70 G - kde sehnat podprsenku?

StřeLenka
5.11.10 20:32

70 G - kde sehnat podprsenku?

Určitě se tu najde některá, která má také problém s koupi padnoucí podprsenky, když má větší prsa. Mé míry jsou 99/70 a ještě se mi opravdu nikde nepodařilo podprsenku pro mne sehnat. :-( Je to děs. Kdo to nezná, nepochopí, jak je to příšerné. Podprsenky mě tlačí, kostice píchají, obvod mám místo 70, 85, takže mi podprsenka na zádech vyléza nad lopatky, kostice mi nedoléhají k žebrům, ale mám je „ve vzduchu“, když si sednu, tak se přemístí pár cm pod prsa skoro na břicho… Hrůůůza. Štve mě to. :zed: Jak bych si přála jedničky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
5.11.10 20:35

Ahoj. Jak já tě chápu :hug: . Já zas potřebuju 75E (teď už teda asi spíš 80 a možná i F), ale i tak není jednoduché podprsenku sehnat. A to navíc potřebuju kojící :roll: . Sehnala jsem od Anity, tak zkus tam. :nevim: Přeju hodně štěstí a hlavně pevné nervy :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.11.10 20:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.11.10 20:37

Já našla tohle …třeba si vybereš :wink: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
merett
5.11.10 20:38

nezkoušela jsi hledat na netu? Koukala jsem že mají i tyto běžně nedostuné velikosti a můžeš je popř do 14 dnů vrátit bez udání důvodu nebo aspoň vyměnit velikost kdyz se netrefíš

http://www.dolly.cz/ ale jsou trošku dražší tak třeba budou sedět

• Citovat
  • Upravit
StřeLenka
5.11.10 20:41
hkac píše:
Ahoj. Jak já tě chápu :hug: . Já zas potřebuju 75E (teď už teda asi spíš 80 a možná i F), ale i tak není jednoduché podprsenku sehnat. A to navíc potřebuju kojící :roll: . Sehnala jsem od Anity, tak zkus tam. :nevim: Přeju hodně štěstí a hlavně pevné nervy :wink: .

Děkuju, koukám na ně a vypadají hezky. :hug: No vidíš, teď mě vyděsila představa, až budu těhotná, na jakou velikost se mi prsa vyšplhají. 8-o Většinou se zvětší o dvě čísla? :think:

• Citovat
  • Upravit
JVP
568
5.11.10 20:44

Chápu :mrgreen: , mám to podobně :wink: Doporučuju TIMO - sednou a ještě jsou za únosnou cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.11.10 20:44
StřeLenka píše:
hkac píše:
Ahoj. Jak já tě chápu :hug: . Já zas potřebuju 75E (teď už teda asi spíš 80 a možná i F), ale i tak není jednoduché podprsenku sehnat. A to navíc potřebuju kojící :roll: . Sehnala jsem od Anity, tak zkus tam. :nevim: Přeju hodně štěstí a hlavně pevné nervy :wink: .
Děkuju, koukám na ně a vypadají hezky. :hug: No vidíš, teď mě vyděsila představa, až budu těhotná, na jakou velikost se mi prsa vyšplhají. 8-o Většinou se zvětší o dvě čísla? :think:

U Anežky se mi obvod nezměnil, košíčky z D na Ečka. Teď je to „horší“, a to doufám, že ještě nějakou dobu kojit budu :D . Ale jsem vděčná, že můžu kojit, takže tohle zkousnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
5.11.10 20:45
JVP píše:
Chápu :mrgreen: , mám to podobně :wink: Doporučuju TIMO - sednou a ještě jsou za únosnou cenu :palec:

Bezva, Timo je i u nás, tak si jí budu moct i vyzkoušet. :dance:

• Citovat
  • Upravit
JVP
568
5.11.10 21:21

Držím palce, zkus i e-shop, mívají menší výběr než na krámu, ale jde to a když máš kliku, ušetříš dost… a velikosti odpovídají :wink: kupuju od nich už bez zkoušení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
5.11.10 21:29

Holky, já nevím, ale když vám krutě odstává 75A, taky žádná slast. :nevim: Přála bych nám všem nádherný pevný céčka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
5.11.10 21:30

A při kojení se mi nezvětšily a nejmenší kojicí podprdy mně byly obří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
5.11.10 21:32

Já vím, to byly časy… :mrgreen: No po dvou dětech se zázraky většinou nekonají :evil: A myslím, že skoro každá od velikosti D nahoru, by šílela radostí z velikosti 75A/B :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
5.11.10 21:41

Zlatý střed a to béčka/céčka. :dance:

• Citovat
  • Upravit
27264
5.11.10 21:46

Střelenko moje kamarádka má stejný problém jako ty. Podprsenky si objednává z katalogu Magnet a pak říkala, že do dvou zainvestovala asi 1000kč, v nějakým obchodě, kde jí s výběrem pomíhala prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová