyto běžně nedostuné velikosti a můžeš je popř do 14 dnů vrátit bez udání důvodu nebo aspoň vyměnit velikost kdyz se netrefíš
http://www.dolly.cz/ ale jsou trošku dražší tak třeba budou sedět
hkac píše:
Ahoj. Jak já tě chápu. Já zas potřebuju 75E (teď už teda asi spíš 80 a možná i F), ale i tak není jednoduché podprsenku sehnat. A to navíc potřebuju kojící
.
Děkuju, koukám na ně a vypadají hezky.
No vidíš, teď mě vyděsila představa, až budu těhotná, na jakou velikost se mi prsa vyšplhají.
Většinou se zvětší o dvě čísla? ![]()
Chápu
, mám to podobně
Doporučuju TIMO - sednou a ještě jsou za únosnou cenu ![]()
StřeLenka píše:hkac píše:Děkuju, koukám na ně a vypadají hezky.
Ahoj. Jak já tě chápu. Já zas potřebuju 75E (teď už teda asi spíš 80 a možná i F), ale i tak není jednoduché podprsenku sehnat. A to navíc potřebuju kojící
.
No vidíš, teď mě vyděsila představa, až budu těhotná, na jakou velikost se mi prsa vyšplhají.
Většinou se zvětší o dvě čísla?
U Anežky se mi obvod nezměnil, košíčky z D na Ečka. Teď je to „horší“, a to doufám, že ještě nějakou dobu kojit budu
. Ale jsem vděčná, že můžu kojit, takže tohle zkousnu.
JVP píše:
Chápu, mám to podobně
Doporučuju TIMO - sednou a ještě jsou za únosnou cenu
Bezva, Timo je i u nás, tak si jí budu moct i vyzkoušet. ![]()
Držím palce, zkus i e-shop, mívají menší výběr než na krámu, ale jde to a když máš kliku, ušetříš dost… a velikosti odpovídají
kupuju od nich už bez zkoušení ![]()
Holky, já nevím, ale když vám krutě odstává 75A, taky žádná slast.
Přála bych nám všem nádherný pevný céčka. ![]()
A při kojení se mi nezvětšily a nejmenší kojicí podprdy mně byly obří!!!
Já vím, to byly časy…
No po dvou dětech se zázraky většinou nekonají
A myslím, že skoro každá od velikosti D nahoru, by šílela radostí z velikosti 75A/B ![]()
Střelenko moje kamarádka má stejný problém jako ty. Podprsenky si objednává z katalogu Magnet a pak říkala, že do dvou zainvestovala asi 1000kč, v nějakým obchodě, kde jí s výběrem pomíhala prodavačka.
Určitě se tu najde některá, která má také problém s koupi padnoucí podprsenky, když má větší prsa. Mé míry jsou 99/70 a ještě se mi opravdu nikde nepodařilo podprsenku pro mne sehnat.
Je to děs. Kdo to nezná, nepochopí, jak je to příšerné. Podprsenky mě tlačí, kostice píchají, obvod mám místo 70, 85, takže mi podprsenka na zádech vyléza nad lopatky, kostice mi nedoléhají k žebrům, ale mám je „ve vzduchu“, když si sednu, tak se přemístí pár cm pod prsa skoro na břicho… Hrůůůza. Štve mě to.
Jak bych si přála jedničky.