Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veveruska87 Taky tak, u nás ve skupině máme samé chlapi, jedna holčička se narodila nedávno a teď čekáme dvě holčičku, jinak zase samý chlapi
aspoň budou ty naše princezny v kurzu a nebude taková konkurence ![]()
@Veveruska87 my to máme snad v rodině, zatím 5 holek a 1 klučík ![]()
@Lucyen87 U nás je to asi půl na půl kamarádce se ted narodila holčička a jiná kamarádka co má stejnej termín jako já tak bude mít kluka
@Zandula Vid aspon budou mít na výběr ![]()
@kaja7 U nás v rodině je to tak že segra má 2 kluky a sestřenka má taky dva kluky a jiná sestřenka zas 2 holčičky a já budu mít první holčičku tak by mě zajímalo co bude to druhý až jednou bude ![]()
U nás je to z mojí strany půl na půl a z manželovi samí chlapi a jen jedna holka, manželova sestra, tak jsem říkala, že doufám, že manžel nese ty geny pro holky
tak snad jooo ![]()
Ahojte holky, teda tolik stránek, nestíhám dočítat
ale ne v poho. Jinak Jinak já od té doby, co nechodím do práce, tak spím taky docela dlouho, i když se někdy k ránu probudím. No a dneska mně teda ráno probudil šílený liják a tak jak přestalo pršet, tak jsem se prošla pro čerstvé pečivo a bylo ![]()
S tím jak tady řešíte, co se komu narodí a jestli se na UTZ nespletli, tak mi řekli hned jak jsem řekla, že budem mít miminko, že to bude holka. U nás je tototiž takové, že se rodí jenom holky
švagr se marně pokoušel o chlapečka a stejně z toho byla vždycky holka a tak všichni říkali, že u nás to bude taky tak a je to pravda ![]()
@Zandula Přítel to má zas daný tak že všichni jeho kolegové mají jako prvorozený holky tak prej proto věděl že mi budeme mít taky holčičku. Zvláštní ale asi něco na tom bude ![]()
@Zandula To my jsme doma pěkně namixlý, dvě holky a kluk uprostřed, ale u přítele samí kluci… tak uvidíme ![]()
@invi Tak to je taky dobrý. Jsem si dělala srandu z toho mého že až jednou budem zadělávat na další že si pujde pro radu ke švárovi jak se ty kluci dělaj já bych chtěla páreček ![]()
No oni jak byla segra podruhé těhotná, tak pořád nevěděli co a jak to jako bude a když švagrovi řekli, že je to holka, tak na ně nevěřícně koukal, nemohl tomu uvěřit. Ale dneska by ty svoje dvě holky nedal, jsou to zlatíčka. Já jsem doufala, že to prolomím a budem mít chlapečka i manžel říkal, že to není možné a buch a je to holčička, ale už se na ni těší
@invi Koukám, že se u tebe rodinné „prokletí“ neprolomilo
Ale hlavně aby byla malá zdravá a spokojená ![]()
Ahoj holky tak u me a kor vcera na dnes to byla hruza ne ze by me malej budil ale sem mela zas krece proste posledni dobou se spi fakt spatne a u nas v rodine mame same holcicky a ted se kazdy tesi na toho naseho bobecka jo prvni kloucek musi ty holky postavit do late ![]()
Ahoj holky tak u me a kor vcera na dnes to byla hruza ne ze by me malej budil ale sem mela zas krece proste posledni dobou se spi fakt spatne a u nas v rodine mame same holcicky a ted se kazdy tesi na toho naseho bobecka jo prvni kloucek musi ty holky postavit do late ![]()
Jéé vy se máte.. já mám teda termín 24.8. a mám už nahoru 15kg ale musim musim priznat ja se nehlidala vubec… takze nemuzu to na nic svezt.. ladovala jsem se vsim moznym
se budu tlouc do hlavy az to budu umorne shazovat ![]()
@JochovaZ Myslím, že na tom skončím podobně, taky se moc nehlídám a po porodu budu horko těžko shazovat kila ![]()